Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 11, 13:32)
atskirai nepagirsiu darbelių -pastaruoju laiku nelabai turiu laiko...susilaukiau labai ilgai laukto svečio
bet pagirsiu visą kolektyvą--SUPER  thumbup.gif pasidarbavote visos

ar as teisingai supratau g.gif bigsmile.gif

QUOTE(Lawrute @ 2009 10 12, 07:51)

rodausi ir as su krikstynu mini albumu:

bigsmile.gif begalo grazus, prirasiau komentaru bloge biggrin.gif

Ader, labai fainas atvirukas thumbup.gif patiko kaip sulankstei..matau pazistamu detaliu thumbup.gif
Atsakyti
ar as teisingai supratau g.gif bigsmile.gif

lotuliukas.gif neaaa, ne toks "svečias"...galbūt reikėjo rašyti sulaukiau ax.gif
ne už ilgo pristatysiu bloge mirksiukas.gif
Lawry: nuostabus mini albumas ir atvirukai wub.gif
Atsakyti
***Įkėliau į ScrapManiją kokius planus raizgėm ph34r.gif biggrin.gif čia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 12, 15:33)
***Įkėliau į ScrapManiją kokius  planus raizgėm ph34r.gif  biggrin.gif  čia

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 12, 12:47)
lotuliukas.gif neaaa, ne toks "svečias"...galbūt reikėjo rašyti sulaukiau ax.gif
ne už ilgo pristatysiu bloge mirksiukas.gif

et vos neapsidziaugiau lotuliukas.gif

o kas per svecias..labai fainas straipsniukas scrapmanijoj..bet veidas nepazistamas.. o gal tik man nepazistamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 10 12, 08:55)

Ader, labai fainas atvirukas thumbup.gif patiko kaip sulankstei..matau pazistamu detaliu thumbup.gif

taigi nelaikau paslepus, vis naudoju po truputi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 10 12, 13:58)
taigi nelaikau paslepus, vis naudoju po truputi  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 12, 15:33)
***Įkėliau į ScrapManiją kokius  planus raizgėm ph34r.gif  biggrin.gif  čia

Raizgėt, raizgėt ir priraizgėt lotuliukas.gif Dabar lauksim išsamių pasakojimų apie jūsų susitikimą. Gerai leiskit laiką.Sėkmės mirksiukas.gif
Na čia didelis netikėtumas thumbup.gif
Atsakyti
Geras bigsmile.gif na jus ir slapukes biggrin.gif
Atsakyti
Dar ir kaip pazystamas veidas, bet cia senesnem skrapukem ax.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 12 spalio 2009 - 17:03
Oi, merginos, aš, žinokit, nenoriu iš čia išvažiuot... schmoll.gif biggrin.gif Čia taaaaaaip gera...... biggrin.gif

O darbeliai jūsų nuostabūs - senokai buvau užsukus į SM, tai labai pasiilgau darbelių, be galo džiugu matyti, kad kepat LO'liukus ir atvirukus. Aš irgi šį bei tą turiu iškepus - vėliau parodysiu būtinai.

Josephin, turiu tau asmeninį klausimą, bet nusprendžiau rašyt viešai, kdangi gali būt aktualus vioms lietuvaitėms: tu naudoji Slice, pasakyk, kokios rozetės tavo šalyje - ar tau reikia adapterio? Jei taip, tai parašyk, kokį būtent naudoji.

Nes mes su Scrapuke nusprendėm, kad Slice problema Lietuvoj gali būti susijusi būtent su adapteriu, su srovių pakeitimu. Aš visgi įsigijau Slice ir mes jį išbandėm - neturim jokių priekaištų - nuostabus aparačiukas. wub.gif Tik gal LT jam reikės pritaikyti tinkamą adapterį, kad veiktų be problemų.
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 10 12, 19:23)
Oi, merginos, aš, žinokit, nenoriu iš čia išvažiuot...  schmoll.gif  biggrin.gif  Čia taaaaaaip gera......  biggrin.gif

O darbeliai jūsų nuostabūs - senokai buvau užsukus į SM, tai labai pasiilgau darbelių, be galo džiugu matyti, kad kepat LO'liukus ir atvirukus. Aš irgi šį bei tą turiu iškepus - vėliau parodysiu būtinai.

Josephin, turiu tau asmeninį klausimą, bet nusprendžiau rašyt viešai, kdangi gali būt aktualus vioms lietuvaitėms: tu naudoji Slice, pasakyk, kokios rozetės tavo šalyje - ar tau reikia adapterio? Jei taip, tai parašyk, kokį būtent naudoji.

Nes mes su Scrapuke nusprendėm, kad Slice problema Lietuvoj gali būti susijusi būtent su adapteriu, su srovių pakeitimu. Aš visgi įsigijau Slice ir mes jį išbandėm - neturim jokių priekaištų - nuostabus aparačiukas.  wub.gif  Tik gal LT jam reikės pritaikyti tinkamą adapterį, kad veiktų be problemų.
ATSAKYSIU AS
1 tau reikes sroves pakeitejo, nes amerrikoje 110 o pas 220, Lt buna tokiu pirkti
2 tau reikes kistuko, nes turejai pastebeti, kad Pas skrepuke tokie ploksti ir siauresni, dabar nelabai turiu laiko nufotkinti, nes turiu islekti aukle sianakt padirbeti, bet rytoj jei nepamirsiu parodysiu kaip tas daigtas atrodo mirksiukas.gif ar LT yra pirkti dar nezinau, reikia pas MB klausti, nes pati nepamenu ar mes statuose isigijom pas indusus, ar jau cia LT doh.gif
Atsakyti