Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Agnėja puikūs tavo kalėdinukai atvirukai. Jaučiu visą giminę jais apdovanosi. Man labai patiko tas antrasis su širdele. Jis toks žavus. wub.gif
Žirbuti pavarai. Jau kai dedi kokį atviruką tai jau būna tikrai labai super. Gal bandei panaudoti atvirukuose techniką su šviežumo plėvele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 lapkričio 2009 - 16:30
Kristi, aciu 4u.gif

Zinok, tas pirmasis ir yra su sviezumo plevele. biggrin.gif

Bet as truputuka nusivyliau kokybe (nebent kazko as dar nezinau) unsure.gif - labai jau lengvai krastukai atsiraito tik prisilietus ir siaip, serveteles sluoksnis labai jautrus visokiems prisilietimams, tai nei pastampuosi stipriau, nei ka... schmoll.gif Labai jau saugot reikia doh.gif
Be to, nelabai supratau, kodel vienasyk lyginat tos pacios serveteles paveiksliuka jis liko ryskus, o kita syki tos pacios serveteles paveiksliuka - jau visas pablukes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 10, 04:01)
Fantastika kaip viskas suderinta wub.gif
Va man iskilo klausimas, ar sugalvojusi tema eini ir isigiji susijusias priemones ar pas tave atsargos visiem gyvenimo atvejam? ax.gif
Cia turiu omeny stampuka lektuva, apkaustytus lektuvelius virsuje apvalius..

dėkui 4u.gif
tikiuosi kad nepyksi jog atsakiau bloge komentaruose--pamaniau gal ir kitiem bus aktualu mirksiukas.gif čia
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif Na, kad nepasirodyčiau, jog vaikinas skrebina, o aš ne - lendu ir aš lotuliukas.gif Šios dienos mano skrebukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
miele: ta gėlė čia labai daug ką duoda 4u.gif ...ar čia spec. SB ji ar šiaip sau? thumbup.gif skrebukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 lapkričio 2009 - 22:53
Miele, man taip graziai spalvos pagrindines - balta, juoda, rozine - ziurisi thumbup.gif

Bet klausyk, abi su dukryte vienos spalvos rubais pasipuosusios bigsmile.gif Cia dukryte i mama ar mama i dukra jau nusiziurejo??? biggrin.gif
Atsakyti
Scrap8 ačiū smile.gif ta gėlytė ne scrapo, iš floristikos salono ax.gif Ei, čia tik tas lapelis, kur tekstas užrašytas, yra skirtas skrepui - darbelį galima pavadinti "iš to ką radau namie" biggrin.gif bigsmile.gif

Žiurbuti ačiū. ot dabar suskelsiu biggrin.gif Aš ne turiu vaikučių dar blush2.gif Čia mano sesės dukrytė, mano podinukė (kaip ji save vadina biggrin.gif, krikšto dukrytė). Tik šitoj nuotraukoj mes kažkiek panašios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 11 11, 06:29)
Čia mano sesės dukrytė, mano podinukė (kaip ji save vadina biggrin.gif, krikšto dukrytė). Tik šitoj nuotraukoj mes kažkiek panašios  bigsmile.gif

AAAAA, mane isdure!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nagi visai patikeciau, kad tavoji... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 10, 20:55)
dėkui 4u.gif
tikiuosi kad nepyksi jog atsakiau bloge komentaruose--pamaniau gal ir kitiem bus aktualu mirksiukas.gif čia

Viskas gerai wink.gif Aciu uz ats.
Miele, zavus darbelis. Kelios spalvos, neperkrauta drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Na nelabai mėgstu daryti atvirukus, tačiau ir man tenka šiame reikale kartais pasistengti. Tai atvirukas skirtas mano tėvams perlinių vestuvių proga. Dabar laukiu jūsų teismo biggrin.gif
Atsakyti
A house of cards

Manau turėtų sudominti, daug gerų pavyzdžių smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

cia du greitukai dovanu mergaitei ir berniukui, kadangi ju foto neturiu, tai tures priderint ir isiklijuot. biggrin.gif
Atsakyti