QUOTE(a Lua @ 2009 10 12, 19:23)
Oi, merginos, aš, žinokit, nenoriu iš čia išvažiuot...
Čia taaaaaaip gera......
O darbeliai jūsų nuostabūs - senokai buvau užsukus į SM, tai labai pasiilgau darbelių, be galo džiugu matyti, kad kepat LO'liukus ir atvirukus. Aš irgi šį bei tą turiu iškepus - vėliau parodysiu būtinai.
Josephin, turiu tau asmeninį klausimą, bet nusprendžiau rašyt viešai, kdangi gali būt aktualus vioms lietuvaitėms: tu naudoji Slice, pasakyk, kokios rozetės tavo šalyje - ar tau reikia adapterio? Jei taip, tai parašyk, kokį būtent naudoji.
Nes mes su Scrapuke nusprendėm, kad Slice problema Lietuvoj gali būti susijusi būtent su adapteriu, su srovių pakeitimu. Aš visgi įsigijau Slice ir mes jį išbandėm - neturim jokių priekaištų - nuostabus aparačiukas.
Tik gal LT jam reikės pritaikyti tinkamą adapterį, kad veiktų be problemų.
ATSAKYSIU AS
1 tau reikes sroves pakeitejo, nes amerrikoje 110 o pas 220, Lt buna tokiu pirkti
2 tau reikes kistuko, nes turejai pastebeti, kad Pas skrepuke tokie ploksti ir siauresni, dabar nelabai turiu laiko nufotkinti, nes turiu islekti aukle sianakt padirbeti, bet rytoj jei nepamirsiu parodysiu kaip tas daigtas atrodo
ar LT yra pirkti dar nezinau, reikia pas MB klausti, nes pati nepamenu ar mes statuose isigijom pas indusus, ar jau cia LT