Ai, Kristi, bet maciau kitokiu visokiu geriu prikurei
Vasara gimusi, labai graziai viskas supakuota (jau bloge istyrinejau)... Nuskils cia tam gavejui
Klausykit, o jums taip nebuna - kai gaunu graziai supakuota dovana, man buna labai gaila praplest ir paziuret, kas viduj, nors ir labai smalsumas kankina...
Aciu merginos uz vertinimus.
Asta,prasom,prasom,skolinkis.ojej,labai malonu,kai kam nors patinka taip,kad nori atkartot arba pasinaudot ideja
Ziurbuti,as ne karto gyvenime nesu gavus graziai supakuotos dovanos (mano supratimu "graziai"),tad ir nebuvo kile tokiu minciu kaip tau
Asta,prasom,prasom,skolinkis.ojej,labai malonu,kai kam nors patinka taip,kad nori atkartot arba pasinaudot ideja
Ziurbuti,as ne karto gyvenime nesu gavus graziai supakuotos dovanos (mano supratimu "graziai"),tad ir nebuvo kile tokiu minciu kaip tau
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 19, 13:35)
Ai, Kristi, bet maciau kitokiu visokiu geriu prikurei
Bet va su popieriukais problema. Taip norėtūsi kokį gražų loliuką sumeistrauti o rankos visiškai nekyla nors tu ką.
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 10 19, 15:33)
Aciu merginos uz vertinimus.
O aš tave jau bloge pagyriau Tiesiog šauni mintis ir taip gražiai dovanėlė žiūrisi
vasara gimusi, tikrai labai dailus ipakavimas, toks -ekologiskas, lakoniskas. esu gavusi kelias dovaneles panasiai ipakuotas, tai gerai, kad supakuota taip jog lengva isimt, saugau iki siol
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 17, 06:09)
*Justess: pirma sveikinu su mažylės Augustės gimimu ...toliau, atvirukas labai tiktų mano vyrui --Mac gerbėjėjui o tas obuolys nieko bendro neturi su MacIntosh kompais?
Dėkui už sveikinimus taip taip, Mac'o logo ten panaudotas
QUOTE(Bangaa @ 2009 10 18, 17:37)
Justess - neraliai originali atvirutė
smagu, kad patiko
QUOTE(Gadriuke @ 2009 10 19, 08:09)
justess22 nu saunuole, jau randi laiko sau
nelabai dar randu...teko mamos ir vyro prašyt, kad pusdienį mažylę padabotų
QUOTE(aasta @ 2009 10 19, 08:55)
Justess, jau rašiau, bet dar kartą noriu pasveikinti susilaukus savo džiaugsmo Aukit sveikos.
Ačiū Augam augam kaip ant mielių
O tau didžiausi sveikinimai laimėjus konkursą
Apleidau visai as sita kampeli
rodausi su naujausiu savo kurinuku dekliukas nuotraukoms
dar kelios foto tinklarastyje
dar kelios foto tinklarastyje
labai grazus dalykas, norejau paklaust koki popieriu naudojai? nes juk tokiam dalykui reikalingas tvirtas, ar tai kartonas ar koks kitoks?
QUOTE(Agneja @ 2009 10 22, 12:06)
Apleidau visai as sita kampeli
LAbai grazu ir puiki ideja
aciu, merginos
naudojau akvarelini popieriu
QUOTE(ader @ 2009 10 22, 12:53)
labai grazus dalykas, norejau paklaust koki popieriu naudojai? nes juk tokiam dalykui reikalingas tvirtas, ar tai kartonas ar koks kitoks?
naudojau akvarelini popieriu