kusachiau, saugokis, su tais kaupimais aš dievinu siųstis DSB dalykėlius, turiu 70Gb, net atskiro hardo prireikė. čia irgi kaip terapija, praleidžiu kelias valandas naršydama, kai viską atsisiunčiu apžiūriu, ištrinu ,kas nepatinka ir išsirūšiuoju. Sakyčiau, panašus jausmas, kaip parduotuvėje, kur viskas nemokama...
va, dar kelis radau, kurių neturėjau nuorodos išsisaugojusi
Helly
Vera Lim
Papildyta:
Na tai tu mane supranti, nes aš irgi į atskirą hardą viską kaupiu, atsiuntus perrūšiuoju pagal temas, o kas nepatinka trinu bet tai jau darosi manija
Helly
Vera Lim
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 03, 02:08)
kusachiau, saugokis, su tais kaupimais aš dievinu siųstis DSB dalykėlius, turiu 70Gb, net atskiro hardo prireikė. čia irgi kaip terapija, praleidžiu kelias valandas naršydama, kai viską atsisiunčiu apžiūriu, ištrinu ,kas nepatinka ir išsirūšiuoju. Sakyčiau, panašus jausmas, kaip parduotuvėje, kur viskas nemokama...
Na tai tu mane supranti, nes aš irgi į atskirą hardą viską kaupiu, atsiuntus perrūšiuoju pagal temas, o kas nepatinka trinu bet tai jau darosi manija
aš senokai to nebedarau tai manau,kad mane greitai pralenksi, jeigu per savaitę tiek prikaupei, aš gal per metus bet seniau buvo geresnių puslapių.
Daugiausiai rasdavau visko per rusų forumus.
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 03, 02:29)
aš senokai to nebedarau tai manau,kad mane greitai pralenksi, jeigu per savaitę tiek prikaupei, aš gal per metus bet seniau buvo geresnių puslapių.
na ne viskas sukaupta per savaitę, nes dalį png failų, beveik visus fontus ir brushus iš anksčiau turėjau parsisiuntus kitiems tikslams. Bet DSB blogai man atradimas, nes juose gražių png pasitaiko. Pravers įvairiuose darbuose.
Man visada taip -pamatau kažką nauja, susergu tuo, prisirenku priemonių, prisižiūriu pavyzdžių, padarau keletą darbų, jei gaunasi -tęsiu, tik jau ramiau
wow
Miele - fantastika!!!!!! taip romantiska
kusachius - aciu
Miglota - kur buvai dingus
kusachius - aciu
A Lua, tavo perdarytas LO toks gražus Man ir tas gražus buvo, jau vien ką žodžiai reiškia, bet nuo šito tiesiog apsalau
Miele, kokį talentą pašonėje turi Gražu
Kusachius - ačiū, kad pasidalinai nuorodomis
Miglota, iš tikrųjų buvai pradingusi. Atostogavai, ar LO'liukus kepei?
Miele, kokį talentą pašonėje turi Gražu
Kusachius - ačiū, kad pasidalinai nuorodomis
QUOTE(Lawrute @ 2009 11 03, 11:23)
QUOTE(aasta @ 2009 11 03, 11:44)
pradejau dirbti ir nebelieka laiko scrapui
QUOTE(Miglota @ 2009 11 03, 14:06)
Tai sveikinu su nauju gyvenimo etapu Tikiuosi greitai apsiprasi ir vėl stebinsi savo grožiais
Kusachiau, sveika prisijungus ir ačiū, kad dalinies
Na, čia vėl off-topic'as: jau yra pasakojimo tęsinys mano tinklaraštyje...
Na, čia vėl off-topic'as: jau yra pasakojimo tęsinys mano tinklaraštyje...
* pagimdžiau dar vieną skrebuką LO'liuką čia
*Miele: jėgaaa!!! kad tavo vaikinas skrebina
*Žiurbuti: einu skaityti...laukiau tęsinio
*
niekad nesitikėjau kad ateis ta diena kada ant tiek sulėtės tavo skrebinimo veikla...lauksiu kada atsistosi į naujas vėžias ir vėl kibsi skrebinti
*Miele: jėgaaa!!! kad tavo vaikinas skrebina
*Žiurbuti: einu skaityti...laukiau tęsinio
*
niekad nesitikėjau kad ateis ta diena kada ant tiek sulėtės tavo skrebinimo veikla...lauksiu kada atsistosi į naujas vėžias ir vėl kibsi skrebinti