Scrapuke, žaviuosi tavo naujausiu darbu. Toks prasmingas ir kaip visada simboliškas.
Miglota, aš irgi l.laukiu kada parodysi savo kurtus grožius.
a Lua neatsimenu, ar tave gyriau, nes perskaityt viską perskaitau, o parašyt ką nors siaubingai tingiu. Man tavo darbas labai patiko. Tiek daug detalių, bet neperkrauta. Atrodo, jog kažkokia nevaržoma laisve visas darbas alsuoja
Žiurbuti, tavo atvirukas L.gražu. Tos gėlės iš tikrųjų labai prabangiai žiūrisi.
Atsiprašau jei dar ko nepaminėjau.
Tiesa, Relija, sveikinu tave su pirmuoju seminaru. Linkiu kūrybinės sėkmės
SCRAPUKE, auksciausio lygio meninis darbas Neturiu ka paskyti, be zado.
As trumpam imetu svetimam daryta scrapuka. Apacioje ant pilko, palikau vietos, kad uzrasytu data, vieta ir pan.
As trumpam imetu svetimam daryta scrapuka. Apacioje ant pilko, palikau vietos, kad uzrasytu data, vieta ir pan.
Oi, nereikejo su foto cituoti, as ja trinsiu is forumo paskui, nes neturiu sutikimo sio zmogaus
Aciu uz pagyrimus, vasara foto ir darytos. Cia ne i tema kaledoms, protestuoju pries psichoze
Aciu uz pagyrimus, vasara foto ir darytos. Cia ne i tema kaledoms, protestuoju pries psichoze
Oho, tikrai vasariskas ir "saulegraziskas" darbelis. Smagu paziureti!
Ai, o kam cia protestuoti pries Kaledine psichoze... Geriau jai pasiduoti ir skrebinti ziemiskus skrebukus Va kokiam prieskalediniam masiniam apsipirkinejimui tai gal ir neverta pasiduoti...
Ai, o kam cia protestuoti pries Kaledine psichoze... Geriau jai pasiduoti ir skrebinti ziemiskus skrebukus Va kokiam prieskalediniam masiniam apsipirkinejimui tai gal ir neverta pasiduoti...
Ačiū visom už įvertinimus
Lauramama: skrebukas...toks grynai SB "žurnališkas".
Lauramama: skrebukas...toks grynai SB "žurnališkas".
lauramama puikus skrebukas. Toks sterilus.
QUOTE(lauramama @ 2009 11 23, 16:24)
Oi, nereikejo su foto cituoti, as ja trinsiu is forumo paskui, nes neturiu sutikimo sio zmogaus
oops kazkaip netycia gavos
Miele, Kaip sauniai sugalvojai ta popieriu-pagrinda ispjaustyti. Juk pati cia kirpai, negatavas.
O tas juodas juosteles cia labai tiktu issaudyti su embosinimo aparaciuku. Ateik pas mane kada, issaudysim
O tas juodas juosteles cia labai tiktu issaudyti su embosinimo aparaciuku. Ateik pas mane kada, issaudysim
agi nagi, o jus dar ir meetus ca organizuojates
QUOTE(miele @ 2009 11 23, 18:37)
Mano naujausias Pavadinimas - "Myliu Tave ir tokį" Juoda juostelė dar bus pataisyta - kai baltą rašiklį įsigysiu
super sitas darbeli:) jau isgyriau ir vel giriu