Visom merginom: dėkoju už įvertinimus ir komentarus mano pastarajam skrebukui
kusachiau: dėl nuotraukos fono, aš kaip Josephin tai pastebėjau
, bet įdomu pasidarė perskaičius kad "Tarybiniai tapetai" tau blogas asociacijas turi...tokie raštai ir motyvai dabar labai populiarūs- netgi SB popierius (ypač Basic Grey) mėgdžioja tokių tapetų raštus. Taip pat pastoviai vartant Anthropologie katalogus pastebėjau kad jie visad fotkina Europoj...tokiuose senamiesčiuose ir net kaimeliuose kur aplinka "sendinta", tapetai- apdraskyti tarybiniai, ir stebiuosi kaip jie prideda kelias modernias detales, aksesuarus ir ta aplinka tampa stilinga ir "chic"...vž norėjau pasakyti kad ne visiem tokios asociacijos kils
ir šiaip...man nuotraukose aplinka labai įdomi. Mama turi savo jaunystės nuotraukų tai aš vis bandau įžiūrėti koks dekoras, kas ant sienos kabo?, kokia radija, koks ten kilimas?ir t.t.
**pats skrebas
, man priminė kad aš MB skolinga skrebą šia tema
Miglota: laukiu pamatyti tas Kalėdines dekoracijas...neabejoju kad tai bus aukščiausio lygio reklama Siluetui
Žiurbuti: aha..tikrai šokoladukų dėžutė
Netgi ant baltų gėlių rudu rašalu pabarstyta man kaip cinamono ar šokolado ant capuccino pieno putos
*Žiurbuti: galbūt dar susigundysi skrebinti skrebus?...tai nenurašyk visiškai
aš bandau pradėti dienoraščio-tipo mini albumų, skrebukų ir mažiau skrebinti tik vaikų temas...vaikai privalo ir apie mamą daugiau žinoti, o jei nesidomės, tai man pačiai to reikia tiesiog--terapija
*
ader: demonstruoji Slice su tuo pavadinimu? Graži pradžia, taip ir toliau