*bandžiau liftinti Agnėjos pastarajį skrebuką, bet tame tarpe pasikeitė planai ir atradau [galbūt] kitiem naudingą techniką
čia ScrapManijoj
**dar norėjau pagirti visą atvirukų maistrių kolektyvą...atvirukam dar neprisiruošiu...o gal nenoriu
Mano paskutinis loliukas:
Kristi, saunuole, labai labai grazu .. o medis koks ispudingas
Na medį piešiau ranka pasiskolinusi dukriuko pieštukus
Mano paskutinis loliukas:
o mums gera ziureti i toki gražų LO'liuką viskas labai dera...
Kristi, graziai padirbejai
Scrap'uke, kam tau atvirukus daryti, kai gali tokius zavingus skrebukus kurpti (pvz., kaip paskutinysis "atsargiai- slidu").
Scrap'uke, kam tau atvirukus daryti, kai gali tokius zavingus skrebukus kurpti (pvz., kaip paskutinysis "atsargiai- slidu").
man i nauda butu: juk nereikėtų jų pirkti, popieriaus likusias skiauteles sunaudočiau, dar kelias priežastis sugalvočiau, bet... smagiau man skrebinti LO'liukus
Dėkui
Scrab8 - labai labai žavus skrebukas
Kristi13 - kaip miela! Koks gražus medukas ir kaip dera pavadinimas (semiuosi gerų pavadinimo pavyzdžių saviems loliukams )
O aš vakar irgi "Tiimari" buvau Biškiuką labiau už jus nusiaubiau - baisiai gražu ten viskas... Bet pažiūrėjau, kad labai labai nedaug acid free prekyčių. Gerai, kad man tai neaktualu kol kas. O šiandien dar nusiaubiau juostelių parduotuvę. Sėdžiu dabar laiminga ir apsipatenkinus Tik koks dabar spaudimas iš savęs ir iš kitų skrebinti...
Kristi13 - kaip miela! Koks gražus medukas ir kaip dera pavadinimas (semiuosi gerų pavadinimo pavyzdžių saviems loliukams )
O aš vakar irgi "Tiimari" buvau Biškiuką labiau už jus nusiaubiau - baisiai gražu ten viskas... Bet pažiūrėjau, kad labai labai nedaug acid free prekyčių. Gerai, kad man tai neaktualu kol kas. O šiandien dar nusiaubiau juostelių parduotuvę. Sėdžiu dabar laiminga ir apsipatenkinus Tik koks dabar spaudimas iš savęs ir iš kitų skrebinti...
Ačių visoms už pagyrimus. Taip gera išgirsti, kad kažkam patinka mano darbukai. Visoms siunčiu po balioniuką.
Nagi, nagi laukiam dabar gražių darbelių
QUOTE(miele @ 2009 11 14, 23:11)
Nagi, nagi laukiam dabar gražių darbelių
ScrapManijos konkurso "Dėkoju" apklausa atdara balsuojame čia.
P.S Tikiuosi visos ketinančios sudlyvauti spėjo priduoti...liko 2 val. iki termino (vidurnakčio pas mane) bet aš žiauriai sergu (scrapoholizmas ir nuolatinis naktinėjimas pažeidė imunitetą), ir šiaip nžnojau ar sugebėsiu šiandien įkelti konkursą ar atidėti. Jei kils kokių nesklandumų dėl termino, tai koreguosim vėliau Labanakt...
P.S Tikiuosi visos ketinančios sudlyvauti spėjo priduoti...liko 2 val. iki termino (vidurnakčio pas mane) bet aš žiauriai sergu (scrapoholizmas ir nuolatinis naktinėjimas pažeidė imunitetą), ir šiaip nžnojau ar sugebėsiu šiandien įkelti konkursą ar atidėti. Jei kils kokių nesklandumų dėl termino, tai koreguosim vėliau Labanakt...
Scrapuke gerk daug arbatų ir sveik
Naujausias atvirukas skirtas MB gimtadienio progai: