merginos nuostabus darbai. Ziuriu ir zaviuosi. Visgi kaip faina kai galima atrasti tiek ivairiu temu ir ivykiu kuriuos verta iamzinti.
Lauramama neblogas greitukas . Per tiek laiko nesugebėčiau nei atviruko normalesnio sukonstruoti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 27, 14:58)
Lauramama neblogas greitukas . Per tiek laiko nesugebėčiau nei atviruko normalesnio sukonstruoti
Aciu, atviruko tai gal ir as. Atvirukas atvirukui nelygus
kristi13: šį skaitau tavo tobuliausią skrebą iki šiol
lauramama: tas karpinys Siluetu kirptas? sunku tikėt kad per valandą sumeti...aš irgi pradedu sau statyti tokius terminus kadangi ar kurpiu LO valandą ar 4...finale rezultatas gaunasi toks pats. Apriboju netgi kiek laiko paskyrsiu apžiūrėti ir atrasti tinkamiausius raštuotus popierius ir detales...dažniausiai dabar griebiu kas po rankom.
Nors visi tavo skrebukai turi tavo braižą: tikslūs, tvarkingi, minimalistiniai--tokie visiem (ypač vyram) patinka.
0ff-topic, vakar MB kritikavo SB stilius...šalia knyga gulėjo tai jis pavartė, prikibo prie visokiausių LO išpuoštų gėlytėm, ir gausiom detalėm...sako atima dėmesį nuo nuotraukų , bet jam patiko tokie minimalistiniai, tvarkingi kaip tavo. Tas tavo "23" (brolio LO), tai man ir MB didžiausią įspūdį paliko, MB labai patinka tavo skrebai...slaptą gerbėją turi
Papildyta:
niu gal truputėlį panaši
lauramama: tas karpinys Siluetu kirptas? sunku tikėt kad per valandą sumeti...aš irgi pradedu sau statyti tokius terminus kadangi ar kurpiu LO valandą ar 4...finale rezultatas gaunasi toks pats. Apriboju netgi kiek laiko paskyrsiu apžiūrėti ir atrasti tinkamiausius raštuotus popierius ir detales...dažniausiai dabar griebiu kas po rankom.
Nors visi tavo skrebukai turi tavo braižą: tikslūs, tvarkingi, minimalistiniai--tokie visiem (ypač vyram) patinka.
0ff-topic, vakar MB kritikavo SB stilius...šalia knyga gulėjo tai jis pavartė, prikibo prie visokiausių LO išpuoštų gėlytėm, ir gausiom detalėm...sako atima dėmesį nuo nuotraukų , bet jam patiko tokie minimalistiniai, tvarkingi kaip tavo. Tas tavo "23" (brolio LO), tai man ir MB didžiausią įspūdį paliko, MB labai patinka tavo skrebai...slaptą gerbėją turi
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 27, 02:04)
Bet labai panaši
niu gal truputėlį panaši
Na jau paskutiniai skrapai kokie negaliu atsiziureti - saunuoles
O mano siuntinukas is madaboutcards parkeliauja savaitgali, jau spirgu kaip laukiu
Jau itariu kad snaps'u tai busiu padauginusi, jei kam reikes - kreipkites
Papildyta:
Ligoniukes - sveikit Kazkokie labai komplikuoti virusai ir be gripo vaiksto
Jau prisiziurejusi darbu gundausi sliceui ar kam nors pan Neisivaizduojamai palengveja darbas ir galimybes.
O sakykit kas siuvat popieriu su masina, kokie ypatumai, ka tureti omen? Jauciu kuo plonesne adata, kas dar? Galvoju is drauges pasiskolinti masina, bo vakar rankom siuvau, tai nugara susuko nuo to akylaus ir "sulinkusio" darbo
O mano siuntinukas is madaboutcards parkeliauja savaitgali, jau spirgu kaip laukiu
Papildyta:
Jau prisiziurejusi darbu gundausi sliceui ar kam nors pan Neisivaizduojamai palengveja darbas ir galimybes.
O sakykit kas siuvat popieriu su masina, kokie ypatumai, ka tureti omen? Jauciu kuo plonesne adata, kas dar? Galvoju is drauges pasiskolinti masina, bo vakar rankom siuvau, tai nugara susuko nuo to akylaus ir "sulinkusio" darbo
QUOTE(lauramama @ 2009 11 27, 12:13)
Kristi, labai geras darbukas.Foto, tai kazkur maciau berods
Ir as imetu savo greituka vakaryksti. Stengiausi per 2val. ir itilpau Nes is manes MB jau pradeda tyciotis, kad sedziu prie vieno visa diena
Ir as imetu savo greituka vakaryksti. Stengiausi per 2val. ir itilpau Nes is manes MB jau pradeda tyciotis, kad sedziu prie vieno visa diena
nu nieko sau greitukas labai fainutis, tox minimalistinis..tikrai vyriskas labai patiko sriftas
Ziama ziama O kur tas sniegas pasiklydes?
Kristi,grazus,tvarkingas darbas.nieko naujo nepasakysiu Ziuriu ir datos antspauda jau turi as vis apie ji pasvajoju
Lauramama,kaip visada-ar greitukas,ar letukas...
Lauramama,kaip visada-ar greitukas,ar letukas...
Ziama ziama O kur tas sniegas pasiklydes?
pas mus sniegas atejo. Si ryt pabudau...viskas apsnigta
Gadriuke: Puikus atvirukas
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 27, 13:52)
Na jau paskutiniai skrapai kokie negaliu atsiziureti - saunuoles
Papildyta:
Papildyta:
visu pirma kas ras snaps
o apie siuvimo masina, tai as siunu, jokiu ypatingu reikalavimu nekeliu. adata paparsta berods 9 numerio, nekaitalioju adatu ar medziagai ar popieriui, reikia kartais tik itempima pareguliuot kad apatinio siulo i pavirsiu netrauktu.
Šį vakarą irgi sumečiau greituką skrebuką.
Pavadinimas: Nelabai Gražios Nuotraukos...
Kodėl skrebinu negražias vaiko nuotraukas? todėl kad tai jau tapo tradicija--visą kolekciją tokių išsivėpusių išraiškų turiu... mūsų Adomėlio šelmiškumas niekad nenustygsta
čia skrebukas
Pavadinimas: Nelabai Gražios Nuotraukos...
Kodėl skrebinu negražias vaiko nuotraukas? todėl kad tai jau tapo tradicija--visą kolekciją tokių išsivėpusių išraiškų turiu... mūsų Adomėlio šelmiškumas niekad nenustygsta
čia skrebukas