Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Kaip aš joms pavydžiu kurios jau turi kokį neblogą aparačiuką. Vis gundausi jais gundausi, tačiau nežinau nei kokio norėčiau, nei iš ko galima būtų juos įsigyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 13, 10:48)
Kaip aš joms pavydžiu kurios jau turi kokį neblogą aparačiuką. Vis gundausi jais gundausi, tačiau nežinau nei kokio norėčiau, nei iš ko galima būtų juos įsigyti. g.gif

o kuo tu atvirutes ratuka iskirpai? As maniau kad ir tu kazka turi biggrin.gif Visada gali uzsisakyti is stebuklingojo ebay.com wink.gif
Atsakyti

Aš dariau ratuką su trafaretuku ir coluzzle peiliuku, o tuos lapukus priklijavau išmušusi su skylamušiu. Turiu tokį neblogą skylamušį- pakankamai didelę gėlę, tai tų gėlių prisimušiau sukarpiau ir aplink suklijavau. Na nežinau ar aiškiai paaiškinau. g.gif
http://www.youtube.c...h?v=MbmcYZFYUA0
O čia video pamokėlė kaip atrodo tas trafaretukas.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 13, 12:46)
Aš dariau ratuką su trafaretuku ir coluzzle peiliuku, o tuos lapukus priklijavau išmušusi su skylamušiu. Turiu tokį neblogą skylamušį- pakankamai didelę gėlę, tai tų gėlių prisimušiau sukarpiau ir aplink suklijavau. Na nežinau ar aiškiai paaiškinau. g.gif 
http://www.youtube.c...h?v=MbmcYZFYUA0
O čia video pamokėlė kaip atrodo tas trafaretukas.

supratau mirksiukas.gif va ka daro isradingumas kai neturi kas uz tave galvoja (slice ir kt gudrus dalykeliai) lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jau tikrai visko sumastai blush2.gif Tik va labai daug laiko visi toki reikaliukai užima. Turėtum protingą aparačiuką tik šnai ir vsio. O va dabar tenka krutinti galvelę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 13, 07:26)

thumbup.gif gaila kad spalvos neneturalioj sviesioj issikraipiusios, bet konpozicija man patinka bigsmile.gif

sunku nufotkint tokius dalykus vakare, su blykste per daug pilka, be jos per daug geltona doh.gif na bet principas aiskus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 13, 13:12)
Na jau tikrai visko sumastai blush2.gif Tik va labai daug laiko visi toki reikaliukai užima. Turėtum protingą aparačiuką tik šnai ir vsio. O va dabar tenka krutinti galvelę lotuliukas.gif

Teisybe teisybe ax.gif man irgi neprosal butu, bet dar pabresiu sitam reikalui

QUOTE(ader @ 2009 11 13, 14:44)
sunku nufotkint tokius dalykus vakare, su blykste per daug pilka, be jos per daug geltona  doh.gif na bet principas aiskus  mirksiukas.gif

Dienos sviesos palauk wink.gif

Kad jau siandien isivaziavau, tai dar viena metu:user posted image
Atsakyti
Gadriuke, patinka man tokie minimalistiniai thumbup.gif
Atsakyti
Na, merginos wink.gif Nusiaubėt Tamarri? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 11 13, 18:28)
Na, merginos wink.gif Nusiaubėt Tamarri? bigsmile.gif

Tiimari biggrin.gif

Ne, pakankamai gėrio turiu, ir taip jau sunkiai telpa biggrin.gif.
Atsakyti
as popieriaus nusipirkau ir tu baltu tipo serveteliu tortams, bandysiu loliukams derinti, siaip visko irgi turiu uztektinai, be to, po to ka matau ebay , tai lietuviska pasiula ir kainos schmoll.gif
Atsakyti
as tai irgi papirkau, ne daug, tik tai ko reikejo mirksiukas.gif Na bet ko reikia tai negausi doh.gif
Atsakyti