Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

kusachiau, saugokis, su tais kaupimais smile.gif aš dievinu siųstis DSB dalykėlius, turiu 70Gb, net atskiro hardo prireikė. čia irgi kaip terapija, praleidžiu kelias valandas naršydama, kai viską atsisiunčiu apžiūriu, ištrinu ,kas nepatinka ir išsirūšiuoju. Sakyčiau, panašus jausmas, kaip parduotuvėje, kur viskas nemokama...
Atsakyti
va, dar kelis radau, kurių neturėjau nuorodos išsisaugojusi doh.gif

Helly
Vera Lim

Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 03, 02:08)
kusachiau, saugokis, su tais kaupimais smile.gif aš dievinu siųstis DSB dalykėlius, turiu 70Gb, net atskiro hardo prireikė. čia irgi kaip terapija, praleidžiu kelias valandas naršydama, kai viską atsisiunčiu apžiūriu, ištrinu ,kas nepatinka ir išsirūšiuoju. Sakyčiau, panašus jausmas, kaip parduotuvėje, kur viskas nemokama...

Na tai tu mane supranti, nes aš irgi į atskirą hardą viską kaupiu, atsiuntus perrūšiuoju pagal temas, o kas nepatinka trinu lotuliukas.gif bet tai jau darosi manija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 03 lapkričio 2009 - 00:47
aš senokai to nebedarau smile.gif tai manau,kad mane greitai pralenksi, jeigu per savaitę tiek prikaupei, aš gal per metus smile.gif bet seniau buvo geresnių puslapių.

Daugiausiai rasdavau visko per rusų forumus.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 03, 02:29)
aš senokai to nebedarau smile.gif tai manau,kad mane greitai pralenksi, jeigu per savaitę tiek prikaupei, aš gal per metus smile.gif bet seniau buvo geresnių puslapių.

Daugiausiai rasdavau visko per rusų forumus.

na ne viskas sukaupta per savaitę, nes dalį png failų, beveik visus fontus ir brushus iš anksčiau turėjau parsisiuntus kitiems tikslams. Bet DSB blogai man atradimas, nes juose gražių png pasitaiko. Pravers įvairiuose darbuose.

Man visada taip -pamatau kažką nauja, susergu tuo, prisirenku priemonių, prisižiūriu pavyzdžių, padarau keletą darbų, jei gaunasi -tęsiu, tik jau ramiau smile.gif
Atsakyti
Norėčiau pasigirti.... Ne savo darbeliu, bet...! Savo vaikino blush2.gif ax.gif Buvau išvažiavus keliom dienom, grįžtu ir štai ką radau! bigsmile.gif Nuotrauka buvo suplėšyta, taigi štai kaip jis sugalvojo ją suklijuoti smile.gif blink.gif Apsidžiaugiau iki pat plaukų galiukų lotuliukas.gif Bet tada buvau gražinta į realybę - sakė, čia vienetinis atvejis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
wow bigsmile.gif
Atsakyti
Miele - fantastika!!!!!! taip romantiska wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

kusachius - aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Miglota - kur buvai dingus blush2.gif
Atsakyti
A Lua, tavo perdarytas LO toks gražus wub.gif Man ir tas gražus buvo, jau vien ką žodžiai reiškia, bet nuo šito tiesiog apsalau wub.gif
Miele, kokį talentą pašonėje turi wub.gif Gražu 4u.gif
Kusachius - ačiū, kad pasidalinai nuorodomis 4u.gif
Miglota, iš tikrųjų buvai pradingusi. Atostogavai, ar LO'liukus kepei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 11 03, 11:23)
Miglota - kur buvai dingus blush2.gif

QUOTE(aasta @ 2009 11 03, 11:44)
Miglota, iš tikrųjų buvai pradingusi. Atostogavai, ar LO'liukus kepei? 4u.gif

pradejau dirbti ir nebelieka laiko scrapui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 11 03, 14:06)
pradejau dirbti ir nebelieka laiko scrapui  blush2.gif

Tai sveikinu su nauju gyvenimo etapu 4u.gif Tikiuosi greitai apsiprasi ir vėl stebinsi savo grožiais 4u.gif
Atsakyti
Kusachiau, sveika prisijungus ir ačiū, kad dalinies 4u.gif mirksiukas.gif

Na, čia vėl off-topic'as: jau yra pasakojimo tęsinys mano tinklaraštyje... ax.gif
Atsakyti
* pagimdžiau dar vieną skrebuką LO'liuką ax.gif čia
*Miele: jėgaaa!!! kad tavo vaikinas skrebina thumbup.gif
*Žiurbuti: einu skaityti...laukiau tęsinio mirksiukas.gif
*
pradejau dirbti ir nebelieka laiko scrapui 

verysad.gif niekad nesitikėjau kad ateis ta diena kada ant tiek sulėtės tavo skrebinimo veikla...lauksiu kada atsistosi į naujas vėžias ir vėl kibsi skrebinti 4u.gif
Atsakyti