Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(kristi13 @ 2009 11 14, 13:14)
Mano paskutinis loliukas:

thumbup.gif puiku, labai graziai isbaigta ir suderinta

QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 15, 06:06)
P.S Tikiuosi visos ketinančios sudlyvauti spėjo priduoti...liko 2 val. iki termino (vidurnakčio pas mane) bet aš žiauriai sergu (scrapoholizmas ir nuolatinis naktinėjimas pažeidė imunitetą), ir šiaip nžnojau ar sugebėsiu šiandien įkelti konkursą ar atidėti. Jei kils kokių nesklandumų dėl termino, tai koreguosim vėliau mirksiukas.gif Labanakt...

Sveik unsure.gif As irbi jau ant ribos, mazoji su laringitu, jau ir greitaja ant ribos norejom kviesti, tempa virs 39 ir vos ora gaude verysad.gif Jau ir man jauciu kazkas pareina doh.gif

QUOTE(kristi13 @ 2009 11 15, 19:24)
Naujausias atvirukas skirtas MB gimtadienio progai:

Zaviai minimalistinis, man tik noretusi krasciukus pateplioti, kad neatrodytu tai steriliai ax.gif

Na ir vel mane apsedusios Kaledines karstines rezultatai lotuliukas.gif Beveik visos detales is tiimari
user posted image
user posted image
Atsakyti
kristi13 ir Gadriuke thumbup.gif atvirukai 4u.gif 4u.gif
dėkui už linkėjimus sveikatai 4u.gif ...prisidariau visokių raganaitiškų žolelių kokteilių ir laikausi, nors sergu bet taip jau nenulūžtančiai rimtai kai mano šeimynėlė verysad.gif
**lailykitės visos---dabar gripo sezonas...
Atsakyti
Dėmesio: Svarbus skelbimas ScrapManijoj tikiuosi atsiras norinčių sudalyvauti paskutiniame ScrapManijos konkurse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 16, 06:03)
Dėmesio: Svarbus skelbimas ScrapManijoj tikiuosi atsiras norinčių sudalyvauti paskutiniame ScrapManijos konkurse ax.gif

Scrap8 , labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Scrap8 o kodėl čia taip? unsure.gif verysad.gif Jei dėl prizų fondo ar kažko panašaus, juk ne tai svarbiausia... Stebiu ir užsienio konkursus - bet nė vienas neprilygsta Scrapmanijos konkursams verysad.gif
Atsakyti
o as suprantu kodel paskutinis mirksiukas.gif , manau daugelis supranta, tiesiog niekas gyvenime nestovi vietoje ax.gif atejo laikas pasikeitimams,o tai ne visada blogai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 11 16, 08:57)
o as suprantu kodel paskutinis  mirksiukas.gif , manau daugelis supranta, tiesiog niekas gyvenime nestovi vietoje  ax.gif atejo laikas pasikeitimams,o tai ne visada blogai rolleyes.gif

drinks_cheers.gif pritariu visais 150% biggrin.gif , bet vis tiek liūdnoka 4u.gif
Atsakyti
o man labai labai liūdna verysad.gif
Atsakyti
Scrap8 puikiai suprantu ta vo apsisprendimą. Jeigu nusprendiai baikti vesti konkursėlius vadinasi taip turi būti ir manau visos tai puikiai supras. Tau dovanoju balioniuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Srap8 priemus si sunku sprendima.. tikiu, kad apsisprendus palengvejo 4u.gif
Atsakyti
na as gal kazko nezinau, bet nesigilinsiu, gaila zinoma, nes manau, kad tie konkursai skatino daug merginu kurti, dalyvauti, pasirodyti, suzinoti ivertinimus. Bet kokiu atveju linkiu scrap sekmes ir dekoju uz suteikta galimybe ir paskleista virusa mirksiukas.gif
o konkursus juk galime organizuoti ir toliau biggrin.gif

o cia keli atvirukai daryti primityviai, naudojant kosmetikos priemones ir dekupazo technika biggrin.gif
beje man atviruku gamyba yra puiki treniruote pries loliukus.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 16 lapkričio 2009 - 14:06
Dėkoju visom už palaikymą. Manau daug kam [ypač mūsų "originaliai SB šeimai"] net nereikia aiškinti mano sprendimą, bet jei domina paskaityti plačiau, atsakiau ScrapManijoj komentaruose: čia.

ader: puiku...svarbu pradėti nuo bent ko.
(P.S. aš pradėjau nuo LO'liukų...iki šiol nei vienos atvirutės neesu pagaminus ax.gif blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 lapkričio 2009 - 15:54