O, dar yra atviruku!!! Merginos po
Man irgi visiskai kaledines nuotaikos, nagai niezti, kaip noriu pradet krapstyt atvirutes, bet, bliam, straipsni reik "ant staigio" pabaigt
Lawrute, o ta sviestini popieriu sendinai ar jis jau "naturaliai" toks rudas buvo???
Ziurbuti lauksiu tavuju atviruciu
o stai mano kosmosas
o stai mano kosmosas
Ojoj, bus atviruku... Bet ateity... Artimoj... Kol kas kankinuos su migracijom, identitetais ir visokiom panasiom nuobodybem...
Bet kokia gera mintis apie ta marsieti!!! Super... Patinka man ir ideja, ir atlikimas...
Bet man noretusi dar didesnio darbelio... Net ir tavo bloge esantis man per mazas...
Bet kokia gera mintis apie ta marsieti!!! Super... Patinka man ir ideja, ir atlikimas...
Bet man noretusi dar didesnio darbelio... Net ir tavo bloge esantis man per mazas...
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 30, 15:50)
ikeliau cia didesni
Jega! Va dabar ir uzrasus visus perskaiciau
Lawrute, superiniai atvirukai
Agneja, labai smagus kosmosas gavosi
Agneja, labai smagus kosmosas gavosi
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 01, 04:17)
Savo balsą atidaviau .
Gražuoliai paskutinieji atvirukai
Lawrute, labai gražūs ir šilti Kalėdiniai
Agneja, tie namukai apačioje pripiešti ar čia tiesiog toks popierius? Atrodo puikiai
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 29, 11:34)
O, dar yra atviruku!!! Merginos po
Man irgi visiskai kaledines nuotaikos, nagai niezti, kaip noriu pradet krapstyt atvirutes, bet, bliam, straipsni reik "ant staigio" pabaigt
Lawrute, o ta sviestini popieriu sendinai ar jis jau "naturaliai" toks rudas buvo???
sendintas - juoda arbata
Aciu visoms
Agneja - jau sakiau kad saunus tavo kosmosas - bet dar kartely pagirsiu - fantastika!!!!!
Labai daug SkrapMnaijoj konkursiniu smagu stebeti, kad dalyvaujanci vis daugeja - Scrapuke - tavo triusas ScrapManijoj yvertintas!!!
QUOTE(Mercredi @ 2009 11 01, 10:40)
Agneja, tie namukai apačioje pripiešti ar čia tiesiog toks popierius? Atrodo puikiai
pripiesti ir kai kur spalvotas popierius priklijuotas
Aciu, merginos
na ka gi, prabalsavau konkurse. Pati kadangi tokiu spalvu neradau savo "lobiuose" tai nieko ir nesukurpiau
QUOTE(ader @ 2009 11 01, 14:35)
na ka gi, prabalsavau konkurse. Pati kadangi tokiu spalvu neradau savo "lobiuose" tai nieko ir nesukurpiau
galėjai panaudoti akrilinius dažus ir nudažyti popierių ar detales skrebui