Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Scrap tavo meno kuriniams tuoj nuotrauku nebereikes, kuo toliau tuo vis ju mazeja 

Ačiū 4u.gif dėja nemažėja jų...fotografuoju didesniais tempais negu skrebinu, ir dar kažkaip visų giminių, šeimos, ir prosenelių "vintažinės" nuotraukos randa kelią į man namus smile.gif

aLua: naujas avataras thumbup.gif , bet vietoj šunelio labiau į temą jei stūmtum 2x vežimą su vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
senos nuotraukos ir man labai grazu, bet kadangi tai vienetiniai egzemplioriai tai nedristu dar su jais dirbti.
Atsakyti
Scrap8, ir vel tavo darbelis mano megstamiausiu sarase thumbup.gif

A Lua, nuostabus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
...gera matyti Jus skrebinancias 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...skrapuke - man taip grzu tas medienos motyvas - visur smile.gif man paskutiniu metu jis visur tinkamas sutinkamas ir pastenbimas smile.gif 4u.gif 4u.gif

...o as jau antra savaite smile.gif skrebinimo malonumu leidziu dziaugtis kitiems smile.gif sutempiu butiniausias krebo priemones ir keletas moteru gamina kaledinius atvirukus smile.gif po pirmo karto pacios stebejosi kaip samgu smile.gif
...vakar padariau viena atviruka pavyzdziui, kad butu lengviau joms gaminti, siandien pati atsipalaidavus smile.gif deliojau antra atviruka smile.gif bet nebaigiau smile.gif ... dabar vel lendu y savo nebaigtu neskreb darbu kruvele - bandysiu ja apmazinti smile.gif ir tada gal but atrasiu laiko SB smile.gif

... bet labai dziaugiuosi kad tiek daug nauju darbeliu pagaminate JUS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
tiek visokių grožių priskrebinot thumbup.gif
Man ypač Scrab8 paskutinis patiko, tiek nuotrauka, tiek visu apipavidalinimu wub.gif Labai labai gražu.
Lawrute, laukiu ir tavo naujienų ax.gif
Aš ir pati jau susigėdau, kad nieko daugiau nepadariau, tai sumeistravau skrebuką apie mamą. Ji ir kava- neatsiejami dalykai biggrin.gif čia vėl digital scrab technika blush2.gif
user posted image
Atsakyti
merginos, puikus darbai wub.gif

as uzsikasus su siluetu.. gaminu dekoracijas kaledoms.. jau net i ta puse pasiziuret nebenoriu doh.gif blush2.gif

QUOTE(Lamerita @ 2009 11 19, 22:22)
Turiu atliekamų žirklių scrapbookingui  4u.gif

man rodos, sios zirkles daugiau vaiku darbeliams mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
a Lua, tikrai profiškas dabas thumbup.gif Galėtum dažniau dėliot tokius grožius mirksiukas.gif Tą antspaudą po nuotrauką ir aš labai mėgstu wub.gif
kusachius, nors digital man nelabai prie širdies ax.gif pats darbelis žiūrisi neblogai. Reiks savo darbelyje kavos pupeles panaudot ... tikras ...
Atsakyti
kusachiau, gražu thumbup.gif Man labai patiko iš puodelio sklindantis kavos aromatas su žodžiais ir dėmė nuo puodelio thumbup.gif

Miglota, ar pasirodysi su dekoracijomis? ax.gif Aš dekoracijų gamint neplanuoju, bet kolegoms darbe galvoju padaryt kokių skreb-dovanėlių...

Sanrita, aš puikiai pamenu tavo darbelį, kuriame panaudojai tą štampuką wub.gif Man tavasis LO neina iš galvos, aš jį įsimylėjau.... Turiu embosinimo pudros, bet dar neįsigijau feno. Labai norėjau ir aš embosinti šį motyvą.... labai labai norėjau.... Man labai gražu, kaip tu jį embosinai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 20 lapkričio 2009 - 11:30
kusachius - grazus smile.gif tikrai kaviskas dabelis smile.gif taip ir uzsimaniau kavos aromato namuose smile.gif o tas pyuodelio paliktas kliockiukas taip naturaliai atrodo smile.gif
o as kaip tik vakar bepaisydama susikuriau palette CarelDRAW pavadinimu mirksiukas.gif coffe-mocka

smile.gifo apie kokius stampukus A-Lua cia kalbi, kazko nepagaunu smile.gif kazko nemaciau - AAA!!!!! prisiminiau smile.gif cia tas pats stampukas kur sanrita panaudojo konkursiniui, kury laimejo blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif dziaugiuosi pati savim kad atsiminiau smile.gif
Atsakyti
Scrapuke, ir vel darbelis puikus thumbup.gif Jo, man irgi labai patinka, kai buna idetos nedideles nuotrauku dalys isryskinant esme, pvz akis etc.

A Lua, labai smagu pamatyti taviski darbeli. Toks geru nusiteikimu trykstantis darbelis thumbup.gif Prasom dazniau...

Kusachiau, viskas kas su kava man tinka bigsmile.gif 4u.gif Net objektyviai vertint negaliu, nes kava labai megstu... ax.gif Is tikruju tai galiu vertint - labai simpatiskas darbelis, ir visos detales thumbup.gif

Miglota, parodyk, prasau bent keleta dekoraciju... A...? Pasiilgom taves 4u.gif

As tai nelabai ka turiu parodyt... blush2.gif Na, labai greitai sukurpiau atviruka dar vienam gimtadieniui, o siaip pastarasias dienas...siuvineju... rolleyes.gif

Dar einu greitai greituteliai uzbaigsiu ir patalpinsiu pasakojima apie Niagaros krioklius ir Vasingtona. Cia info toms, kam dar nenusibodo skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 11 19, 14:06)
Labai patiko Scrapukės darbelis (palikau komentarą blog'e)  Aš irgi rodausi su dar karštu blynu  biggrin.gif

labai fainas LO thumbup.gif bigsmile.gif tox lengvutis ir tuo paciu pilnas..labai patiko thumbup.gif

QUOTE(ader @ 2009 11 19, 16:32)
senos nuotraukos ir man labai grazu, bet kadangi tai vienetiniai egzemplioriai tai nedristu dar su jais dirbti.

bet juk galima pasidaryti kopiju..nusiskanuot ir atsispausdint mirksiukas.gif

QUOTE(kusachius @ 2009 11 19, 22:45)

Aš ir pati jau susigėdau, kad nieko daugiau nepadariau, tai sumeistravau skrebuką apie mamą. Ji ir kava- neatsiejami dalykai biggrin.gif  čia vėl digital scrab technika

labai fainas LO thumbup.gif, patiko ta garuojanti kava.. tik man truputi keistai atrodo mamos kunas iskirptas is nuotraukos..kazkaip akivaizdziai matosi rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū už įvertinimus mano skrepukui smile.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 11 20, 18:28)
labai fainas LO thumbup.gif, patiko ta garuojanti kava..  tik man truputi keistai atrodo mamos kunas iskirptas is nuotraukos..kazkaip akivaizdziai matosi rolleyes.gif

ačiū 4u.gif kūną iškirpau, nes nuotraukos fonas buvo labai negražus, ir netiko prie pačios mamos -ten buvo kažkokie pobaisiai tarybiniai tapetai.
Atsakyti