Sveikos visos
Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę... Bet dabar stengsiuos nebeapleisti. Darbe pagaliau (po pusės metų) mane perkėlė į kitas pareigas, turėsiu mažesnį darbo krūvį, tai dabar tikiuosi dažniau skrebinti.
Labai pasiilgau visų jūsų ir su siaubu konstatuoju, kad žiauriai atsilikau nuo temos, nes nepažįstu daugelio naujokių. Stengsiuos pasitaityt.
QUOTE(Gadriuke @ 2009 10 24, 18:14)
Sveikutes, na ir as jau sventem ruosiuosi
Labai mielas atvirukas O tas akcentėlis atvertus atvirutę - supakuota dovanėlė labai laibai faina Beje kaip ten padaryta: nupiešta ar štampukas ?
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 26, 05:10)
ech kada man gausis ka nors "sumesti" . as kol kas dar "statybininke", lipdau ilgai ir nuobodziai.
QUOTE(a Lua @ 2009 10 26, 03:12)
Sveikos visos
Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę... Bet dabar stengsiuos nebeapleisti. Darbe pagaliau (po pusės metų) mane perkėlė į kitas pareigas, turėsiu mažesnį darbo krūvį, tai dabar tikiuosi dažniau skrebinti.
Labai pasiilgau visų jūsų ir su siaubu konstatuoju, kad žiauriai atsilikau nuo temos, nes nepažįstu daugelio naujokių. Stengsiuos pasitaityt.
lauksiu tavo skrebukų ...būtų tiesiog nuodėmė neskrebinti dabar turint tiek skrebo priemonių
wub.gif ech kada man gausis ka nors "sumesti" . as kol kas dar "statybininke", lipdau ilgai ir nuobodziai.
dėkui ader asmeniškai, man labiausiai sekasi skrebinti kada nepersistengiu ir išanksto nesuplanuoju kiekvienos detalės...turiu bendrą planą: dizainą, spalvas ir t.t bet visad toli nukrypstu nuo originalaus plano. Seniau, kada buvau SB naujokė, bijodavau "suklysti", o dabar teigiamai žiūriu į "klaidas" kaip "kūrybiškus nukrypimus" ir proga kažką įdomaus su tai padaryti Svarbiausiai "have fun", jei nesmagu skrebinti tai matysis rezultate...
QUOTE(a Lua @ 2009 10 26, 11:12)
Buvau smarkiai apleidus šią mūsų temukę...
Lauksim nauju darbuku, svarbiausia ikvepimas ir geli norai ir ieskoti galimybiu
QUOTE(Bangaa @ 2009 10 26, 12:44)
Labai mielas atvirukas O tas akcentėlis atvertus atvirutę - supakuota dovanėlė labai laibai faina Beje kaip ten padaryta: nupiešta ar štampukas ?
Dekui Ten peal (ar kaip ten rasosi ) off libdukas
Prisisakiau priemoniu is Anglijos Ko nei ko galesiu ir su jumis pasidalinti, nu gi negaliu sustoti Vot liga
Savaitgali net 10 atviruku prigaminau
stai zadetosios eglutes, visas miskas gavosi.
as tai savaitgali po ebay siauciau, lauksiu dabar sio bei to. Gadriuke is kur uzsakineji? gal nuoroda imestum?
! | Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Dėkite NE DIDESNES NEI 500 PIXELIŲ nuotraukas !!! |
QUOTE(Josephin @ 2009 10 26, 00:41)
sakes tavo kisenpinigiams
Žinau nieko, keisiu snikersus į visokius vinukus ir štampukus.
as tai savaitgali po ebay siauciau, lauksiu dabar sio bei to. Gadriuke is kur uzsakineji? gal nuoroda imestum?
QUOTE(ader @ 2009 10 26, 15:47)
ech kada man gausis ka nors "sumesti" . as kol kas dar "statybininke", lipdau ilgai ir nuobodziai.
taikliai pasakyta ! As irgi panašiai "statau", liūdniausia, kad kai "pastatai" rezultatas akies nedžiugina kaip norėtųsi...
Beje eglutės -
QUOTE(a Lua @ 2009 10 26, 09:12)
Sveikos visos
sveika pargrizusi i musu gretas dabar lauksim skrebuku antpludzio
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 26, 13:48)
asmeniškai, man labiausiai sekasi skrebinti kada nepersistengiu ir išanksto nesuplanuoju kiekvienos detalės...turiu bendrą planą: dizainą, spalvas ir t.t bet visad toli nukrypstu nuo originalaus plano. Seniau, kada buvau SB naujokė, bijodavau "suklysti", o dabar teigiamai žiūriu į "klaidas" kaip "kūrybiškus nukrypimus" ir proga kažką įdomaus su tai padaryti Svarbiausiai "have fun", jei nesmagu skrebinti tai matysis rezultate...
visiskai sutinku ir as taip kuo toliau tuo labiau pasiduodu tiems "kurybiniems nukrypimams"
QUOTE(kootwellaa @ 2009 10 26, 17:52)
Žinau nieko, keisiu snikersus į visokius vinukus ir štampukus.
QUOTE(ader @ 2009 10 26, 19:18)
super atvirutes
Na, ka, A Lua, sveika sugrizus
Bet va nuo tu atviruku - briedziukai, eglutes, snaigutes - taip kaledomis padvelke sioj musu temutej
Saunuoles, merginos
Bet va nuo tu atviruku - briedziukai, eglutes, snaigutes - taip kaledomis padvelke sioj musu temutej
Saunuoles, merginos