Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Matau,kad labiau atviruku tema darosi, galbut del to, kad pries kaledas nuotaika tokia, tai idedu savo viena is paskutiniuju kalediniu
user posted image
Atsakyti
Lauramama, na, labai grazi... Ta mergyte tokia... Is mumiu troliu serijos... Labai wub.gif
Atsakyti
man tai svarbiausia technika atlikimo, o ar tai atvirukas ar loliukas ne taip svarbu, gal todel kad tik pradedu, tai gaudau visokias gudrybes.
lauramama labai grazu, kazkur interneto platybese esu maciusi tokia mergaite, tokia labai linksma, ten dar visokiu kitokiu pozu buvo. kur pirkai?
Atsakyti
Lawramama, nu pasaka, o ne atvirukas.. mielai laukciau tokio ir savo adresu, nors nesu atviruku gerbeja ax.gif

beje neparasei kaip tau stampai tiko/netiko, patiko/nepatiko smile.gif
Atsakyti
labai grazus kalediniai atvirukai smile.gif

ir lauramama atvirukas saunus - cia su tais flomasteriais darei? reiks prasyti pas tave kad parodytum per koky meeta smile.gif nes man kazkaip labai norisi tu flomasteriuku smile.gif

o kad tema nebutu vien atviruku smile.gif

pora mano dvigubu loliuku, pagaliau baigiau reikala su tos keliones nuotraukom smile.gif

user posted image

user posted image

ir krepselis kavai smile.gif

user posted image

daugiau nuotrauku latteroom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 28 spalio 2009 - 14:15
na atrodo as irgi jau laukiu kaledu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 10 28, 15:16)
na atrodo as irgi jau laukiu kaledu  biggrin.gif

Oi, kaip grazu. Toks vintazinis, tikrai kaledinis.

Tu mergyciu ir berniuku ne tai kad pilna visokiom pozom, bet apstu CIA blink.gif Tik va brungus chaleros tie stampai, tai turiu kokius 7 skirtingus Miglotos deka 4u.gif

Miglota, stampai patiko, viskas gerai, kurgi man nepatiks stampai bigsmile.gif .

Lawrute, zinau,kad zadejau net reportaza padaryti su tais flomikais,laukiu savo atostogu blush2.gif , bet cia kitokia technika - pigmentiniai piestukai + mineralinis spiritas skiedimui. Irgi internete yra pilna tokiu pavyzdziu. Beje, tie La Plume flomikai mano patirty labiau tinka stampa padengti skirtingom spalvom, o ne spalvinti gatavus atspaustus paveikslelius. Jie per daug ryskus ir greit susigeria i popieriu.
Papildyta:
Flomasteriukai, kurie labai tiktu spalvinti atspaustus motyvus:
CIA
SPALVINIMAS

Tai, su kuo dabar dirbu as kaip mazas vaikas dziaugiuosi spalvinimu lotuliukas.gif
CIA
Zinau, kad Miglota mate, dar kazkokius flomasteriukus, bet kaip ir sitos priemones - labai brangus malonumas verysad.gif
Atsakyti
user posted image

cia tvirukas mamai, norejau patarimo, ar nieko netruksta? g.gif paberiau ant gelyciu truputi blizgucio, ar dar kazka galeciau patobulint?

user posted image

lauramama, buvau youtube susiradus netyciom kaip su tais flomikais spalvina stampukus, super graziai gaunasi. turiu kelis kampukams stampukus, ir jie pavyzdyje nuspalvinti spalvotai, tai dabar jau aisku kaip tai padaroma biggrin.gif
Atsakyti
Kiek gražių Kalėdinių ir nekalėdinių darbų bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
manau, kad naturoj visiskai viskas gerai su tavo atviruku ir nieko netruksta. Man grazu. Kai nuotraukoje, tai norisi,kad tas iskirptas geles motyvas labiau issiskirtu nuo to uzsiuto pagrindo. Gal paspalvink tas geles, ar pasendink su rasalo kempinele krastus. Dar galima paauksuot/sidabruot, pablizgint tarkim lapeliu krastus. Bet siaip, ziurisi tikrai graziai
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 10 28, 13:26)
manau, kad naturoj visiskai viskas gerai su tavo atviruku ir nieko netruksta. Man grazu. Kai nuotraukoje, tai norisi,kad tas iskirptas geles motyvas labiau issiskirtu nuo to uzsiuto pagrindo. Gal paspalvink tas geles, ar pasendink su rasalo kempinele krastus. Dar galima paauksuot/sidabruot, pablizgint tarkim lapeliu krastus. Bet siaip, ziurisi tikrai graziai

tai va tos gelytes ir yra blizguciais pablizgintos, gal nuotraukoj nelabai matosi, bandziau klijuot dar ant kito pagrindo ir klijuot, bet kazkaip negrazu tada, norejau, kad atrodytu jog nulipo is piesinuko, tos geles, nes cia is to paties motyvo pjaustyta. Aciu lauramama
Atsakyti
Lauramama, aciu uz info apie tokius visokius flomasteriukus. Gundo mane tas zaisliukas... doh.gif
Beje, o ta gelyte salia mergaites piesei ar stampavai? g.gif

Agneja, kalediska, ziemiska ir labai grazu thumbup.gif
Reik ir man koki stampuka su snaigėm susiveikt... g.gif

Ader, man kaip ir nieko netruksta. Ir labai patinka. thumbup.gif Bet sutikciau, kad "pablizgutinimas" nepakenktu... ax.gif

Lawrute, na, mano tukstantiniai komplimentai. wub.gif
Toli man dar iki to... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 28 spalio 2009 - 15:42