Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(ader @ 2009 11 23, 14:02)
agi nagi, o jus dar ir meetus ca organizuojates  smile.gif

jooo organizuoja biggrin.gif manau lauramama nori pasiskolinti tokios formos šabloną todėl užsiprašė svečių, o rimtai, tai tokias formas galima išgauti apvedžiojus jau tokį gatavą lapą arba Crafters Workshop firma turi gausybę nuostabiausių šablonų mirksiukas.gif ...a Lua jau prispyriau tokį nusipirkti kaip mielės lapo forma.
Miele: super darbelis visumoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 lapkričio 2009 - 22:34
Scrap, buk gerute, placiau apie situos sablonus, papasakok, ka. Nu jau tookie funtastiski? Su kuo jie "valgomi"?
Atsakyti
labas vakaras smile.gif kokie saunus jusu darbeliai!!! biggrin.gif nzn kodel, bet pati pradejau po truputi rinkti visokius dalykiukus scrapui smile.gif manau, kad ateis tas laikas, kai ir as tuo uzsiimsiu. varciau jusu puslapi, kur konkursai vyksta(ir aisku, balsavau) ir radau ten "suvalkieciu kampeli", kuriame yra parodyta, kaip ka padaryti isleidziant kuo maziau pinigeliu. tai noreciau paklausti, gal galeciau jum pasiulyti savo "kaip pasigaminti" stampuku?
jeigu sudomino, galite paziureti cia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 24 lapkričio 2009 - 00:25
Hm.. Aš neturiu jokios formos tokiam lapui biggrin.gif Susirandi internete patinkančią formą, keli į wordą, pasilieki tik vieną kraštinę (crop darant), tada ištempi maksimaliausiai pagal ilgąją puslapio kraštinę (na, dar žinoma, pasidarai black and white - rašalą irgi reik taupyt biggrin.gif ), atsispausdini, išsikerpi ir dėliodama apie skrebo popieriaus tą savo kraštinę apsibraižai. Vsio. Va koks mano pigus trafaretas biggrin.gif Dabar esu nusižiūrėjusi kitokią formą smile.gif

Scrap8 o kas ne visumoj nevisai gerai? smile.gif Kritiką priėmu smile.gif

efauto mes viską priėmam smile.gif einu apžiūrėt Tavo pamokėlę wink.gif
Atsakyti
Efauto, tikrai naudinga pamokele thumbup.gif

Miele, tavo aprasytas lapo iskirpimo budas mane irgi labai sudomino, butinai pabandysiu kada nors, nes irgi visad galvodavau kaip vienodai tuos krastus graziai iskirpt doh.gif aciu..

Merginos, kurios darbuojates, visoms po 4u.gif
Atsakyti
Merginos blink.gif Negi niekada nebandėt taip? Tai kaip jūs visokius siuvinėjimus, pasiuvimus lygiai nupiešiat? Iš rankos?!! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Skrapuke - smagu matyti kaip tu darbuojiesi smile.gif smagiausiai kad turi skrebinimo tikslus - kurie tikrai ypatingi 4u.gif ne kiekvienas sugeba taip susidelioti 4u.gif

Lauramama - toks zurnaliskas tavo skrebukas wub.gif wub.gif - nepriekaistingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Miele - grazus darbelis smile.gif pavadinimas uzkabino smile.gif ir nuotrauka faina smile.gif ir LO forma smile.gif ir visas toks.. toks... toks kokie man patinka smile.gif

as irgi turiu pasidariusi keleta formu sablonu smile.gif tokiu pat principu kaip ir tu nupasakojai smile.gif labai gerai smile.gif nieko pirkti nereikia :)cia is suvalkieciu kampelio serijos mirksiukas.gif

Skrapuke butu smagu suzinoti ir apie tavo nurodytus sablonus - tikrai labai ydomus... kur pritaikomi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 24 lapkričio 2009 - 08:41
QUOTE(ader @ 2009 11 23, 22:02)
agi nagi, o jus dar ir meetus ca organizuojates  smile.gif

Būna, būna. Čia visko būna mirksiukas.gif

QUOTE(miele @ 2009 11 24, 09:38)
Merginos  blink.gif Negi niekada nebandėt taip? Tai kaip jūs visokius siuvinėjimus, pasiuvimus lygiai nupiešiat? Iš rankos?!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na va taip ir siuvinėji. Pieštuku iš akies papaišai, yla susibadai ir tada siuvinėji lotuliukas.gif
Scrapuke ir aš noriu sužinoti daugiau apie tuos trfaretus. Jau jų užsimaniau. Tavo nuorodoje tokių gražių yra.
Atsakyti
Žiurbuti, atvirutė tikrai saldi wub.gif
relija - ledus pramušinėji mirksiukas.gif Šaunuolė thumbup.gif
lauramama - darbelis tobulas, ties kiekviena detale padirbėta. Spalvinė gama kerinti wub.gif
miele - tavo skrebukas tikrai gerai žiūrisi mirksiukas.gif
Scrapuke - tavo darbelio nekomentavau, nes noriu pastudijuoti tavo pačios darbo aprašymą. Paspaudus google vertimo mygtuką, vertimas gavosi klaikus ... nieko nesupratau blink.gif verysad.gif
Atsakyti
kristi tada mano visi darbai būtų tragiškai kreivi blink.gif blink.gif Aš ir tai, ką noriu pasiuvinėti, atsispausdinu susiradus kažką panašaus, persikeliu, biškiuką tik pataisau pagal save ir viskas wink.gif nenupiesčiau aš iš akies...
Atsakyti
miele, žiauriai nuostabus LO wub.gif thumbup.gif Man jis labai patiko, tobulas.

lauramamos LO, gaila, nespėjau pamatyti... verysad.gif

Kalbant apie trafaretukus, aš anksčiau irgi viską, ko man pritrūkdavo, gaudydavau iš google panašiai kaip miele, ne tik šablonus, bet ir spalvotus paveikslėlius ir t.t. Dabar turiu 2 trafaretus, apie kuriuos kalba Scrapukė. Jie naudojami labai plačiai: tinka ir purkšti dažus, ir siuvinėjimui pažymėti, ir rašalu pateplioti (kaip aš tai dariau darbelyje "Dėkui" - tas rožinis spindėjimas padarytas rašalo ir trafareto pagalba). Tinka ir tortams puošti. biggrin.gif Tinka pažymėti, kur rašysi darbelio aprašymą, kad tektas būtų parašytas lygiai. Nusiplauna trafaretai, beje, labai lengvai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 11 24, 08:31)
Efauto, tikrai naudinga pamokele thumbup.gif

dziaugiuosi, kad tiko 4u.gif
Atsakyti