Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

o ko cia taip tylu, kiba visos popieriukus slaminat biggrin.gif
Atsakyti
šlaminam šlaminam, ir dar kaip biggrin.gif
user posted image
šiandieninis relaksacinis darbukas biggrin.gif
darydama visiškai negalvojau, tiesiog dėliojau, paišaliojau, ir va kas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
na va, pramuse thumbup.gif labai liuks, varliukas balutej biggrin.gif
Atsakyti
Agneja, super thumbup.gif koks mielas wub.gif
Atsakyti
Na, o aš dabar skelsiu kaip tikra ne mama biggrin.gif Man "Varliuko" nuotraukytė labai labai primena tuos trapius judrius nuogučius lialiukus, kuriuos paimti neaprengtus yra diiiiiidžiulis darbas lotuliukas.gif Jie tokie... kirbantys ir netvirti tada atrodo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi miele miele, tas varliukas ten jau diiiidelis ir tvirtas vyriukas. va pirmom dienom tai jie trapus ir slidus, o paskui su lig diena vis stipresni biggrin.gif
Atsakyti
Agneja, gavosi nuostabiai wub.gif thumbup.gif Štai ką reiškia skrebinti iš Įkvėpimo! Super!
Papildyta:
Tiesa, miele, gal tu dažniau kur išvažinėk, kad tavo vaikinas įprastų dažniau skrebinti... lotuliukas.gif kaip būtų šaunu turėt LT bent vieną skrebintoją-vyruką... drinks_cheers.gif Nes vaikinų darbai vis tiek kitokie . Labai įdomiai sugalvojo kaip išgelbėti suplėšytą nuotrauką, man labai patiko!!!
Atsakyti
ax.gif čia taip tylu...ką gi, tada rodausi toliau...naujas skrebas
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 10, 10:55)
ax.gif čia taip tylu...ką gi, tada rodausi toliau...naujas skrebas

Fantastika kaip viskas suderinta wub.gif
Va man iskilo klausimas, ar sugalvojusi tema eini ir isigiji susijusias priemones ar pas tave atsargos visiem gyvenimo atvejam? ax.gif
Cia turiu omeny stampuka lektuva, apkaustytus lektuvelius virsuje apvalius..
Atsakyti
atvirukai...nieko labai naujo, tas pats stampukas ir kitokios popieriu bei detaliu kombinacijos ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 11 10, 15:13)
atvirukai...nieko labai naujo, tas pats stampukas ir kitokios popieriu bei detaliu kombinacijos ax.gif

Labai gražučiai Kalėdiniai atvirukai 4u.gif
Atsakyti
Grazus Agnejos varliukas 4u.gif ir Scrap8 kariniu oro pajegu sou 4u.gif

Gal kada nors ir as tokius sugebesiu suregzt blush2.gif
O kol kas kukliai rodaus su pora atviruku (artimuju gimtadieniams)

Paspaudus pasididina mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

p.s. papildziau pasakojima apie JAV - kam idomu
Atsakyti