Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

O, dar yra atviruku!!! bigsmile.gif Merginos po 4u.gif 4u.gif

Man irgi visiskai kaledines nuotaikos, nagai niezti, kaip noriu pradet krapstyt atvirutes, bet, bliam, straipsni reik "ant staigio" pabaigt doh.gif

Lawrute, o ta sviestini popieriu sendinai ar jis jau "naturaliai" toks rudas buvo???
Atsakyti
Ziurbuti lauksiu tavuju atviruciu mirksiukas.gif

o stai mano kosmosas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ojoj, bus atviruku... Bet ateity... Artimoj... Kol kas kankinuos su migracijom, identitetais ir visokiom panasiom nuobodybem...

Bet kokia gera mintis apie ta marsieti!!! Super... thumbup.gif Patinka man ir ideja, ir atlikimas... wub.gif
Bet man noretusi dar didesnio darbelio... Net ir tavo bloge esantis man per mazas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 30, 15:50)
Bet man noretusi dar didesnio darbelio... Net ir tavo bloge esantis man per mazas...  blush2.gif

ikeliau cia didesnimirksiukas.gif
Atsakyti
Jega! Va dabar ir uzrasus visus perskaiciau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lawrute, superiniai atvirukai thumbup.gif

Agneja, labai smagus kosmosas gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
***Nepamirškime balsuoti už konkursinius čia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 11 01, 04:17)
***Nepamirškime balsuoti už konkursinius čia

Savo balsą atidaviau smile.gif.
Gražuoliai paskutinieji atvirukai 4u.gif
Lawrute, labai gražūs ir šilti Kalėdiniai wub.gif
Agneja, tie namukai apačioje pripiešti ar čia tiesiog toks popierius? Atrodo puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 29, 11:34)
O, dar yra atviruku!!!  bigsmile.gif Merginos po  4u.gif  4u.gif

Man irgi visiskai kaledines nuotaikos, nagai niezti, kaip noriu pradet krapstyt atvirutes, bet, bliam, straipsni reik "ant staigio" pabaigt  doh.gif

Lawrute, o ta sviestini popieriu sendinai ar jis jau "naturaliai" toks rudas buvo???

sendintas - juoda arbata wink.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif visoms 4u.gif 4u.gif

Agneja - jau sakiau kad saunus tavo kosmosas - bet dar kartely pagirsiu - fantastika!!!!! thumbup.gif thumbup.gif

Labai daug SkrapMnaijoj konkursiniu bigsmile.gif smagu stebeti, kad dalyvaujanci vis daugeja thumbup.gif - Scrapuke - tavo triusas ScrapManijoj yvertintas!!!
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 11 01, 10:40)

Agneja, tie namukai apačioje pripiešti ar čia tiesiog toks popierius? Atrodo puikiai  4u.gif

pripiesti ir kai kur spalvotas popierius priklijuotas mirksiukas.gif

Aciu, merginos ax.gif
Atsakyti
na ka gi, prabalsavau konkurse. Pati kadangi tokiu spalvu neradau savo "lobiuose" tai nieko ir nesukurpiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 11 01, 14:35)
na ka gi, prabalsavau konkurse. Pati kadangi tokiu spalvu neradau savo "lobiuose" tai nieko ir nesukurpiau blink.gif

galėjai panaudoti akrilinius dažus ir nudažyti popierių ar detales skrebui wink.gif
Atsakyti