Oi, kol perskaičiau keliolika puslapiu - sukaitau
Tai artėja Kalėdos - pasipila atvirukai? Pavydu toms, kurios juos taip greitai, meistriškai ir daug kuria Man dar iki to toli, tačiau visada galima pasidžiaugti kitų darbais, ypač šiuo periodu
Apie didžiuosius skrebukus net nekalbu, niu bet esu numačiusi būtinai dalyvauti kai kokiam konkurse bus man proga paskrebinti ir ką nors didesnio.
Niu, o aš atėjau pasidžiaugti, kad pagaliau iškepiau pirmąjį blyną Ketvirtadienį įvyko pirmasis mini seminariukas mano mieste.
Šias mintis mezgiau ilgai, ruošiausi, planavau, rašiausi, eskizavausi ir visaip kitaip grūdinau mintis. Ir tai įvyko! Plačiau galite paskaityti mano dienoraštyje, o čia noriu tik pasakyti, jog labai džiaugiuosi rezultatu bei įgyta patirtimi. Kartą paragavęs negali sustot Pasirodo skleisti skrebinimo virusą yra dar smagiau nei skrebinti arba kitaip sakant - viską suderinti
Lawrute, būtinai pasirodyk su visais kolegių darbais ir viliok jas į internetines erdves
Miglota, o tavęs ypatingai pasiilgau, jau nekalbant apie tavo blynus
Pasirodyk greičiau ką ten gražaus darai
Kas čia dar? Tiek psl paskaičius jau nebesugebu atsiminti...
Noriu pagirti ir didžiųjų skrebukų autores, po didelio antplūdžio atvirukų, labai gera pailsinti akis prie didelių, gausių detalėmis darbų
A Lua, tavo paskutinis puikus, šaunuolė.
Ai, ir dar vienas smagus pastebėjimas. Po seminariuko buvau išsunkta it kempinė, tačiau parvažiavus namo, vietoj to, kad pailsėti, prisėdau prie darbo stalo pakrapštyti savo daiktelių, baigėsi tuo, jog suskrebinau mažiuką mažuliuką skrebuką, kurį padovanojau mb, o tas įsidėjo į mažiausią kišenę
Liga vis dar progresuoja... Kaži ar yra kokios ribos?
Labanakt
sveikutes, oi kiek visko pribyrejo cia, aisku kok kas atvirutes ima virsu
Saunuoles!
O mes po ligonines
Laringitas komplikavosi tai teko paguleti. Baisu buvo is palatos nori iskisti, pilna gripuojanciu ir dar tik pradzia..
Saunuoles!
O mes po ligonines
Laringitas komplikavosi tai teko paguleti. Baisu buvo is palatos nori iskisti, pilna gripuojanciu ir dar tik pradzia..
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 22, 15:27)
sveikutes, oi kiek visko pribyrejo cia, aisku kok kas atvirutes ima virsu
Saunuoles!
O mes po ligonines
Saunuoles!
O mes po ligonines
uzjauciu..ir linkiu greiciau pasveikt
Gadriuke Sveikatos
Rodausi anglų k. bloge šį kartą. Skrebas dienoraščio-stiliaus, man labai asmeniškas (suabejojau netgi ar įkelti . Bet tai jau įkanda mano tikslą skrebinti "10 svarbiausius, daugiausiai apie mane pasakančius skrebus" (šį nusprendžiau parodyti )...viskas pavaizduota turi simbolišką prasmę
P.S. Būtinai apsilankykite londoniečio Rob Ryan popieriaus karpymo bloge--menas aukščiausio lygio čia...ypač tokį iškarpyti...žado netekau
Rodausi anglų k. bloge šį kartą. Skrebas dienoraščio-stiliaus, man labai asmeniškas (suabejojau netgi ar įkelti . Bet tai jau įkanda mano tikslą skrebinti "10 svarbiausius, daugiausiai apie mane pasakančius skrebus" (šį nusprendžiau parodyti )...viskas pavaizduota turi simbolišką prasmę
P.S. Būtinai apsilankykite londoniečio Rob Ryan popieriaus karpymo bloge--menas aukščiausio lygio čia...ypač tokį iškarpyti...žado netekau
Scrap8, kažkoks stebuklas, o ne darbelis.... Aš pritrenkta.
QUOTE(miele @ 2009 11 23, 11:30)
Nieko nesuprantu. Neleidžia įdėti nuorodos, ir nebeleidžia net ištrinti savo žinutės
Jei atsiras galinčių padėti, tuomet nuorodą atsiųsiu į až. Gaila, kad kartais apsauga nuo reklamos, neleidžia pasidalinti idėjomis
Jei atsiras galinčių padėti, tuomet nuorodą atsiųsiu į až. Gaila, kad kartais apsauga nuo reklamos, neleidžia pasidalinti idėjomis
dekui mergytes, stiprejam
MIELE, siusk AZ
Gadriuke, sveikateles!
Scrap, nagi tikrai labai asmeniskas darbelis. As, jei kada toki daryciau, tai irgi nezinau, ar viesinciau... Bet kad jau paviesinai, o as panagrinejau ji, tai man jame labai patiko, kaip tu su tema ir tuo ka nori pasakyti susieji ivairius simbolius, paveiksliukus, zodzius. (Man tos tavo sasajos jau ne vienam tavam skrebuke krito i akis).
O dar turiu tau klausima: zodziu, kur tau butu smagiau komentara rasti - bloge ar cia??? Nes kazkaip man kartotis lyg ir nesinori, bet...
scrap, as labai ten nieko neskaiciau, ziurejau bendra vaizda, ir jis mane suzavejo, detaliu daug bet visos simbolines, zodziu labai grazu.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 23, 05:06)
Gadriuke Sveikatos
labai grazu..taip asmeniska..patinka tavo simbolikos panaudojimas..cia jau grynai tavo bruozas
o ta nuoroda i karpinius tai wow
*dėkui merginos
Smagu aplamai rasti komentarus bent kur , bet jei prispyrei pasirinkti tai bloge ...manau kad praktiškiau matyti darbelį ir po juo kitų įvertinimus ir pamastymus apie tai, ar gal net užvesti diskusiją.
ir dar... tikiuosi kad nesivaržysite komentuoti lietuviškai anglų k. bloge kadangi anglų k. man daug lengviau aprašyti darbelius bei pasidalinti labiau asmeniškais darbais tenai (Scrapmanija labiau SB technikos ir rinformacijos saitas- anglų k. blogas labiau mano dienoraštis kuriame rasite mano darbus nuo šiol
reiškia dar ilgai neskrebinai, kadangi aš dar tooookių šokiruojančiai asmeniškų esu mačius kad ...bet drįstu todėl kad šiame bloge jaučiuosi nesuvaržyta bei neįpareigota, ir...visad kalbu kad skrebas man ne tik dekoratyvinis nuotraukų apipavidalinimas--reikia parodyt kad tai ne tuščios kalbos
atsiųsk man
O dar turiu tau klausima: zodziu, kur tau butu smagiau komentara rasti - bloge ar cia??? Nes kazkaip man kartotis lyg ir nesinori, bet...
Smagu aplamai rasti komentarus bent kur , bet jei prispyrei pasirinkti tai bloge ...manau kad praktiškiau matyti darbelį ir po juo kitų įvertinimus ir pamastymus apie tai, ar gal net užvesti diskusiją.
ir dar... tikiuosi kad nesivaržysite komentuoti lietuviškai anglų k. bloge kadangi anglų k. man daug lengviau aprašyti darbelius bei pasidalinti labiau asmeniškais darbais tenai (Scrapmanija labiau SB technikos ir rinformacijos saitas- anglų k. blogas labiau mano dienoraštis kuriame rasite mano darbus nuo šiol
As, jei kada toki daryciau, tai irgi nezinau, ar viesinciau...
reiškia dar ilgai neskrebinai, kadangi aš dar tooookių šokiruojančiai asmeniškų esu mačius kad ...bet drįstu todėl kad šiame bloge jaučiuosi nesuvaržyta bei neįpareigota, ir...visad kalbu kad skrebas man ne tik dekoratyvinis nuotraukų apipavidalinimas--reikia parodyt kad tai ne tuščios kalbos
Jei atsiras galinčių padėti, tuomet nuorodą atsiųsiu į až.
atsiųsk man