Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Scrapuke, žaviuosi tavo naujausiu darbu. Toks prasmingas ir kaip visada simboliškas. wub.gif

Miglota, aš irgi l.laukiu kada parodysi savo kurtus grožius.

a Lua neatsimenu, ar tave gyriau, nes perskaityt viską perskaitau, o parašyt ką nors siaubingai tingiu. Man tavo darbas labai patiko. Tiek daug detalių, bet neperkrauta. Atrodo, jog kažkokia nevaržoma laisve visas darbas alsuoja wub.gif

Žiurbuti, tavo atvirukas thumbup.gif L.gražu. Tos gėlės iš tikrųjų labai prabangiai žiūrisi. wub.gif

Atsiprašau jei dar ko nepaminėjau. 4u.gif

Tiesa, Relija, sveikinu tave su pirmuoju seminaru. Linkiu kūrybinės sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SCRAPUKE, auksciausio lygio meninis darbas blink.gif Neturiu ka paskyti, be zado.

As trumpam imetu svetimam daryta scrapuka. Apacioje ant pilko, palikau vietos, kad uzrasytu data, vieta ir pan.
user posted image
Atsakyti
Oi, nereikejo su foto cituoti, as ja trinsiu is forumo paskui, nes neturiu sutikimo sio zmogaus smile.gif

Aciu uz pagyrimus, vasara foto ir darytos. Cia ne i tema kaledoms, protestuoju pries psichoze lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, tikrai vasariskas ir "saulegraziskas" darbelis. Smagu paziureti! thumbup.gif

Ai, o kam cia protestuoti pries Kaledine psichoze... bigsmile.gif Geriau jai pasiduoti ir skrebinti ziemiskus skrebukus mirksiukas.gif Va kokiam prieskalediniam masiniam apsipirkinejimui tai gal ir neverta pasiduoti... doh.gif
Atsakyti
Ačiū visom už įvertinimus 4u.gif

Lauramama: thumbup.gif skrebukas...toks grynai SB "žurnališkas".
Atsakyti
lauramama puikus skrebukas. Toks sterilus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 11 23, 16:24)
Oi, nereikejo su foto cituoti, as ja trinsiu is forumo paskui, nes neturiu sutikimo sio zmogaus  smile.gif

Aciu uz pagyrimus, vasara foto ir darytos. Cia ne i tema kaledoms, protestuoju pries psichoze  lotuliukas.gif

oops kazkaip netycia gavos blush2.gif
Atsakyti
Mano naujausias wink.gif Pavadinimas - "Myliu Tave ir tokį" smile.gif Juoda juostelė dar bus pataisyta - kai baltą rašiklį įsigysiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miele: 23 lapkričio 2009 - 19:37
Miele, thumbup.gif Kaip sauniai sugalvojai ta popieriu-pagrinda ispjaustyti. Juk pati cia kirpai, negatavas.
O tas juodas juosteles cia labai tiktu issaudyti su embosinimo aparaciuku. Ateik pas mane kada, issaudysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Jap, pati išpjausčiau ax.gif Labai gražiai kituose darbeliuose daug mačius esu, tad ryžausi ir aš pabandyti smile.gif Tos juostelės idėja ir yra nuliftinta nuo embosintos juostelės bigsmile.gif Šiandien mane visi laabai greitai perpranta doh.gif Kito meeto metu jau žinosiu pas ką ko paprašyti, kad atsineštų blush2.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
agi nagi, o jus dar ir meetus ca organizuojates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 11 23, 18:37)
Mano naujausias wink.gif Pavadinimas - "Myliu Tave ir tokį" smile.gif Juoda juostelė dar bus pataisyta - kai baltą rašiklį įsigysiu  doh.gif

super sitas darbeli:) jau isgyriau ir vel giriu thumbup.gif
Atsakyti