QUOTE(Miglota @ 2009 11 25, 22:12)
na, man tik 2 uzdegimai, bet ir tu gana
sveik ir tu
Man jau irgi liko tik 2, nes vieną išsigydžiau. Nekenčiu sirgti.
QUOTE(relija @ 2009 11 25, 23:08)
a Lua, tai tu tada atsakyk apie tuos blynukus. Kokia medžiaga jų viduryje? Ant tos medžiagos galima ir rašyti, ir štampukus uždėti? Papasakok šiek tiek. Man jie atrodo tinkami, tačiau dar norėčiau daugiau sužinoti
Na tu visiškai teisi - jie jau paruošti. Gali ant jų drąsiai ir štampuoti, ir rašyti, arba įklijuoti savo paveiksliuką. Scrapukė juos naudojo albumų rūšiavimui kaip etiketes.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 26, 01:23)
Niujorko kelionė dar nesuvirškyta kad ją skrebinti....neapsigalvoju ar daryti storą mini albumą šia tema ar atskirai skrebus 12x12"...pagyvensim, pamatysim
Aš nutariau skrebint tas nuotraukas, kurios pačios prašosi, o iš likusių darysiu mini albumuką.
Labai labai laukiu tavo Lush varianto.
Laaabai. Merginos, papletkinsiu jums, kad Scrapukė valandą apsipirkinėjo ir dar valandą po to fotkino savo pirkinius parduotuvėj.
Nes prisipirko visą kalną Lush produkcijos, gavo už tai ir dovanų. Aš tai tik kelis lipdukus nuroviau ir vieną firminį popierinį maišiuką išprašiau.
O Scrapukės TB kantriai laukė prie pardės durų su 2 vaikučiais. Tai bent kantrybė.
Maniškis jau būtų sulakstęs pas advokatą parašyti prašymą skyryboms.
Beje, šiandien IKI pardėj nusipirkau tokį simpatišką mini albumą-armoniką - labai tinka daryti kūdikio albumėlį "12 mėnesių". Visi lapai juodi, viršelis puoštas juodai baltu ornamentu. 13 Lt tik
QUOTE(miele @ 2009 11 26, 08:07)
Merginos, sveikit! 2? 3 uždegimai?!?! Kas jus čia taip užpuolė? Šiaip visokie negerumai ar kiaulės? :?
Ne, kiaules mūsų namus aplenkė (ačiū Dievui). Otitas, bronchitas ir jau išgydytas sinusitas.
Žiurbuti, dėkui, į darbą jau gal grįšiu kitą savaitę.
Scrapuke, avataras
Čia su fotošopu dareisi? Nes veiduką tai tavo matau (arba labai panašus į tavąjį...)....
... bet mes tai žinome, kieno yra pieštukai...