kad ne off toppint pagrindinej temoj
http://www.supermama...?...&p=32468040
Ader, pagaliau issiaiskinau, kaip vadinosi tos "prabangios" gelytes, kur naudojau ankstesniam atvirukui - Mulberry flowers
Na, ir imetu dar viena gimtadienini atviruka, kadangi jis jau pasieke adresata - Loriete
Tai jos darytomis foto ir pasinaudosiu, nes pati neturiu
Iskart pasakau, kad virseliui pasinaudojau internete rasto pasveiksliuko "arbatos gerimas su gulbemis" ideja, bet negalejau susilaikyt - jis man nepaprastai patiko
Na, ir imetu dar viena gimtadienini atviruka, kadangi jis jau pasieke adresata - Loriete
Tai jos darytomis foto ir pasinaudosiu, nes pati neturiu
Iskart pasakau, kad virseliui pasinaudojau internete rasto pasveiksliuko "arbatos gerimas su gulbemis" ideja, bet negalejau susilaikyt - jis man nepaprastai patiko
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 26, 21:06)
labai idomiai.. patiko..taip neiprastai
Scrap, a Lua tai supratot teisingai. Making memories parduotuvėje mačiau tokį aparatėlį be galo panašiems tagiukams daryti, o kai panašius užmačiau pas Scraouke darbo kambaryje, panorau sužinoti ar jų būna iš kart paruoštų.
Psio, atsakymą gavau, ačiū.
a Lua, gi pamiršau tavo darbą
Man, kaip dar neturinčiai vaikučių, kurie tampa pagrindiniais skrebinimo darbų herojais, visada labai įdomūs darbai kitokiomis temomis Tavo šis kaip tik iš tokios serijos. Be galo įdomus. Puiku
Žiurbuti, tavo darbelį jau išgyriau kituose namuose, bet ir čia galiu dar pasakyti. SUPER
a Lua, gi pamiršau tavo darbą
Man, kaip dar neturinčiai vaikučių, kurie tampa pagrindiniais skrebinimo darbų herojais, visada labai įdomūs darbai kitokiomis temomis Tavo šis kaip tik iš tokios serijos. Be galo įdomus. Puiku
Žiurbuti, tavo darbelį jau išgyriau kituose namuose, bet ir čia galiu dar pasakyti. SUPER
Scrap, a Lua tai supratot teisingai. Making memories parduotuvėje mačiau tokį aparatėlį be galo panašiems tagiukams daryti, o kai panašius užmačiau pas Scraouke darbo kambaryje, panorau sužinoti ar jų būna iš kart paruoštų.
Tą foto kurią įkėlei tai tokie tagiukai parduodami kancelerinėse, o tas Making Memories presas/įrankis tai dar reikalauja atskirų rėmelių kurių MM siūlo didelį pasirinkimą įvairiausių formų (širdelių, kvadratų, apskritimų...) ir taip pat įvairių metalo atspalvių. Su MM rėmeliais įpakuotas mini traferetas pagal kurį gali išsikirpti nuotraukas, tame ir (+) kad MM gali pati įsirėminti bent ką, o jau gatavi, tai belieka tik užklijuoti ant tagiuko paviršiaus.
(P.S. nžn ar matei bet neperseniausiai panaudojau MM rėmelius skrebui oro shou ...dažnai aš juos naudoju.
Scrapuke, avataras Čia su fotošopu dareisi? Nes veiduką tai tavo matau (arba labai panašus į tavąjį...)....
neaa..ne PS'intas ...tokį radau 'nete.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 27, 07:31)
neaa..ne PS'intas ...tokį radau 'nete.
Bet labai panaši
Ir aš noriu pasirodyti su naujuoju skrebuku:
QUOTE(ader @ 2009 11 26, 18:19)
a Lua, o kurioj iki tu radai? mano mazytej tai nebuvo, man visai praverstu panasus dalykas, juo labiau uz tokia kaina
IKI Fabijoniškių g. - ta, kuri priešais Senukus. Armonika 13 lt, o storesnis mini albumukas 16 Lt berods. Labai gražus.
Žiurbuti, laaaaaaabai gražus atvirukas, nuostabus karpinys....
relija, dar būna tokių gatavų apskritimukų su kitokiu popieriumi viduje - su velumu.
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 27, 09:04)
Bet labai panaši
Žiauriai panaši Sunku patikėt, kad tai ne ji
Aaaaaa, kol rašiau, kristi darbelį įdėjo Wow, labai smagus!!! Man dizainas labai patinka. Ir spalvos Turiu ir aš panašių "čemodaninių" nuotraukų
ziurbuti aciu uz info. Ir tau a lua, gaila ta iki laaabai toli nuo manes, bet gal kartais pro sali migruosiu reiks uzlekt paziuret. dabar pati gaminu toki mini albumuka 12 menesiu, bet letai procesas vyksta, vis kas nors sutrukdo.
QUOTE(ader @ 2009 11 27, 11:27)
dabar pati gaminu toki mini albumuka 12 menesiu, bet letai procesas vyksta, vis kas nors sutrukdo.
Oi, nesakyk Aš pati tokį albumuką "gaminu" jau 2 metus Nu bet dabar tai tikrai kibsiu į darbą Sėkmės tau! Pasirodyk, kai pagaminsi.
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 27, 08:52)
Ir aš noriu pasirodyti su naujuoju skrebuku:
kaip grazu..labai patiko panaudoti pasto vokai ar pan. ir nuotrauka fun
Kristi, labai geras darbukas.Foto, tai kazkur maciau berods
Ir as imetu savo greituka vakaryksti. Stengiausi per 2val. ir itilpau Nes is manes MB jau pradeda tyciotis, kad sedziu prie vieno visa diena
Ir as imetu savo greituka vakaryksti. Stengiausi per 2val. ir itilpau Nes is manes MB jau pradeda tyciotis, kad sedziu prie vieno visa diena