Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Agneja @ 2009 11 10, 14:13)
atvirukai...nieko labai naujo, tas pats stampukas ir kitokios popieriu bei detaliu kombinacijos ax.gif

thumbup.gif labai fani atvirukai, dar pamenu sita stampuka tavo, liux

QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 11 11, 14:03)
A house of cards

Manau turėtų sudominti, daug gerų pavyzdžių smile.gif

thumbup.gif aciu, tikrai patiko

QUOTE(ader @ 2009 11 12, 14:11)

atkeliavo mano slice  thumbup.gif tyrineju dabar.

thumbup.gif sveikinu, vistik isigijai slice. ir kaip tau jis.. aisku rinkinyje esanti koretele nera superine..bet ji tikrai nebloga. kokias korteles zadi papirkt? dabar yra iseje nauju.. as jau mastau apie nauja turiu dar dvi (be tos rinkinyje):animal cracker ir basic shapes3. galvoju dabar apie spring design ir words & expressiones. per ebay galima labai pigiai nupirkti ir tikrai neprilygsta qk ar kitu kirtikliu ploksteliu kainoms.

QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 12, 14:15)
va labai idomu atsiliepimai bus bigsmile.gif  klausimas del slice, ar atskiros formos yra instaliuojamos vis, ar pradinis paketas pakankamai platus?

nereikia nieko instaliuot. reikia nusipirkti SD kortas su visokiais raizinukais(ju tikrai nemazai).o esanti rinkinyje korta tikrai nebloga.paprastas alfabetas, keleta tagiuku ir kitokiu formu bei zodziu.kam idomu tai bet kurioje padoresneje internetinej scrapo pardej slice parsiduoda mirksiukas.gif as juo labai patenkinta biggrin.gif

QUOTE(ader @ 2009 11 12, 19:38)
nusiziurejau viena is Gadriukes atviruku  biggrin.gif , cia mano interpretacija

labai fainuolis thumbup.gif

QUOTE(justess22 @ 2009 11 17, 18:28)
Retai bepasirodau...čia dar vienas nedidukas atvirukas:

kokie zavingi abu bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(ader @ 2009 11 18, 14:05)

cia ne kaledinis  biggrin.gif teciui gimtadienio proga.

labai fainas..ziauriai grazus popierius bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Justess, labai grazus, kaledini jau gyriau wub.gif , o ta kita matyt busiu praziopsojus. Labai smagus atvirukai thumbup.gif

O taviskis paskutinysis, Ader, tai superinis thumbup.gif Labai grazus ir sventiskas wub.gif
Va ka reiskia tinkamas popierius! Nors ir ankstesni tokie kalediskai linksmi 4u.gif

Gadriuke, rods dar tavojo briedzio nepagyriau bigsmile.gif Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 18 lapkričio 2009 - 18:19
josephin, sveika sugrizus , ilgokai nesirodei biggrin.gif
patenkinta aisku slice, karpau kai nieko namie nera, o tai sunus vis kesinasi lotuliukas.gif siaip dabar uztenka ir basic 1 korteles , tik noreciau dar kokios kur butu grazus sriftas su mazosiom raidem, nepamenu dabar tu pavadinimu, ziurinejau kelias, buvo tikrai neblogu variantu. Man patinka kad tas aparaciukas daug vietos neuzima, nera priristas, galima nusinest bet kur ir kirpti. o apie tad labai pagreitina procesa tai ner ka ir kalbet. thumbup.gif thumbup.gif beje o basic 3 koks maziausiu raidziu dydis? 1 colis?
Atsakyti
aciu ziurbuti 4u.gif
Atsakyti
visos rodosi tai ir aš neatsiliksiu biggrin.gif
rodausi nauju skrebuku ir mano išrasta suvalkiečių technika kaip pasigaminti medienos faktūros chipboard alfabetus...gal kam pravers 4u.gif
čia ScrapManijoj
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 11 18, 17:37)
josephin, sveika sugrizus , ilgokai nesirodei  biggrin.gif
patenkinta aisku slice, karpau kai nieko namie nera, o tai sunus vis kesinasi  lotuliukas.gif siaip dabar uztenka ir basic 1 korteles , tik noreciau dar kokios kur butu grazus sriftas su mazosiom raidem, nepamenu dabar tu pavadinimu, ziurinejau kelias, buvo tikrai neblogu variantu. Man patinka kad tas aparaciukas daug vietos neuzima, nera priristas, galima nusinest bet kur ir kirpti. o apie tad labai pagreitina procesa tai ner ka ir kalbet. thumbup.gif  thumbup.gif  beje o basic 3 koks maziausiu raidziu dydis? 1 colis?

aga ilgai..buvau LT visa menesi doh.gif
smagu, kad dziaugies slice'u.. o del basic 3, tai man atrodo kad 1 colis maziausios..bijau sumeluot..bet berods paskutiniajam LO ir kirtau tokio dydzio.

QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 18, 20:57)
visos rodosi tai ir aš neatsiliksiu biggrin.gif
rodausi nauju skrebuku ir mano išrasta suvalkiečių technika kaip pasigaminti medienos faktūros chipboard alfabetus...gal kam pravers 4u.gif
čia ScrapManijoj

labai fainas LO. patinka tas foto juosteles imitavimas..ir siaip super LO. thumbup.gif
Atsakyti
Labai patiko Scrapukės darbelis (palikau komentarą blog'e) thumbup.gif Aš irgi rodausi su dar karštu blynu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
aLua, puikus skrebukas wub.gif Tiesą sakant - be žodžių wub.gif
Atsakyti
a Lua,as be zado likau wub.gif
Scrap8 labai patiko ideja,kaip panaudoti "siaura" nuotraukos motyva. O tas raides imituojancias mediena,tai maciau interneto platybese ivairiu pasiulymu suvalkietisku,dar pagalvojau,kad labai gerai tinka ivairiom gamtos temom. vz,saunus darbelis rolleyes.gif
Atsakyti
a Lua: pirma apie avatarą...Prie ko čia Londonas o ne Niujorkas? g.gif smile.gif
*Dėkui už komentarus 4u.gif ilgai neskrebinau šių nuotraukų kadangi bandžiau "cielas" - t.y nekarpytas skrebinti ir tai vis netiko, kol nesugalvojau apkarpyti į filmo juostą mirksiukas.gif

**Tavo skrebuke labai daug įdomių detaliu akim paganyt, bet bedram vaizde--viskas dera. Smagu kad ir pagal konkursinio temą padarei nors ir nesudalyvavai--priziukas oks puikus skrebukas albume 4u.gif
Papildyta:
Scrap8 labai patiko ideja,kaip panaudoti "siaura" nuotraukos motyva. O tas raides imituojancias mediena,tai maciau interneto platybese ivairiu pasiulymu suvalkietisku,dar pagalvojau,kad labai gerai tinka ivairiom gamtos temom. vz,saunus darbelis

dėkui 4u.gif tai pasirodo kad šios raidės ne mano vienos išradimas rolleyes.gif ...aš dar nebuvau aptikus internete tokios suvalkietiškos pamokėlės su mano pasiūlytom priemonėm {niu bet ir neieškojau ax.gif ). Aišku, nepaminėjau dar kad galima naudoti ir medienos rašto SB popierių tiem kam neprieinamos mano išvardintos priemonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 lapkričio 2009 - 15:38
Wow, merginos, dėkui už komentarus flirt.gif Man smagu buvo dėliot šį skrebuką (dėliojau per daug negalvodama), bet kaip malonu, kad ir jums patiko...

Screpuke, nu ko tik dėl tavęs nepadarysi. biggrin.gif Še tau NYC. biggrin.gif (Londonas buvo dėl to, kad LT šiuo metu lyja, tai tiko pagal orą biggrin.gif ).
Atsakyti
merginos skrebukai nuostabus. Scrap tavo meno kuriniams tuoj nuotrauku nebereikes, kuo toliau tuo vis ju mazeja mirksiukas.gif
alua, labai patiko man lapo forma labai idomiai ziurisi, nedradiciskai. na ir visa kita zinoma super.
Atsakyti