Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(ader @ 2009 11 12, 15:56)
turiu ir as tokias snaigutes is tiimari, bet klijavau jas nagu laku, kazkaip graziau gavosi ir nesimate tu kliju.

tikrai viskam nuolaida? reiks apsilankyt tada.

http://www.panorama....ijos-nuolaidos/
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 12, 13:02)

thumbup.gif butinai nuvaziuosiu, papirksiu popieriuko.

atkeliavo mano slice thumbup.gif tyrineju dabar.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 11 12, 16:11)
thumbup.gif  butinai nuvaziuosiu, papirksiu popieriuko.

atkeliavo mano slice  thumbup.gif tyrineju dabar.

va labai idomu atsiliepimai bus bigsmile.gif klausimas del slice, ar atskiros formos yra instaliuojamos vis, ar pradinis paketas pakankamai platus?
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 12, 13:15)
va labai idomu atsiliepimai bus bigsmile.gif  klausimas del slice, ar atskiros formos yra instaliuojamos vis, ar pradinis paketas pakankamai platus?

su pradiniu tuo cipu tai nera daug tu formu, panasios kaip worde basic shapes, sriftas standartinis yra ir tagiukams kirpti keletas formeliu. manau ateity nusipirksiu pagal temas keleta variantu, pradziai uzteks ir sito.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 11 12, 16:26)
su pradiniu tuo cipu tai nera daug tu formu, panasios kaip worde basic shapes, sriftas standartinis yra ir tagiukams kirpti keletas formeliu. manau ateity nusipirksiu pagal temas keleta variantu, pradziai uzteks ir sito.

va tuo man sitie visi ir nepatinka, bo paskui visi papildomi dalykai kosmosa kainuoja doh.gif Man tai tas (sorry nezinau kaip vadinasi) kur prie kompo jungiasi ir bet ka gali kirpt, va tas tai patiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 12, 13:28)
va tuo man sitie visi ir nepatinka, bo paskui visi papildomi dalykai kosmosa kainuoja doh.gif  Man tai tas (sorry nezinau kaip vadinasi) kur prie kompo jungiasi ir bet ka gali kirpt, va tas tai patiktu ax.gif

yra toks cricut, bet jam irgi kartridzai perkasi kiek suprantu.
man tai slice patiko, mobilus, nedidelis, nebrangiai kainuoja tie papildomi cipai, nuo 8 iki 20 doleriu. be to ju nereikia daug, nebent darbu spektras labai jau platus.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 11 12, 16:31)
yra toks cricut, bet jam irgi kartridzai perkasi kiek suprantu.
man tai slice patiko, mobilus, nedidelis, nebrangiai kainuoja tie papildomi cipai, nuo 8 iki 20 doleriu. be to ju nereikia daug, nebent darbu spektras labai jau platus.

YRA toks QK silhouette, kur gali bet ka nusipiesusi kirpti, apie cricut'a menkai ka zinau,kazkada tytinejau dvieju aparatu skirtumus privalumus trukumus. Tiek slice, tiek cricut, tiek siluetui pribumbasai kainuoja vienodai brangiai. Ir viskas formelemis nepasibaigia. Padukai, klijukai ar peiliukai irgi kainuoja verysad.gif , o juos keisti reikia. Atsiliepimus apie slice gali parasyti josephin ir justess berods, apie silueta linutukas, vavka, Miglota, as, Agnuze, relija - daug kas LT jau juos turi.
Atsakyti
kai atsibos su slice zaisti reiks galvot ir apie suluet, dabar ilgam laikui manau jo uzteks. biggrin.gif
Atsakyti
nusiziurejau viena is Gadriukes atviruku biggrin.gif , cia mano interpretacija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 11 12, 18:28)
silueta linutukas, vavka, Miglota, as, Agnuze, relija, Sanrita - daug kas LT jau juos turi.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 11 12, 23:07)

lotuliukas.gif - soriuks, pamirsau Tave. Kur dingus? Rodykis, nes po tokiu ilgu pauziu pas tau buna rezultat thumbup.gif u thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 11 12, 15:23)

Isbandziau thumbup.gif Nerealiai patiko, gal per savaitgali ir kokiu rezultatu sukurpsiu. Jei dekupazas laiko neatims lotuliukas.gif

QUOTE(ader @ 2009 11 12, 21:38)
nusiziurejau viena is Gadriukes atviruku  biggrin.gif , cia mano interpretacija

thumbup.gif gaila kad spalvos neneturalioj sviesioj issikraipiusios, bet konpozicija man patinka bigsmile.gif
Papildyta:
Prikaupiau nerodytu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 13 lapkričio 2009 - 09:23