Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Sveikos visos drinks_cheers.gif

Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę... blush2.gif Bet dabar stengsiuos nebeapleisti. Darbe pagaliau (po pusės metų) mane perkėlė į kitas pareigas, turėsiu mažesnį darbo krūvį, tai dabar tikiuosi dažniau skrebinti. thumbup.gif
Labai pasiilgau visų jūsų ir su siaubu konstatuoju, kad žiauriai atsilikau nuo temos, nes nepažįstu daugelio naujokių. doh.gif Stengsiuos pasitaityt. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 10 24, 18:14)
Sveikutes, na ir as jau sventem ruosiuosi lotuliukas.gif

Labai mielas atvirukas 4u.gif O tas akcentėlis atvertus atvirutę - supakuota dovanėlė labai laibai faina thumbup.gif Beje kaip ten padaryta: nupiešta ar štampukas ?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 26, 05:10)
Šio vakaro "sumestinukas" skrebukas čia Scrapmanijoj  ax.gif

wub.gif ech kada man gausis ka nors "sumesti" . as kol kas dar "statybininke", lipdau ilgai ir nuobodziai.
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 10 26, 03:12)
Sveikos visos   drinks_cheers.gif

Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę...  blush2.gif  Bet dabar stengsiuos nebeapleisti. Darbe pagaliau (po pusės metų) mane perkėlė į kitas pareigas, turėsiu mažesnį darbo krūvį, tai dabar tikiuosi dažniau skrebinti.  thumbup.gif 
Labai pasiilgau visų jūsų ir su siaubu konstatuoju, kad žiauriai atsilikau nuo temos, nes nepažįstu daugelio naujokių.  doh.gif  Stengsiuos pasitaityt.  pioneer.gif

lauksiu tavo skrebukų wub.gif ...būtų tiesiog nuodėmė neskrebinti dabar turint tiek skrebo priemonių ax.gif
wub.gif ech kada man gausis ka nors "sumesti" . as kol kas dar "statybininke", lipdau ilgai ir nuobodziai.

dėkui ader 4u.gif asmeniškai, man labiausiai sekasi skrebinti kada nepersistengiu ir išanksto nesuplanuoju kiekvienos detalės...turiu bendrą planą: dizainą, spalvas ir t.t bet visad toli nukrypstu nuo originalaus plano. Seniau, kada buvau SB naujokė, bijodavau "suklysti", o dabar teigiamai žiūriu į "klaidas" kaip "kūrybiškus nukrypimus" ir proga kažką įdomaus su tai padaryti mirksiukas.gif Svarbiausiai "have fun", jei nesmagu skrebinti tai matysis rezultate...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 spalio 2009 - 14:54
QUOTE(a Lua @ 2009 10 26, 11:12)
Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę... 

Lauksim nauju darbuku, svarbiausia ikvepimas ir geli norai ir ieskoti galimybiu wink.gif

QUOTE(Bangaa @ 2009 10 26, 12:44)
Labai mielas atvirukas  4u.gif O tas akcentėlis atvertus atvirutę - supakuota dovanėlė labai laibai faina  thumbup.gif Beje kaip ten padaryta: nupiešta ar štampukas  ?

Dekui 4u.gif Ten peal (ar kaip ten rasosi doh.gif ) off libdukas wink.gif

Prisisakiau priemoniu is Anglijos doh.gif Ko nei ko galesiu ir su jumis pasidalinti, nu gi negaliu sustoti blush2.gif Vot liga doh.gif
Savaitgali net 10 atviruku prigaminau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 26 spalio 2009 - 15:12

stai zadetosios eglutes, visas miskas gavosi.

as tai savaitgali po ebay siauciau, lauksiu dabar sio bei to. Gadriuke is kur uzsakineji? gal nuoroda imestum?

! 
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite NE DIDESNES NEI 500 PIXELIŲ nuotraukas !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 spalio 2009 - 19:32
QUOTE(Josephin @ 2009 10 26, 00:41)
sakes tavo kisenpinigiams hihihi.gif

Žinau biggrin.gif nieko, keisiu snikersus į visokius vinukus ir štampukus. lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
as tai savaitgali po ebay siauciau, lauksiu dabar sio bei to. Gadriuke is kur uzsakineji? gal nuoroda imestum?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 10 26, 15:47)

lotuliukas.gif taikliai pasakyta ! As irgi panašiai "statau", liūdniausia, kad kai "pastatai" rezultatas akies nedžiugina kaip norėtųsi... blush2.gif

Beje eglutės - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 10 26, 09:12)
Sveikos visos  drinks_cheers.gif

Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę...  blush2.gif  Bet dabar stengsiuos nebeapleisti. Darbe pagaliau (po pusės metų) mane perkėlė į kitas pareigas, turėsiu mažesnį darbo krūvį, tai dabar tikiuosi dažniau skrebinti.  thumbup.gif 
Labai pasiilgau visų jūsų ir su siaubu konstatuoju, kad žiauriai atsilikau nuo temos, nes nepažįstu daugelio naujokių.  doh.gif  Stengsiuos pasitaityt.  pioneer.gif

sveika pargrizusi i musu gretas biggrin.gif dabar lauksim skrebuku antpludzio thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 26, 13:48)
asmeniškai, man labiausiai sekasi skrebinti kada nepersistengiu ir išanksto nesuplanuoju kiekvienos detalės...turiu bendrą planą: dizainą, spalvas ir t.t bet visad toli nukrypstu nuo originalaus plano. Seniau, kada buvau SB naujokė, bijodavau "suklysti", o dabar teigiamai žiūriu į "klaidas" kaip "kūrybiškus nukrypimus" ir proga kažką įdomaus su tai padaryti  mirksiukas.gif Svarbiausiai "have fun", jei nesmagu skrebinti tai matysis rezultate...

drinks_cheers.gif visiskai sutinku ir as taip kuo toliau tuo labiau pasiduodu tiems "kurybiniems nukrypimams" biggrin.gif

QUOTE(kootwellaa @ 2009 10 26, 17:52)
Žinau  biggrin.gif  nieko, keisiu snikersus į visokius vinukus ir štampukus.

thumbup.gif

QUOTE(ader @ 2009 10 26, 19:18)

super atvirutes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Grįžtu į temą su nauju darbeliu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Na, ka, A Lua, sveika sugrizus smile.gif

Bet va nuo tu atviruku - briedziukai, eglutes, snaigutes - taip kaledomis padvelke sioj musu temutej bigsmile.gif

Saunuoles, merginos 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti