Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 14, 21:04)
Mes su a Lua niujorke...konkursiniu pristatymas veluos viena diena wink.gif ax.gif

Nieko, pakentesim mirksiukas.gif
Smagiai pasibukit biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gaila kad tenka uzsiimti vos ne floodinimu , bet juk norisi , kad dvasine krize nepaliestu . Tai va tenka uzsiimti aktyvia reklama , gal kam negaila savo ranku siliumos ir sutinka pasidalinti su kitais biggrin.gif Viskas parase biggrin.gif
Atsakyti
ader, Lawrute - labai gražūs jūsų darbeliai wub.gif ir aš susigundžiau ką nors panašaus padaryti wub.gif ax.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif ir aš jau išlendu iš pogrindžio...gal jau turėsiu kiek daugiau laiko prie pc pasėdėt tongue.gif

Visoms didžiausi pagyrimai kuriant nuostabius darbelius thumbup.gif

A Lua ir Scrapuke - niu jūs ir slapukės...net išsižiojau, kai foto pamačiau blink.gif Šaunuolės, kad sugebėjot susitikti - pasirodo, tas pasaulis ne toks ir didelis mirksiukas.gif

Dėl Slice...aš kažkaip nepagalvojau, kad problema gali būti adapteryje...reikės pasižiūrėt, kaip ten tie skaičiukai...

Visoms linkėjimai nuo manęs ir mano naujosios meilės Augustės wub.gif Tikiuosi, suspėsiu pabalsuoti ateinančiame konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 10 15, 10:35)
Visoms linkėjimai nuo manęs ir mano naujosios meilės Augustės wub.gif Tikiuosi, suspėsiu pabalsuoti ateinančiame konkurse 4u.gif

gal parodysi ir mums savo dziaugsma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 14, 20:04)
Mes su a Lua niujorke...konkursiniu pristatymas veluos viena diena wink.gif ax.gif

bigsmile.gif oi kaip jums fainiai.. pakentesim del to konkurso..smagiai pasibukit ir reportazo nepamirskit mirksiukas.gif

QUOTE(justess22 @ 2009 10 15, 09:35)

thumbup.gif kox grazus vardas.. labai dziaugiuos, kad jau islindai..lauksim pasirodant ir gal mazaja mums parodysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 10 15, 12:49)
gal parodysi ir mums savo dziaugsma  wub.gif

būtinai pasirodysim, bet dar nuotraukėlės net į kompą neperkrautos...tai nežinau, kada pavyks, bet stengsiuos kuo greičiau.

QUOTE(Josephin @ 2009 10 15, 12:56)
thumbup.gif kox grazus vardas.. labai dziaugiuos, kad jau islindai..lauksim pasirodant ir gal mazaja mums parodysi wub.gif

ačiū...labai ilgai tą vardą rinkom, nes niekaip visi kiti galvoti variantai pagal mažylės charakterį netiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 10 15, 11:35)

Iš tiesų labai gražus vardas 4u.gif O kiek laiko jau dukrytei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 10 15, 11:35)

Rasiau vakar o ziuriu siandien nera doh.gif
Tai dar karta sveikinu kuo nuosirdziausiai, aukit didutes ir sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 15, 17:15)
Iš tiesų labai gražus vardas  4u.gif O kiek laiko jau dukrytei?  smile.gif

Dėkui 4u.gif dabar jau turim 3 savaitėles su viršum wink.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2009 10 16, 07:47)
Rasiau vakar o ziuriu siandien nera  doh.gif
Tai dar karta sveikinu kuo nuosirdziausiai, aukit didutes ir sveikutes 4u.gif

Ačiū 4u.gif Kaip malonu tiek sveikinimų sulaukt.

O kad dykai jau neslampinėčiau, tai pasirodau su vakar ekspromtu sumeistrautu atviruku/paveiksliuku:

user posted image
Atsakyti
stai paskutinis atvirukas vyrui gimtadienio proga. kadangi nesinorejo banalaus "su gimtadieniu" ant virselio pasiskolinau zodelio tau ideja ax.gif

Papildyta:
justes grazus dalykas smile.gif is ko ten tiek daug visko padaryta?

! 
Nuotraukos dėl perdidelio formato pašalintos. Dėkite ne didesnes nei  500 pixelių nuotraukas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 spalio 2009 - 15:50
Justess, jau gyriau thumbup.gif

Ader, puikus atvirukas, labai patiko kaip sujungei raides thumbup.gif ir, zinoma, pasiuvinejimas thumbup.gif
Atsakyti