Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

kristi13: mmmm smile.gif l.l. patinka ta garstyciu geltona...man tokia siluma skleidzia, ir minimalistika cia tinka su tom stampuotom gelem ir kristaliukais thumbup.gif 4u.gif
ader: mergytes atvirukas mano akimi thumbup.gif ...ir vardas netipiskas man dar negirdetas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 lapkričio 2009 - 04:00
QUOTE(Agneja @ 2009 11 06, 17:33)
darydama visiškai negalvojau, tiesiog dėliojau, paišaliojau, ir va kas gavosi biggrin.gif

Gerai pavadinima pritaikei thumbup.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 11 10, 16:13)
atvirukai...nieko labai naujo, tas pats stampukas ir kitokios popieriu bei detaliu kombinacijos ax.gif

Tokie kitokie, bet labai zavus

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 10, 16:33)
Gal kada nors ir as tokius sugebesiu suregzt  blush2.gif
O kol kas kukliai rodaus su pora atviruku (artimuju gimtadieniams)

Paspaudus pasididina  mirksiukas.gif

Pasididina bet kazkodel per daug, netelpa i ekrana ir nesusimazina doh.gif Negaliu paziuret

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 10, 20:51)
Zinok, tas pirmasis ir yra su sviezumo plevele.  biggrin.gif

Kas cia do stebuklas, pirma karta girdziu g.gif

QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 11 11, 16:03)
A house of cards

Manau turėtų sudominti, daug gerų pavyzdžių smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(ader @ 2009 11 11, 18:20)
user posted image

user posted image

cia du greitukai dovanu mergaitei ir berniukui, kadangi ju foto neturiu, tai tures priderint ir isiklijuot.  biggrin.gif

Mergaitei man tai labai grazus, bet va berniukui, tie patepliojimai su guasu ar kt taip nelabai blush2.gif
Atsakyti
Kelios sventines atvirutes
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ader, saunuole! 4u.gif

Gadriuke, abi labai smagios ir man patinka. Visgi "jamciau" su eglute, nes ji sudaro tokio minkstumo ispudi... thumbup.gif
EEe, o kodel maniskis nesumazeja (man sumazedavo...) unsure.gif Ai, nu betgi negali "sedevru" neviesint lotuliukas.gif , tai jei dar idomu, tai paziurek tada kitu budu - cia ir cia
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 12, 12:19)
Ader, saunuole!  4u.gif

Gadriuke, abi labai smagios ir man patinka. Visgi "jamciau" su eglute, nes ji sudaro tokio minkstumo ispudi...  thumbup.gif 
EEe, o kodel maniskis nesumazeja (man sumazedavo...) unsure.gif Ai, nu betgi negali "sedevru" neviesint  lotuliukas.gif , tai jei dar idomu, tai paziurek tada kitu budu

thumbup.gif grazus darbeliai
Atsakyti
Gadriuke fantastiniai atvirukai. O iš ko tos snaigytės. Gal rub onai?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 12, 14:16)
Gadriuke fantastiniai atvirukai. O iš ko tos snaigytės. Gal rub onai?

Aciu, timari parduotuvej pirkau, rubonai ir uzberi blizgiukus. Tik va nepatinka kad klijai zydri, ant sviesaus fono matosi g.gif
Atsakyti
Žiūriu, žiūriu bet klijų nesimato.Na super atvirukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 12, 15:07)
Žiūriu, žiūriu bet klijų nesimato.Na super atvirukai thumbup.gif

truputi matosi wink.gif kur auksine apatine snaige ant sviesaus pagrindo, kur nepasidengusios aukso dulkes ten truputi sviesiasi. Kai nezinai gali ir neastebeti biggrin.gif
Ryt timari panoramoj 20 % nuolaida viskam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 12, 09:23)
Kas cia do stebuklas, pirma karta girdziu g.gif

čia apie tą stebuklą plačiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 11 12, 15:23)

Va cia tai atradimas bigsmile.gif jega, nugi super, aciu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 12, 12:11)
truputi matosi wink.gif kur auksine apatine snaige ant sviesaus pagrindo, kur nepasidengusios aukso dulkes ten truputi sviesiasi. Kai nezinai gali ir neastebeti biggrin.gif
Ryt timari panoramoj 20 % nuolaida viskam wink.gif

turiu ir as tokias snaigutes is tiimari, bet klijavau jas nagu laku, kazkaip graziau gavosi ir nesimate tu kliju.

tikrai viskam nuolaida? reiks apsilankyt tada.
Atsakyti