Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Įsiterpsiu į diskusiją apie digital skrebą, nes noriu pasirodyti su savo šios nakties blynuku... ax.gif Bet diskusiją galim tęsti ir toliau... mirksiukas.gif

"Motinystė"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 02 lapkričio 2009 - 14:48
Man jis dar turi tą privalumą, kad jo priemonių nereikia kaupti stalčiuose,

jooo...MB ne kartą mane bandė atkalbėti kad išparduočiau visą SB lobyną ir užsiimčiau skaitmena, bet SB priemonių shopinimas bei jų kaupimas man tapo relaksacija. Kartais susitvarkau SB kambarį, peržiūriu visus popieriukus, juosteles, detales ir tai tampa lyg kokia meditacija...visad man kila idėjų naujiem skrebam. Skaitmenos elementų "nepaglostysi" ir neprisiliesi taip kaip su tradiciniais, o aš tokia kaip amerikiečiai vadina "Touchy feely" lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2009 11 02, 07:47)
Įsiterpsiu į diskusiją apie digital skrebą, nes noriu pasirodyti su savo šios nakties blynuku...  ax.gif  Bet diskusiją galim tęsti ir toliau...  mirksiukas.gif

"Motinystė"

aaa, tai tu viena iš tų kuri perdarai skrebukus...man pirmas variantas irgi labai patiko, nesitikėjau kad perdarysi...Nors šis tikrai kad tobulesnis 4u.gif Smagu kad mūsų "kiniečių gėlių fabriko" vakaras nuėjo į naudą biggrin.gif Viskas labai minimalu, subtilu...klasika wub.gif
Atsakyti
Aš irgi sentimentali ir mane kartais įkvepia vien pačių skrebo priemonių čiupinėjimas. biggrin.gif Juk kai nusiperki naujų priemonių, tai nekantrauji su jomis ką nors sumeistrauti... ax.gif Bet aš labai gerbiu tuos, kurie moka skrebinti digital, kadangi tai tikrai plačios galimybės ir norint bei mokant galima tokių skrebo šedevrų sukurti, kad wub.gif Aš irgi savo "Favorituose" laikau keletą digital darbelių, kuriuos noriu liftinti "gyvai". drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 14:57)
aaa, tai tu viena iš tų kuri perdarai skrebukus...man pirmas variantas irgi labai patiko, nesitikėjau kad perdarysi...Nors šis tikrai kad tobulesnis 4u.gif Smagu kad mūsų "kiniečių gėlių fabriko" vakaras nuėjo į naudą  biggrin.gif Viskas labai minimalu, subtilu...klasika wub.gif

Sakai, nesitikėjai? biggrin.gif Tai čia tu kalta, kad po metų aš nutariau perdaryt šį LO'liuką, kadangi iš galvos vis neišėjo tavo žodžiai, jos pirmame variante pats aprašymas netiko, t. y. raštas. Tai šį kartą rašiau savo natūralia rašysena, nebandžiau pamėgdžioti kitokios, kaip aną kartą. Bet kai prisėdau perdarinėt LO'liuką, tai užsinorėjau ir kitos nuotraukos, o vietoj štampuotų gėlių - "gyvų"... Juk aš pas tave būdama netyčia tapau gėlininke. lotuliukas.gif
Atsakyti
priminkit jei užmiršiu, bet noriu pasidalinti keliom skaitmenos skrebukių galerijom iš SIStv--jų galerijos yra nerealiai nuostabios ir mane vis įkvėpia ką nors panašaus sumeistrauti tradicinėm priemonėm. Dėja dabar SIStv streikuoja...nerodo LO'liukų verysad.gif
Papildyta:
a lua: man amnezija...primink ką aš sakiau apie tavo raštą pirmam LO..pažiūrėjau dar į jį, tai juk abu rašyti rankų raštu ax.gif ...galbūt pirmam variante būčiau uždėjus pavadinimą kitokiom raidėm: lipdukais, štampavimu ar chipboard, o tai nelabai išsiskiria pavadinimas nuo teksto (aišku didesnis, bet visvien tokiu pačiu rankos rašytu raštu tai žiūrint susilieja o neišsiskiria).
Juk aš pas tave būdama netyčia tapau gėlininke. 

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 16:57)
jooo...MB ne kartą mane bandė atkalbėti kad išparduočiau visą SB lobyną ir užsiimčiau skaitmena, bet SB priemonių shopinimas bei jų kaupimas man tapo relaksacija. Kartais susitvarkau SB kambarį, peržiūriu visus popieriukus, juosteles, detales ir tai tampa lyg kokia meditacija...visad man kila idėjų naujiem skrebam. Skaitmenos elementų "nepaglostysi" ir neprisiliesi taip kaip su tradiciniais, o aš tokia kaip amerikiečiai vadina "Touchy feely"  lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:

na pas mane yra atskiras darbo kambarys, o jame skirtinguose stalčiuose glaudžiasi priemonės piešimui, tapybai, šriftui, šilko tapybai, graviravimui, modelinui, ir visokiems kitokiems darbams. Kadangi iš viso to duoną valgau, tai niekas nesikėsina į mano priemones, bet pačiai jau kartais sunku orientuotis, kur ką turiu, o dar kai skirtingus stalčius pravėrus skirtingi įkvėpimai užplūsta doh.gif lotuliukas.gif turiu bėdą, kad man viską knieti išbandyti, ir kaupti priemones doh.gif va ir digital skrebui jau pritaupiau 6,72 Gb PNG paveikslėlių blink.gif man jie ir kitiems darbams pravers, tai tempiau juos iš visų interneto užkaborių lotuliukas.gif

A Lua, labai gražus darbas, subtilus ir saikingas, man tokie labiausiai prie širdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 15:10)
a lua: man amnezija...primink ką aš sakiau apie tavo raštą
lotuliukas.gif

Nu tą ir sakei, kad kreivas lotuliukas.gif Jo, dar sakei, kad pavadinimą reiktų išskirti. Nu nebajok, neperdarinėsiu aš visų savo LO'liukų. lotuliukas.gif

QUOTE(kusachius @ 2009 11 02, 15:28)
na pas mane yra atskiras darbo kambarys, o jame skirtinguose stalčiuose glaudžiasi priemonės piešimui, tapybai, šriftui, šilko tapybai, graviravimui, modelinui, ir visokiems kitokiems darbams.

blink.gif bigsmile.gif Na žinai, jei turi kambarį rankdarbiams, tai tikrai surasi ten kamputį (pradžiai) skrebo priemonėm. Iš pradžių kamputį, o po to skrebas užvaldys visą tavo kambarį, o apie kitus rankdarbius pamirši. lotuliukas.gif O kadangi iš skrebo duonos nepavalgysi, o atvirkščiai - jis tik ištuštins tavo ir visos tavo šeimos piniginę, tai tavo šeima galų gale paskelbs tau ultimatumą: "Arba skrebas, arba MES". lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 11 02, 17:36)
blink.gif  bigsmile.gif  Na žinai, jei turi kambarį rankdarbiams, tai tikrai surasi ten kamputį (pradžiai) skrebo priemonėm. Iš pradžių kamputį, o po to skrebas užvaldys visą tavo kambarį, o apie kitus rankdarbius pamirši.  lotuliukas.gif  O kadangi iš skrebo duonos nepavalgysi, o atvirkščiai - jis tik ištuštins tavo ir visos tavo šeimos piniginę, tai tavo šeima galų gale paskelbs tau ultimatumą: "Arba skrebas, arba MES".  lotuliukas.gif

Mano situacija skrebinimui ir kitiems rankdarbiams labai palanki -turiu dar vieną kambarį, kuris kol kas yra svečių, bet jau po truputį į jį skverbiasi darbo priemonės, ir gyvenu viena, tad šeima manęs nepasmerks tongue.gif Bet kadangi mano piniginės tuštinimo sąrašuose dar laukia porceliano tapyba ir dar šilko bei tekstilės dažai ne visi supirkti kurių reikia, tai man net baisu pagalvoti, kas man bus, jei užsikabliuosiu ant SB priemonių unsure.gif doh.gif o ir laiko prasme, jau ir taip vagiu iš darbo laiką, kas bus toliau???
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 11 02, 11:59)
o as rodausi toliau su kalediniais atvirukais ax.gif

Labai mielas ir įdomus atvirukas 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 02, 14:57)
Kartais susitvarkau SB kambarį, peržiūriu visus popieriukus, juosteles, detales ir tai tampa lyg kokia meditacija...visad man kila idėjų naujiem skrebam. Skaitmenos elementų "nepaglostysi" ir neprisiliesi taip kaip su tradiciniais, o aš tokia kaip amerikiečiai vadina "Touchy feely"  lotuliukas.gif biggrin.gif

Turit visą kambarį vien SB? bigsmile.gif
Ir aš tą patį procesą praktikuoju biggrin.gif Tvarkytis scrapo reikmenis, rūšiuot, išpakuot, padėliot, vėl sudėt... biggrin.gif

Atsakyti
Sveikutės,

Su begaliniu pavydu skaitinėju ir džiaugiuosi jūsų darbais.
O kadangi neturiu ką parodyti ir kuom pasigirti tai ir komentuot nuotaikos nėra verysad.gif
O kas dėl SB pirkinių ... aš paskutiniu laiku tik kaupiu, perku, kraunu, kraunu į lentynas ... o darbų nei vieno. Dabar esu toj stadijoj, kad pradedu pykti ant savęs ir kol nepadarysiu kelių darbelių - pirkti griežtai sau neleisiu doh.gif
a Lua, antras darbelis tobulesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 11 02, 16:48)
Dabar esu toj stadijoj, kad pradedu pykti ant savęs ir kol nepadarysiu kelių darbelių - pirkti griežtai sau neleisiu  doh.gif

Sanrita, patikėk, tai - laikina, praeis. Ir aš tą išgyvenau, buvau jau beveik panikoj, atrodė, kad įkvėpimas niekad nebegrįš. Bet jis grįš, pamatysi, tikrai tikrai... Gal Kalėdos tave įkvėps... mirksiukas.gif Išvažiuokit kur nors kartu, pakeisk aplinką - tau tai bus į naudą, pravėdinsi makaulę ir vėl užplūs kūrybinės mintys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 02, 14:36)

o tradiciniame skrebinime mano siekiamybė, tokie darbeliai kaip Lawrutės, norėčiau kada krikštadukrai padaryti tokį albumą, kokių mačiau jos bloge  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif a...nezinau,,, pasimeciau,,, labai netiketa... labai aciu 4u.gif 4u.gif niekada negalvojau kad kam nors mano darbeliai gali buti inspiracija smile.gif smagu girdeti, bet ir baugu,, tokia kazkokia ysiparegojus jauciuosi,,, kad nenuvilciau...

...kusachius 4u.gif 4u.gif aciu - o tu gal turi daugiau digital darbeliu - istrauk is stalciuko mirksiukas.gif ir gal gali pasidalinti ir ymesti koky viena kita puslapiuka digital-scrap rinkinuku smile.gif

Scrapuke - laukiu lauku, kol prades veikti sistv smile.gif ir kol tu galesi ykelti digital skreperiu albumu nuorodas smile.gif

A-lua - grazus darbelis smile.gif tikrai matosi kad antras tobulesnis 4u.gif tikraiusiai ir paciai smagu stebeti kaip su kiekvienu skrebuku tobuleji 4u.gif 4u.gif

Sanrita - ykvepimas ateis 4u.gif bet kazkaip man labai uzstrige tavo darbeliai ir ne taip jau seniai smile.gif juk paskutinis tavo konkursinis buvo fantastiskas... tikiu kad ykvepimas ateis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 11 03, 00:53)
4u.gif  4u.gif  4u.gif a...nezinau,,, pasimeciau,,, labai netiketa... labai aciu 4u.gif  4u.gif  niekada negalvojau kad kam nors mano darbeliai gali buti inspiracija smile.gif smagu girdeti, bet ir baugu,, tokia kazkokia ysiparegojus jauciuosi,,, kad nenuvilciau...

...kusachius 4u.gif 4u.gif aciu - o tu gal turi daugiau digital darbeliu - istrauk is stalciuko mirksiukas.gif ir gal gali pasidalinti ir ymesti koky viena kita puslapiuka digital-scrap rinkinuku smile.gif

jei visada kursi su šiluma, kruopštumu ir skoniu, tai visada ir jausis darbuose, daugiau įpareigojimų nėra biggrin.gif

scrap'o daugiau neturiu nei vieno darbelio, nes konkursinis buvo mano pats pirmas bandymas. Aš nepilnai prieš savaitę nutariau, kad šitą sritį noriu išbandyti, juo labiau, kad digital scrap'o puslapiuose radau detalių, kurios man bus naudingos ir darbe, ir būtų buvusios labai naudingos, jei būčiau jas anksčiau radusi doh.gif

kadangi daug tenka dirbti photoshop'u, turiu prikaupusi beveik virš 6,5 Gb paveikslėlių PNG formate, apie 400 Mb fontų ir 500 Mb brushų. Visa tai tuo pačiu yra digital SB priemonės. Man negaila, galėčiau pasidalinti, tačiau tai būtų kaip ir piratavimas.
Va kelios nuorodos į man labiausiai patikusių digitalscrap'erių blogus, ten pristatomi rinkiniai paradavimui, bet taipogi pridedama nedidelių dovanėlių:

Irene Alexeeva
Lily designs
Choubinette designs
Mystique designs
Kimla designs
Mary Pop
Tempus fugit

dar kelių neberandu, vėliau įdėsiu doh.gif
Atsakyti