Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

*Turime 23 konkurso nugalėtoją: sveikinimai "You Said" darbelio autorei wub.gif mirksiukas.gif
Kitų skrebų autorės paminėtos komentaruose čia

**Naujai šviežia 24 konkurso tema čia

***Josephin: wub.gif skrebukas ir fantastinės foto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 10 18, 06:57)

***Josephinwub.gif skrebukas ir fantastinės foto 4u.gif

aciukas ax.gif

sveikinimai Astai, puikus LO thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Asta, jau balsuodama nujauciau, kad ten tavo darbas wub.gif .. be priekaistu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar greituoju budu supakuota dovanele ir pagamintas atvirukas vyro mamai gimtadienio proga.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 10 17, 17:32)
as turiu toki kaip tas zydras uz 10lt mirksiukas.gif  ir naudoji ji kai reikia kazka ispjaustinet is popieriaus rastuoto..tarkim koki ornamenta ar gele rolleyes.gif

aciu uz atsakyma. man kaip tik ir reikia visokiem pjaustinejimam, nes pastebejau kad daugeli detaliu as rankom darau.
nauja skrebuka nuziurejau bloge dar vakar wub.gif labai fainas.
Atsakyti
Asta - sveikinimai ! 4u.gif labai jaudinantis darbelis !

Justess
- neraliai originali atvirutė thumbup.gif

Josephin - tavo barižą jau galima atpažinti - l. gražu !

Eglu - šiltas ir saldus derinys wub.gif

Mercredi - nusižiūrėjau vieną tavo atvirutę ir štai kas gavosi ... smile.gif user posted image
Atsakyti
O, koks gausus vaizdu savaitgalis!!!

Konkursiniai darbeliai isties buvo ispudingi ir tai pasirinkimo nepalengvino biggrin.gif
Aasta, sveikinu nugalejus! Labai idomi ideja ir geras jos ispildymas 4u.gif thumbup.gif

Bet prisipazinsiu, kad sikart butent Mieles darbeli as isimylejau wub.gif Nors as net nesistengiau suskaityti, kokie ten dainos zodziai, jis is pirmo zvilgsnio man toks "teisingas" pasirode ir kazkaip butent prie jo man vis grizdavo ir grizdavo mintys... bigsmile.gif

Josephin, bet kaip tau gerai pavyko sukurti tokia romantiska nuotaika savo darbelyje thumbup.gif wub.gif As suzaveta 4u.gif

Mecredi, va ir paskleidei kaledines nuotaikos bacila savo puikiais atvirukais 4u.gif lotuliukas.gif Man irgi nagai panizo eiti "kaledu ieskoti" ax.gif biggrin.gif

Banga, liux atvirukas thumbup.gif

Eglu, ir as ne pries buciau gauti taip graziai supakuota dovanele ax.gif biggrin.gif Man kazkaip pastaruju metu patinka taskuoti popieriukai, o cia su tuo geletu ir spalviskai taip puikiai dera 4u.gif
Atsakyti
Na,kadangi skrebinu karta i metus ir neturiu kuom pasigirt,o tik tyliai seku visu kuriamus grozius, tai daba atejau ir cia pripeduoti (visur kitur jau pripeduota lotuliukas.gif
Dovaneles supakavimas(prie Eglu temos glaudziuos biggrin.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O.. Žiurbuti blush2.gif ačiū labai 4u.gif Labai dvejojau ar siųsti darbelį, nors man ir patinka kaip paprastai atrodo, bet maniau nušvilpsit, kad per mažai darbo įdėta ax.gif Nesitikėjau, kad tiek balsų sulauksiu.

Ačiū visoms, kurios palaikė mano darbelį user posted image

Merginos! puikūs jūsų darbeliai wink.gif Mano mintys kaip tik dabar sukasi apie visokius dovanų įpakavimus. Gražu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miele: 19 spalio 2009 - 07:54
justess22 nu saunuole, jau randi laiko sau thumbup.gif

ader - gera ideja su tom raidelem

Mercredi jau tikrai kad kvepia Kaledom, labai dailu wub.gif

Josephin kaip miela toki albuma mazajai bus vartyti kai paaugs thumbup.gif

Bangaa visai romantiskas atvirukas bigsmile.gif

Eglu pakankamai minimalistiskai ir zaviai drinks_cheers.gif

Na o konkurse neprabalsavau doh.gif labai saunus darbeliai, man labiausiai ATOSTOGA patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, na ir atvirukų užderėjo wub.gif Justes, Ader, Mercredi, Eglu, Bangaa - tikrai nuostabūs atvirukai 4u.gif
Justess, jau rašiau, bet dar kartą noriu pasveikinti susilaukus savo džiaugsmo wub.gif Aukit sveikos.
Scrapuke, a Lua, nekankinkit, rodykit New Yorko reportažą 4u.gif
Josephin, tavo darbelis tiesiog tobulas wub.gif
Vasara gimusi, šauniai pripėdavai biggrin.gif Dovanų įpakavimas l.patiko. wub.gif Skolinsiuosi idėją 4u.gif
Papildyta:
ir nuoširdžaiusiai dėkoju, visoms prabalsavusioms už mano darbą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man asmeniškai l.patiko "she burns" darbelis.
Atsakyti
Merginos na ir šaunuolės. Tiek puikių darbelių prikepėt. O man šiuo metu tikras SB darbams štilius. Na niekaip nagai neniežti prisėsti prie popieriukų doh.gif
Atsakyti