Mano aparačiukas užlenkia kraštus baisokai ... Net emalę nuo akučių suskaldo ... Aš jo beveik nenaudoju
a Lua, nesimiega ?
Deja aš gyvenu Kaune, tikrai padėčiau. Gal lauramama galėtų. Tik senokai ją mačiau
prisidedu prie Scrap8, kartu uzpilsim
Bitinetojas
Bitinetojas
Gandriuke, as galiu padeti su skylem. Per AZ tariames tada.
Migle V. turiu viena albuma padaryta. Skirtas poros nuotraukoms.Jei domina-rasyk i AZ, atsiusiu foto.
Papildyta:
Schema tai tikrai labai matyta, bet sitas tavo darbas man pats is tavo visu.
Migle V. turiu viena albuma padaryta. Skirtas poros nuotraukoms.Jei domina-rasyk i AZ, atsiusiu foto.
Papildyta:
QUOTE(Agneja @ 2009 12 07, 11:16)
Bitinetojas
Schema tai tikrai labai matyta, bet sitas tavo darbas man pats is tavo visu.
Agneja, koks darbelis
Einu detalių iš arčiau apžiūrėt
Einu detalių iš arčiau apžiūrėt
QUOTE(Scrap8 @ 2009 12 07, 10:38)
Mielas darbelis
QUOTE(Agneja @ 2009 12 07, 11:16)
Ot juokiausi
Aciu mergytes uz gerus norus, Lauramama ,parasysiu az
Bandžiau aš komentuoti Scrap8 angliškajame bloge, bet, rodos, nesigavo Tai čia pakopipeistinsiu "Nu nieko originalaus nepasakysiu - žiauriai gražiai padarei!!! Detalės, kaip visuomet, visos į temą ir žavingos. Labai patiko kaip tu padarei žvaigždutes ant žalio popieriaus su raidėm! O saga su namo atvaizdu išvis išvertė iš koto - wow! Labai gražus ir smagus LO. Ir, beje, dokumentinis (šaunuolė, kaip visada!)"
Gandriuke, džiaugiuosi, kad lauramama tau padės, nu aš taip ir galvojau, kad kas jau kas, bet ji tai turėtų turėti to, ko tau reikia.
Agneja, kaip smagu, kaip smagu matyti tavo "Bitininkėlį" Labai patiko O tie kvadračiukai man kažkodėl pasirodė kaip paslaptėlės - pirmas noras, pamačius, buvo toks: o kas ten, už jų, paslėpta? Taip norisi atidaryti, nors suvokiu, kad tai ne langeliai. Bet tavo mažius taip smagiai knisasi stalčiuje, kad, matyt, ir man jo nuotaika persidavė.
Gandriuke, džiaugiuosi, kad lauramama tau padės, nu aš taip ir galvojau, kad kas jau kas, bet ji tai turėtų turėti to, ko tau reikia.
Agneja, kaip smagu, kaip smagu matyti tavo "Bitininkėlį" Labai patiko O tie kvadračiukai man kažkodėl pasirodė kaip paslaptėlės - pirmas noras, pamačius, buvo toks: o kas ten, už jų, paslėpta? Taip norisi atidaryti, nors suvokiu, kad tai ne langeliai. Bet tavo mažius taip smagiai knisasi stalčiuje, kad, matyt, ir man jo nuotaika persidavė.
QUOTE(miele @ 2009 12 07, 18:03)
Visų darbelius vienur ar kitur jau gyriau. Puikiai darbuojatės
Ir aš lendu su savo jubiliejiniu Dešimtuoju!
Ir aš lendu su savo jubiliejiniu Dešimtuoju!
Grazu O jau tiek darbu pridarei???