Įsiterpsiu į diskusiją apie digital skrebą, nes noriu pasirodyti su savo šios nakties blynuku... Bet diskusiją galim tęsti ir toliau...
"Motinystė"
Man jis dar turi tą privalumą, kad jo priemonių nereikia kaupti stalčiuose,
jooo...MB ne kartą mane bandė atkalbėti kad išparduočiau visą SB lobyną ir užsiimčiau skaitmena, bet SB priemonių shopinimas bei jų kaupimas man tapo relaksacija. Kartais susitvarkau SB kambarį, peržiūriu visus popieriukus, juosteles, detales ir tai tampa lyg kokia meditacija...visad man kila idėjų naujiem skrebam. Skaitmenos elementų "nepaglostysi" ir neprisiliesi taip kaip su tradiciniais, o aš tokia kaip amerikiečiai vadina "Touchy feely"
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2009 11 02, 07:47)
Įsiterpsiu į diskusiją apie digital skrebą, nes noriu pasirodyti su savo šios nakties blynuku... Bet diskusiją galim tęsti ir toliau...
"Motinystė"
"Motinystė"
aaa, tai tu viena iš tų kuri perdarai skrebukus...man pirmas variantas irgi labai patiko, nesitikėjau kad perdarysi...Nors šis tikrai kad tobulesnis Smagu kad mūsų "kiniečių gėlių fabriko" vakaras nuėjo į naudą Viskas labai minimalu, subtilu...klasika
Aš irgi sentimentali ir mane kartais įkvepia vien pačių skrebo priemonių čiupinėjimas. Juk kai nusiperki naujų priemonių, tai nekantrauji su jomis ką nors sumeistrauti... Bet aš labai gerbiu tuos, kurie moka skrebinti digital, kadangi tai tikrai plačios galimybės ir norint bei mokant galima tokių skrebo šedevrų sukurti, kad Aš irgi savo "Favorituose" laikau keletą digital darbelių, kuriuos noriu liftinti "gyvai".
Papildyta:
Sakai, nesitikėjai? Tai čia tu kalta, kad po metų aš nutariau perdaryt šį LO'liuką, kadangi iš galvos vis neišėjo tavo žodžiai, jos pirmame variante pats aprašymas netiko, t. y. raštas. Tai šį kartą rašiau savo natūralia rašysena, nebandžiau pamėgdžioti kitokios, kaip aną kartą. Bet kai prisėdau perdarinėt LO'liuką, tai užsinorėjau ir kitos nuotraukos, o vietoj štampuotų gėlių - "gyvų"... Juk aš pas tave būdama netyčia tapau gėlininke.
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 14:57)
aaa, tai tu viena iš tų kuri perdarai skrebukus...man pirmas variantas irgi labai patiko, nesitikėjau kad perdarysi...Nors šis tikrai kad tobulesnis Smagu kad mūsų "kiniečių gėlių fabriko" vakaras nuėjo į naudą Viskas labai minimalu, subtilu...klasika
Sakai, nesitikėjai? Tai čia tu kalta, kad po metų aš nutariau perdaryt šį LO'liuką, kadangi iš galvos vis neišėjo tavo žodžiai, jos pirmame variante pats aprašymas netiko, t. y. raštas. Tai šį kartą rašiau savo natūralia rašysena, nebandžiau pamėgdžioti kitokios, kaip aną kartą. Bet kai prisėdau perdarinėt LO'liuką, tai užsinorėjau ir kitos nuotraukos, o vietoj štampuotų gėlių - "gyvų"... Juk aš pas tave būdama netyčia tapau gėlininke.
priminkit jei užmiršiu, bet noriu pasidalinti keliom skaitmenos skrebukių galerijom iš SIStv--jų galerijos yra nerealiai nuostabios ir mane vis įkvėpia ką nors panašaus sumeistrauti tradicinėm priemonėm. Dėja dabar SIStv streikuoja...nerodo LO'liukų
Papildyta:
a lua: man amnezija...primink ką aš sakiau apie tavo raštą pirmam LO..pažiūrėjau dar į jį, tai juk abu rašyti rankų raštu ...galbūt pirmam variante būčiau uždėjus pavadinimą kitokiom raidėm: lipdukais, štampavimu ar chipboard, o tai nelabai išsiskiria pavadinimas nuo teksto (aišku didesnis, bet visvien tokiu pačiu rankos rašytu raštu tai žiūrint susilieja o neišsiskiria).
Papildyta:
a lua: man amnezija...primink ką aš sakiau apie tavo raštą pirmam LO..pažiūrėjau dar į jį, tai juk abu rašyti rankų raštu ...galbūt pirmam variante būčiau uždėjus pavadinimą kitokiom raidėm: lipdukais, štampavimu ar chipboard, o tai nelabai išsiskiria pavadinimas nuo teksto (aišku didesnis, bet visvien tokiu pačiu rankos rašytu raštu tai žiūrint susilieja o neišsiskiria).
Juk aš pas tave būdama netyčia tapau gėlininke.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 16:57)
jooo...MB ne kartą mane bandė atkalbėti kad išparduočiau visą SB lobyną ir užsiimčiau skaitmena, bet SB priemonių shopinimas bei jų kaupimas man tapo relaksacija. Kartais susitvarkau SB kambarį, peržiūriu visus popieriukus, juosteles, detales ir tai tampa lyg kokia meditacija...visad man kila idėjų naujiem skrebam. Skaitmenos elementų "nepaglostysi" ir neprisiliesi taip kaip su tradiciniais, o aš tokia kaip amerikiečiai vadina "Touchy feely"
Papildyta:
Papildyta:
na pas mane yra atskiras darbo kambarys, o jame skirtinguose stalčiuose glaudžiasi priemonės piešimui, tapybai, šriftui, šilko tapybai, graviravimui, modelinui, ir visokiems kitokiems darbams. Kadangi iš viso to duoną valgau, tai niekas nesikėsina į mano priemones, bet pačiai jau kartais sunku orientuotis, kur ką turiu, o dar kai skirtingus stalčius pravėrus skirtingi įkvėpimai užplūsta turiu bėdą, kad man viską knieti išbandyti, ir kaupti priemones va ir digital skrebui jau pritaupiau 6,72 Gb PNG paveikslėlių man jie ir kitiems darbams pravers, tai tempiau juos iš visų interneto užkaborių
A Lua, labai gražus darbas, subtilus ir saikingas, man tokie labiausiai prie širdies
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 15:10)
Nu tą ir sakei, kad kreivas Jo, dar sakei, kad pavadinimą reiktų išskirti. Nu nebajok, neperdarinėsiu aš visų savo LO'liukų.
QUOTE(kusachius @ 2009 11 02, 15:28)
na pas mane yra atskiras darbo kambarys, o jame skirtinguose stalčiuose glaudžiasi priemonės piešimui, tapybai, šriftui, šilko tapybai, graviravimui, modelinui, ir visokiems kitokiems darbams.
Na žinai, jei turi kambarį rankdarbiams, tai tikrai surasi ten kamputį (pradžiai) skrebo priemonėm. Iš pradžių kamputį, o po to skrebas užvaldys visą tavo kambarį, o apie kitus rankdarbius pamirši. O kadangi iš skrebo duonos nepavalgysi, o atvirkščiai - jis tik ištuštins tavo ir visos tavo šeimos piniginę, tai tavo šeima galų gale paskelbs tau ultimatumą: "Arba skrebas, arba MES".
QUOTE(a Lua @ 2009 11 02, 17:36)
Na žinai, jei turi kambarį rankdarbiams, tai tikrai surasi ten kamputį (pradžiai) skrebo priemonėm. Iš pradžių kamputį, o po to skrebas užvaldys visą tavo kambarį, o apie kitus rankdarbius pamirši. O kadangi iš skrebo duonos nepavalgysi, o atvirkščiai - jis tik ištuštins tavo ir visos tavo šeimos piniginę, tai tavo šeima galų gale paskelbs tau ultimatumą: "Arba skrebas, arba MES".
Mano situacija skrebinimui ir kitiems rankdarbiams labai palanki -turiu dar vieną kambarį, kuris kol kas yra svečių, bet jau po truputį į jį skverbiasi darbo priemonės, ir gyvenu viena, tad šeima manęs nepasmerks Bet kadangi mano piniginės tuštinimo sąrašuose dar laukia porceliano tapyba ir dar šilko bei tekstilės dažai ne visi supirkti kurių reikia, tai man net baisu pagalvoti, kas man bus, jei užsikabliuosiu ant SB priemonių o ir laiko prasme, jau ir taip vagiu iš darbo laiką, kas bus toliau???
QUOTE(Agneja @ 2009 11 02, 11:59)
o as rodausi toliau su kalediniais atvirukais
Labai mielas ir įdomus atvirukas
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 14:57)
Kartais susitvarkau SB kambarį, peržiūriu visus popieriukus, juosteles, detales ir tai tampa lyg kokia meditacija...visad man kila idėjų naujiem skrebam. Skaitmenos elementų "nepaglostysi" ir neprisiliesi taip kaip su tradiciniais, o aš tokia kaip amerikiečiai vadina "Touchy feely"
Turit visą kambarį vien SB?
Ir aš tą patį procesą praktikuoju Tvarkytis scrapo reikmenis, rūšiuot, išpakuot, padėliot, vėl sudėt...
Sveikutės,
Su begaliniu pavydu skaitinėju ir džiaugiuosi jūsų darbais.
O kadangi neturiu ką parodyti ir kuom pasigirti tai ir komentuot nuotaikos nėra
O kas dėl SB pirkinių ... aš paskutiniu laiku tik kaupiu, perku, kraunu, kraunu į lentynas ... o darbų nei vieno. Dabar esu toj stadijoj, kad pradedu pykti ant savęs ir kol nepadarysiu kelių darbelių - pirkti griežtai sau neleisiu
a Lua, antras darbelis tobulesnis
Su begaliniu pavydu skaitinėju ir džiaugiuosi jūsų darbais.
O kadangi neturiu ką parodyti ir kuom pasigirti tai ir komentuot nuotaikos nėra
O kas dėl SB pirkinių ... aš paskutiniu laiku tik kaupiu, perku, kraunu, kraunu į lentynas ... o darbų nei vieno. Dabar esu toj stadijoj, kad pradedu pykti ant savęs ir kol nepadarysiu kelių darbelių - pirkti griežtai sau neleisiu
a Lua, antras darbelis tobulesnis
QUOTE(Sanrita @ 2009 11 02, 16:48)
Dabar esu toj stadijoj, kad pradedu pykti ant savęs ir kol nepadarysiu kelių darbelių - pirkti griežtai sau neleisiu
Sanrita, patikėk, tai - laikina, praeis. Ir aš tą išgyvenau, buvau jau beveik panikoj, atrodė, kad įkvėpimas niekad nebegrįš. Bet jis grįš, pamatysi, tikrai tikrai... Gal Kalėdos tave įkvėps... Išvažiuokit kur nors kartu, pakeisk aplinką - tau tai bus į naudą, pravėdinsi makaulę ir vėl užplūs kūrybinės mintys.
QUOTE(kusachius @ 2009 11 02, 14:36)
o tradiciniame skrebinime mano siekiamybė, tokie darbeliai kaip Lawrutės, norėčiau kada krikštadukrai padaryti tokį albumą, kokių mačiau jos bloge
a...nezinau,,, pasimeciau,,, labai netiketa... labai aciu niekada negalvojau kad kam nors mano darbeliai gali buti inspiracija smagu girdeti, bet ir baugu,, tokia kazkokia ysiparegojus jauciuosi,,, kad nenuvilciau...
...kusachius aciu - o tu gal turi daugiau digital darbeliu - istrauk is stalciuko ir gal gali pasidalinti ir ymesti koky viena kita puslapiuka digital-scrap rinkinuku
Scrapuke - laukiu lauku, kol prades veikti sistv ir kol tu galesi ykelti digital skreperiu albumu nuorodas
A-lua - grazus darbelis tikrai matosi kad antras tobulesnis tikraiusiai ir paciai smagu stebeti kaip su kiekvienu skrebuku tobuleji
Sanrita - ykvepimas ateis bet kazkaip man labai uzstrige tavo darbeliai ir ne taip jau seniai juk paskutinis tavo konkursinis buvo fantastiskas... tikiu kad ykvepimas ateis
QUOTE(Lawrute @ 2009 11 03, 00:53)
a...nezinau,,, pasimeciau,,, labai netiketa... labai aciu niekada negalvojau kad kam nors mano darbeliai gali buti inspiracija smagu girdeti, bet ir baugu,, tokia kazkokia ysiparegojus jauciuosi,,, kad nenuvilciau...
...kusachius aciu - o tu gal turi daugiau digital darbeliu - istrauk is stalciuko ir gal gali pasidalinti ir ymesti koky viena kita puslapiuka digital-scrap rinkinuku
jei visada kursi su šiluma, kruopštumu ir skoniu, tai visada ir jausis darbuose, daugiau įpareigojimų nėra
scrap'o daugiau neturiu nei vieno darbelio, nes konkursinis buvo mano pats pirmas bandymas. Aš nepilnai prieš savaitę nutariau, kad šitą sritį noriu išbandyti, juo labiau, kad digital scrap'o puslapiuose radau detalių, kurios man bus naudingos ir darbe, ir būtų buvusios labai naudingos, jei būčiau jas anksčiau radusi
kadangi daug tenka dirbti photoshop'u, turiu prikaupusi beveik virš 6,5 Gb paveikslėlių PNG formate, apie 400 Mb fontų ir 500 Mb brushų. Visa tai tuo pačiu yra digital SB priemonės. Man negaila, galėčiau pasidalinti, tačiau tai būtų kaip ir piratavimas.
Va kelios nuorodos į man labiausiai patikusių digitalscrap'erių blogus, ten pristatomi rinkiniai paradavimui, bet taipogi pridedama nedidelių dovanėlių:
Irene Alexeeva
Lily designs
Choubinette designs
Mystique designs
Kimla designs
Mary Pop
Tempus fugit
dar kelių neberandu, vėliau įdėsiu