Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

aciu labai uz informacija merginos, vaziuosiu ieskot. smile.gif
Atsakyti
Tai įmečiau bendrą vaizdą doh.gif Tik, kad vat.. perdidelis formatas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
ikeliu savo teciui gaminta atviruka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 10 08, 18:51)
ikeliu savo teciui gaminta atviruka

Lauramama.. be zodziu wub.gif nuostabiai zavus ir lengvas, gal nelabai vyriskas, bet, kad fantastiskas tai tikrai wub.gif
Atsakyti
Aciu, supratau,kad niekad nesugebesiu vyrisku padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 10 08, 19:33)
Aciu, supratau,kad niekad nesugebesiu vyrisku padaryt  doh.gif

cia gi komplimentas buvo biggrin.gif kodel is karto NIEKAD.. tu gi darai puikiausius vyriskus scrapus mirksiukas.gif cia gal tik as tokia, bet pukeliai ir drugeliai man nevyriska blush2.gif
Atsakyti
Ai nu, nevyriska, zinau blush2.gif
Atsakyti
o man grazu. kur jus matet pvz. vyrisku atviruku ir dar tokiom progom, visi su rozem doh.gif pirktiniai turiu galvoj, o cia spalvos tokios labai tinkamos, ir tas drugelis man visai nemaiso. gal koki krapa ir as nupaisysiu savo brangiajam gimtadienio proga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 08 spalio 2009 - 20:08
o argi as sakiau, kad negrazu g.gif

tegul nesupyksta visos kitos, bet mano akim ziurint, Lauramama yra pati paciausia scrapere ant visos Lietuvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 10 08, 21:15)
o argi as sakiau, kad negrazu  g.gif

tegul nesupyksta visos kitos, bet mano akim ziurint, Lauramama yra pati paciausia scrapere ant visos Lietuvos  4u.gif

Pilnai sutinku thumbup.gif Laurmama kai padarai kokį sbiuką tai tikrai negalima nesižavėti. Jie būna ne tik superiniai bet ir patys pačiausi wub.gif
Beja dar noriu paklausti kaip tu darei atviruko apvadėlius. Nu niekaip neįžiūriu. Paaiškink. ax.gif Dabar iš tolo atrodo tarsi gražiai apnerti.
Atsakyti
Kristi, visagale siuvimo masina thumbup.gif Apsiuvau labai smulkiai zigzagu
Papildyta:
Labai tikiuosi,kad isejus i dekreta bus daugiau laiko ir galesiu pateisint Jusu liaupses. Dabar visiskai neturiu kada prisesti, o planuose tiek daug sumaniusi padaryti doh.gif
Atsakyti
as irig sutinku su Migles pranesimu apie paciausia Lauramama 4u.gif 4u.gif 4u.gif negalima nesizaveti tavo darbais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir prie viso to , rodausi su seniai zadetu smile.gif dar seniau pradetu (liepos men. blush2.gif pas Linutuka meete) skrebuku smile.gif

user posted image

dagiau nuotrauku latteroom ax.gif

Atsakyti