*Turime 23 konkurso nugalėtoją: sveikinimai "You Said" darbelio autorei
Kitų skrebų autorės paminėtos komentaruose čia
**Naujai šviežia 24 konkurso tema čia
***Josephin: skrebukas ir fantastinės foto
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 18, 06:57)
aciukas
sveikinimai Astai, puikus LO
Asta, jau balsuodama nujauciau, kad ten tavo darbas .. be priekaistu
Vakar greituoju budu supakuota dovanele ir pagamintas atvirukas vyro mamai gimtadienio proga.
QUOTE(Josephin @ 2009 10 17, 17:32)
as turiu toki kaip tas zydras uz 10lt ir naudoji ji kai reikia kazka ispjaustinet is popieriaus rastuoto..tarkim koki ornamenta ar gele
aciu uz atsakyma. man kaip tik ir reikia visokiem pjaustinejimam, nes pastebejau kad daugeli detaliu as rankom darau.
nauja skrebuka nuziurejau bloge dar vakar labai fainas.
Asta - sveikinimai ! labai jaudinantis darbelis !
Justess - neraliai originali atvirutė
Josephin - tavo barižą jau galima atpažinti - l. gražu !
Eglu - šiltas ir saldus derinys
Mercredi - nusižiūrėjau vieną tavo atvirutę ir štai kas gavosi ...
Justess - neraliai originali atvirutė
Josephin - tavo barižą jau galima atpažinti - l. gražu !
Eglu - šiltas ir saldus derinys
Mercredi - nusižiūrėjau vieną tavo atvirutę ir štai kas gavosi ...
O, koks gausus vaizdu savaitgalis!!!
Konkursiniai darbeliai isties buvo ispudingi ir tai pasirinkimo nepalengvino
Aasta, sveikinu nugalejus! Labai idomi ideja ir geras jos ispildymas
Bet prisipazinsiu, kad sikart butent Mieles darbeli as isimylejau Nors as net nesistengiau suskaityti, kokie ten dainos zodziai, jis is pirmo zvilgsnio man toks "teisingas" pasirode ir kazkaip butent prie jo man vis grizdavo ir grizdavo mintys...
Josephin, bet kaip tau gerai pavyko sukurti tokia romantiska nuotaika savo darbelyje As suzaveta
Mecredi, va ir paskleidei kaledines nuotaikos bacila savo puikiais atvirukais Man irgi nagai panizo eiti "kaledu ieskoti"
Banga, liux atvirukas
Eglu, ir as ne pries buciau gauti taip graziai supakuota dovanele Man kazkaip pastaruju metu patinka taskuoti popieriukai, o cia su tuo geletu ir spalviskai taip puikiai dera
Konkursiniai darbeliai isties buvo ispudingi ir tai pasirinkimo nepalengvino
Aasta, sveikinu nugalejus! Labai idomi ideja ir geras jos ispildymas
Bet prisipazinsiu, kad sikart butent Mieles darbeli as isimylejau Nors as net nesistengiau suskaityti, kokie ten dainos zodziai, jis is pirmo zvilgsnio man toks "teisingas" pasirode ir kazkaip butent prie jo man vis grizdavo ir grizdavo mintys...
Josephin, bet kaip tau gerai pavyko sukurti tokia romantiska nuotaika savo darbelyje As suzaveta
Mecredi, va ir paskleidei kaledines nuotaikos bacila savo puikiais atvirukais Man irgi nagai panizo eiti "kaledu ieskoti"
Banga, liux atvirukas
Eglu, ir as ne pries buciau gauti taip graziai supakuota dovanele Man kazkaip pastaruju metu patinka taskuoti popieriukai, o cia su tuo geletu ir spalviskai taip puikiai dera
Na,kadangi skrebinu karta i metus ir neturiu kuom pasigirt,o tik tyliai seku visu kuriamus grozius, tai daba atejau ir cia pripeduoti (visur kitur jau pripeduota
Dovaneles supakavimas(prie Eglu temos glaudziuos )
Dovaneles supakavimas(prie Eglu temos glaudziuos )
O.. Žiurbuti ačiū labai Labai dvejojau ar siųsti darbelį, nors man ir patinka kaip paprastai atrodo, bet maniau nušvilpsit, kad per mažai darbo įdėta Nesitikėjau, kad tiek balsų sulauksiu.
Ačiū visoms, kurios palaikė mano darbelį
Merginos! puikūs jūsų darbeliai Mano mintys kaip tik dabar sukasi apie visokius dovanų įpakavimus. Gražu!
Ačiū visoms, kurios palaikė mano darbelį
Merginos! puikūs jūsų darbeliai Mano mintys kaip tik dabar sukasi apie visokius dovanų įpakavimus. Gražu!
justess22 nu saunuole, jau randi laiko sau
ader - gera ideja su tom raidelem
Mercredi jau tikrai kad kvepia Kaledom, labai dailu
Josephin kaip miela toki albuma mazajai bus vartyti kai paaugs
Bangaa visai romantiskas atvirukas
Eglu pakankamai minimalistiskai ir zaviai
Na o konkurse neprabalsavau labai saunus darbeliai, man labiausiai ATOSTOGA patiko
ader - gera ideja su tom raidelem
Mercredi jau tikrai kad kvepia Kaledom, labai dailu
Josephin kaip miela toki albuma mazajai bus vartyti kai paaugs
Bangaa visai romantiskas atvirukas
Eglu pakankamai minimalistiskai ir zaviai
Na o konkurse neprabalsavau labai saunus darbeliai, man labiausiai ATOSTOGA patiko
Sveikos mergaites, na ir atvirukų užderėjo Justes, Ader, Mercredi, Eglu, Bangaa - tikrai nuostabūs atvirukai
Justess, jau rašiau, bet dar kartą noriu pasveikinti susilaukus savo džiaugsmo Aukit sveikos.
Scrapuke, a Lua, nekankinkit, rodykit New Yorko reportažą
Josephin, tavo darbelis tiesiog tobulas
Vasara gimusi, šauniai pripėdavai Dovanų įpakavimas l.patiko. Skolinsiuosi idėją
Papildyta:
ir nuoširdžaiusiai dėkoju, visoms prabalsavusioms už mano darbą. Man asmeniškai l.patiko "she burns" darbelis.
Justess, jau rašiau, bet dar kartą noriu pasveikinti susilaukus savo džiaugsmo Aukit sveikos.
Scrapuke, a Lua, nekankinkit, rodykit New Yorko reportažą
Josephin, tavo darbelis tiesiog tobulas
Vasara gimusi, šauniai pripėdavai Dovanų įpakavimas l.patiko. Skolinsiuosi idėją
Papildyta:
ir nuoširdžaiusiai dėkoju, visoms prabalsavusioms už mano darbą. Man asmeniškai l.patiko "she burns" darbelis.
Merginos na ir šaunuolės. Tiek puikių darbelių prikepėt. O man šiuo metu tikras SB darbams štilius. Na niekaip nagai neniežti prisėsti prie popieriukų