Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(a Lua @ 2009 11 20, 10:27)
Miglota, ar pasirodysi su dekoracijomis?  ax.gif  Aš dekoracijų gamint neplanuoju, bet kolegoms darbe galvoju padaryt kokių skreb-dovanėlių...

kai pabaigsiu viska, tada nufotografuosiu ir parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kad nepatapciau vien atviruku gamintoja, sti naujas siltas LO smile.gif

user posted image
Atsakyti
ader, kad tikrai šiltas LO 4u.gif Ne todėl, kad ką tik iškeptas, o dėl spalvų ir simbolių....
Tiesa, pamiršau pasakyt, tas lapas, kurį panaudojau darbelyje "Dėkoju", yra iš Jenni Bowlin kolekcijos. Patinka man šios dizainerės popierius ir kiti SB daikčiukai... Jos toks stilius - atrodo, kad tave nuneša atgal į vaikystę, į pradines mokyklos klases...

Miglota, kaip aš pasiilgau tavo LO'liukų.....
Atsakyti
Ader, liuks thumbup.gif

O as jau pradejau abejoti, ar kada patapsiu lo'liuku gamintoja... tongue.gif

O kol kas maniske "labai greita" atvirute - ir vel gimtadienine (lapkritiniai gimtadieniai kazkodel nesibaigia)

user posted image
Atsakyti
Žinai, Žiurbuti, atvirutė atrodo kažkokia labai skani biggrin.gif Man ji kažkodėl primena dėžutę šokoladiniams saldainiams... arba kalėdiniams sausainėliams su cinamonu...
Atsakyti
aciu uz pagyrimus mergaites 4u.gif
ziurbuti man irgi labai skani atvirute, nufotkink dar kitu rakursu paspoksot, idomu kaip ten apacioj atrodo
Atsakyti
Aciu, mergaites. Man kai tik ruduo-ziema, tuoj ant visokiu rudu spalvu ir blizguciu patraukia lotuliukas.gif

Ader, tai kad apacia ten nieko ypatingo - stai taip:

user posted image

O nugarelej irgi viena gelyte-ratukas priklijuota
Atsakyti
tai dabar geles tos gerai matosi, is kur jas tokias gavai prabangias
Atsakyti
Tos gelytes tai paprastos baltos. Atrodo, kad Prima gelytes. Ismeciau pakuote ir dabar nepamenu tiksliai, kokios jos firmos doh.gif
Cia jau gerokai anksciau, Miglotos padedama, isigijau 4u.gif biggrin.gif

O reikiama spalva jos igavo...hmmm...mano akiu seseliu deka (mat tinkamo rasalo neturejau + labai skubejau) blush2.gif lotuliukas.gif

O blizgesi - tai Lietuvoj, berods Maksimoj pirkau kliju-blizguciu rinkinuka. Jie dabar man labai pravercia ir as juos nemazai panaudoju (gelytems naudojau geltonus ir raudonus). Jei bus idomu, prie dienos sviesos galesiu nufotografuoti, kaip jie atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
as turiu kazkokiu blizgiu kliju, bet dar nesugalvojau kur juos panaudot, nei uzrasyt ka jais, nei suklijuot ka nors. tai pasirodo gelytem puost jie tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 11 20, 16:58)
kad nepatapciau vien atviruku gamintoja, sti naujas siltas LO smile.gif

labai siltutis ir linksmutis LO thumbup.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 20, 17:46)
Ader, liuks 

O as jau pradejau abejoti, ar kada patapsiu lo'liuku gamintoja...  tongue.gif

O kol kas maniske "labai greita" atvirute - ir vel gimtadienine (lapkritiniai gimtadieniai kazkodel nesibaigia)

labai faina atvirute..tokia skani ir nesa kava arba sokoladu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visom merginom: dėkoju už įvertinimus ir komentarus mano pastarajam skrebukui wub.gif

kusachiau: dėl nuotraukos fono, aš kaip Josephin tai pastebėjau ax.gif , bet įdomu pasidarė perskaičius kad "Tarybiniai tapetai" tau blogas asociacijas turi...tokie raštai ir motyvai dabar labai populiarūs- netgi SB popierius (ypač Basic Grey) mėgdžioja tokių tapetų raštus. Taip pat pastoviai vartant Anthropologie katalogus pastebėjau kad jie visad fotkina Europoj...tokiuose senamiesčiuose ir net kaimeliuose kur aplinka "sendinta", tapetai- apdraskyti tarybiniai, ir stebiuosi kaip jie prideda kelias modernias detales, aksesuarus ir ta aplinka tampa stilinga ir "chic"...vž norėjau pasakyti kad ne visiem tokios asociacijos kils wink.gif
ir šiaip...man nuotraukose aplinka labai įdomi. Mama turi savo jaunystės nuotraukų tai aš vis bandau įžiūrėti koks dekoras, kas ant sienos kabo?, kokia radija, koks ten kilimas?ir t.t.
**pats skrebas thumbup.gif , man priminė kad aš MB skolinga skrebą šia tema ax.gif
Miglota: laukiu pamatyti tas Kalėdines dekoracijas...neabejoju kad tai bus aukščiausio lygio reklama Siluetui mirksiukas.gif
Žiurbuti: aha..tikrai šokoladukų dėžutė biggrin.gif Netgi ant baltų gėlių rudu rašalu pabarstyta man kaip cinamono ar šokolado ant capuccino pieno putos biggrin.gif
*Žiurbuti: galbūt dar susigundysi skrebinti skrebus?...tai nenurašyk visiškai mirksiukas.gif aš bandau pradėti dienoraščio-tipo mini albumų, skrebukų ir mažiau skrebinti tik vaikų temas...vaikai privalo ir apie mamą daugiau žinoti, o jei nesidomės, tai man pačiai to reikia tiesiog--terapija smile.gif
*ader: demonstruoji Slice su tuo pavadinimu? Graži pradžia, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti