Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

*bandžiau liftinti Agnėjos pastarajį skrebuką, bet tame tarpe pasikeitė planai ir atradau [galbūt] kitiem naudingą techniką ax.gif
čia ScrapManijoj

**dar norėjau pagirti visą atvirukų maistrių kolektyvą...atvirukam dar neprisiruošiu...o gal nenoriu ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 lapkričio 2009 - 05:34
Mano paskutinis loliukas:
user posted image
Atsakyti
Kristi, saunuole, labai labai grazu wub.gif .. o medis koks ispudingas thumbup.gif
Atsakyti
Na medį piešiau ranka pasiskolinusi dukriuko pieštukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano paskutinis loliukas:

o mums gera ziureti i toki gražų LO'liuką thumbup.gif wub.gif viskas labai dera...
Atsakyti
Kristi, graziai padirbejai thumbup.gif

Scrap'uke, kam tau atvirukus daryti, kai gali tokius zavingus skrebukus kurpti (pvz., kaip paskutinysis "atsargiai- slidu").

Atsakyti
Scrap'uke, kam tau atvirukus daryti, kai gali tokius zavingus skrebukus kurpti (pvz., kaip paskutinysis "atsargiai- slidu").

man i nauda butu: juk nereikėtų jų pirkti, popieriaus likusias skiauteles sunaudočiau, dar kelias priežastis sugalvočiau, bet... ax.gif smagiau man skrebinti LO'liukus smile.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Scrab8 - labai labai žavus skrebukas wink.gif
Kristi13 - kaip miela! Koks gražus medukas ir kaip dera pavadinimas thumbup.gif (semiuosi gerų pavadinimo pavyzdžių saviems loliukams doh.gif )

O aš vakar irgi "Tiimari" buvau ax.gif Biškiuką labiau už jus nusiaubiau - baisiai gražu ten viskas... wub.gif Bet pažiūrėjau, kad labai labai nedaug acid free prekyčių. Gerai, kad man tai neaktualu kol kas. O šiandien dar nusiaubiau juostelių parduotuvę. Sėdžiu dabar laiminga ir apsipatenkinus lotuliukas.gif Tik koks dabar spaudimas iš savęs ir iš kitų skrebinti... blink.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačių visoms už pagyrimus. Taip gera išgirsti, kad kažkam patinka mano darbukai. Visoms siunčiu po balioniuką. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(miele @ 2009 11 14, 23:11)
O aš vakar irgi "Tiimari" buvau  ax.gif Biškiuką labiau už jus nusiaubiau - baisiai gražu ten viskas...  wub.gif Bet pažiūrėjau, kad labai labai nedaug acid free prekyčių. Gerai, kad man tai neaktualu kol kas. O šiandien dar nusiaubiau juostelių parduotuvę. Sėdžiu dabar laiminga ir apsipatenkinus  lotuliukas.gif Tik koks dabar spaudimas iš savęs ir iš kitų skrebinti...  blink.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Nagi, nagi laukiam dabar gražių darbelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 14 lapkričio 2009 - 22:33
ScrapManijos konkurso "Dėkoju" apklausa atdara balsuojame čia.
P.S Tikiuosi visos ketinančios sudlyvauti spėjo priduoti...liko 2 val. iki termino (vidurnakčio pas mane) bet aš žiauriai sergu (scrapoholizmas ir nuolatinis naktinėjimas pažeidė imunitetą), ir šiaip nžnojau ar sugebėsiu šiandien įkelti konkursą ar atidėti. Jei kils kokių nesklandumų dėl termino, tai koreguosim vėliau mirksiukas.gif Labanakt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 lapkričio 2009 - 05:08
Scrapuke gerk daug arbatų ir sveik 4u.gif
Atsakyti
Naujausias atvirukas skirtas MB gimtadienio progai:
user posted image
Atsakyti