Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(ader @ 2009 10 28, 16:28)
tai va tos gelytes ir yra blizguciais pablizgintos, gal nuotraukoj nelabai matosi, bandziau klijuot dar ant kito pagrindo ir klijuot, bet kazkaip negrazu tada, norejau, kad atrodytu jog nulipo is piesinuko, tos geles, nes cia is to paties motyvo pjaustyta. Aciu lauramama

Tai ir sakau,kad viskas ten gerai, nuotrauka niekad neperteiks tikrovisko vaizdo.
As kai pamaciau per mytus panu-skrapukiu darbus gyvai, tai apsivoziau, jie visiskai kitaip atrodo naturoj, daaaug geriau, nei forume pateikti.
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 28, 16:35)
Lauramama, aciu uz info apie tokius visokius flomasteriukus. Gundo mane tas zaisliukas...  doh.gif

Mano mume trole sedi ant stampuotos ir nuspalvintos sakos.
Grizusi is darbo dar viena mumi troli nufotkinsiu ir griebsiuosi sekancio trolio-berniuko smile.gif
Atsakyti
tai jau tikrai, rodos fotkinu 10-15 kartu, visokiais variantais, ir fotikas neblogas, bet vis tiek naturoj kitaip drinks_cheers.gif na ka aciu, pakuoju i voka ir vesim dovanot smile.gif
Papildyta:
ups, taigi neisreiskiau lawrutei savo susizavejimo . super viskas. guli pas mane va ant stalo nuotrauku visokiu nuo pajurio, laukia savo eiles smile.gif labai patiko man mintis su zemelapiu.
Atsakyti
lauramama - fainas atvirukas, as tokiu stampuku lenkijoj maciau, kazkokiam puslapiuke... man jos labai fainos irgi - grazuoliai wub.gif wub.gif wub.gif

o copic markerius uzsakynejau is amerikos, bet pasiklydo mano siuntinys... verysad.gif

Papildyta:
Lawrute fantastika... ir tas popieriukas su zemelapiu... exx..
O koks grozis to krepselio - iskarto norisi kavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vavka @ 2009 10 28, 17:15)

o copic markerius uzsakynejau is amerikos, bet pasiklydo mano siuntinys...  verysad.gif 

Uzuojauta, brangus malonumas
Atsakyti
Agneja - smagios kaledos 4u.gif 4u.gif super

Ader - grazus atvirukas smile.gif as tai visada labai megstu daryti daug pasportuku smile.gif tai ta gelyte, kuri ispjaustyta, dar kartely paklijuociau ant balto popiriaus ir apipjauciau palikdama visai plona 2mm balta krasciuka 4u.gif

lauramama - aciu uz infotrmacija apie flomasteriukus 4u.gif
Atsakyti
as bandziau taip padaryt, bet kazkaip man nesiziurejo, tai priklijavau ant pagalveliu, kad butu pakilusi
Atsakyti
lauramama - na nieko be problemu man grazino pinigus - gal veliau kada bandysiu vel uzsakyti blush2.gif
Atsakyti
Ader, saunus atvirukas, mamai tikrai patiks mirksiukas.gif

na ir mano dar vienas -
sokoladine snaige ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 28 spalio 2009 - 19:31
thumbup.gif
turiu isigijusi rinkinuka embrossing su snaigutem ir blizguciais, zinosiu aip graziai panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabūs atvirukai... wub.gif Bet aš dar nenoriu kalėdų... ax.gif

Lawrute, pamenu tavo pirmą LO su tuo žemėlapiu - negalvojau, kad darysi visą seriją tokių - super, gerai atrodo! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Šį vakarą/parytį turėjau baigti konkursinį, bet galutinis rezultatas nepasidavė "Rudens Spalvos" užduočiai--nors sažiningai pradėjau nuo tų rudų spalvų nuotraukoj ax.gif
čia ScrapManijoj

*Lawrute: patinka man šis 2x skrebukas...tikrai labai panašus į anksčiau matytą bet thumbup.gif kad visą seriją darai ir tai jungs į bendrą vaizdą albume.
Atsakyti
smile.gif si schema labai gera, kadangi turejau nemazai keliones nuotrauku, kurios nelabai vykusios, tai sumanaiu visas nuotraukas padaryti panasia stilistika, kad butu lyg mini albumas...

Agneja - skani "sokoladine snaige" 4u.gif

Alua smile.gif kaledos neisvengiamai arteja smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif

abiems atvirukams naudojau "kaledinius tagus" pirktus per ispardavimus smile.gif aciu Miglitai
o sitoj atvirutej - apacioj rudas sviestinis popierius smile.gif prisegtas vinukais smile.gif ir vienas snaiges sluoksnis
user posted image

user posted image

Atsakyti