Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

tikrai labai ivairus darbai ir grazus, balsa atidaviau mano manymu uz labiausiai panasu i pavyzdi. smile.gif
Atsakyti
nu nerealus darbai..ziauriai sunku buvo issirinkti.. doh.gif ale balsavau uz ta kuris is pirmo zvilgsnio labai patiko biggrin.gif
saunuoles merginos..man atrodo si kart visi darbai verti pirmos vietos wub.gif
Atsakyti
merginos patarkit prasom koki geriau isigyti peiliuka
http://www.senasnauj...s...268&level=3

man jie visi praktiskai vienodi, bet jus tikiu isbandziusios daug, zinosit kuris labiau tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 10 17, 17:30)

man jie visi praktiskai vienodi, bet jus tikiu isbandziusios daug, zinosit kuris labiau tinkamas.

Aš peilį turiu, bet beveik nenaudoju. Daug daugiau man pagelbsti toks pjaustymo mechanizmas su mažais įsistatančiais peiliukais ax.gif
Atsakyti
o gal galetum parodyt kas per daiktas. nes as dabar tokiu vos ne statybiniu peiliuku pjaustau ir ne visada pavyksta graziai ispjaut.
Atsakyti
Kalėdom pakvipęs šeštadienis ax.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(ader @ 2009 10 17, 18:26)
o gal galetum parodyt kas per daiktas. nes as dabar tokiu vos ne statybiniu peiliuku pjaustau ir ne visada pavyksta graziai ispjaut.

Štai toks. O šalia peiliukas, kurio vis dar neradau kur panaudot.

user posted image
Atsakyti
aciu mercredi, man tai kazkaip reikalingesnis peiliukas, nes daznai raides pati pjaustau ar siaip kokius elementus, su tuo paprastu kanceliariniu peiliuku neimanoma graziai apvaliai ispjaut. Ziuriu pas tave tas peiliukas toks pusiau metalinis, ar sunkus?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 10 17, 20:25)
aciu mercredi, man tai kazkaip reikalingesnis peiliukas, nes daznai raides pati pjaustau ar siaip kokius elementus, su tuo paprastu kanceliariniu peiliuku neimanoma graziai apvaliai ispjaut. Ziuriu pas tave tas peiliukas toks pusiau metalinis, ar sunkus?

Ne, nesunkus, ten tik dalis jo metalinė smile.gif. Galvoju, gal snaigių Kalėdiniams atvirukams reiks su peiliu išpjaut pabandyt. ax.gif Nes su žirklėm labai stambių motyvų reikia.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 10 17, 15:30)

as turiu toki kaip tas zydras uz 10lt mirksiukas.gif ir naudoji ji kai reikia kazka ispjaustinet is popieriaus rastuoto..tarkim koki ornamenta ar gele rolleyes.gif
Mercredi, labai mielos atvirutes thumbup.gif

o cia mano naujausias skrebukas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josephin: 17 spalio 2009 - 19:33
QUOTE(Josephin @ 2009 10 17, 20:32)
as turiu toki kaip tas zydras uz 10lt mirksiukas.gif  ir naudoji ji kai reikia kazka ispjaustinet is popieriaus rastuoto..tarkim koki ornamenta ar gele rolleyes.gif
Mercredi, labai mielos atvirutes thumbup.gif

o cia mano naujausias skrebukas biggrin.gif

Dėkui smile.gif

Labai šiltas darbas smile.gif Man patinka, kai daug smulkmenų sudaro tokią darnią visumą scrap'e ax.gif Tai lapas iš knygos, albumo? ax.gif

Beje, labai gražios dukrytės nuotraukos blog'e. 4u.gif
Atsakyti
Josephin, labai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 10 17, 19:04)
Dėkui  smile.gif

Labai šiltas darbas smile.gif Man patinka, kai daug smulkmenų sudaro tokią darnią visumą scrap'e  ax.gif Tai lapas iš knygos, albumo?  ax.gif

Beje, labai gražios dukrytės nuotraukos blog'e.  4u.gif

aciukas biggrin.gif aga pas mane nestandartinis albumas skrebui..naudoju paprasta piesimo albuma pastelems lotuliukas.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 10 17, 20:14)
Josephin, labai labai grazu  4u.gif

aciukas rolleyes.gif
Atsakyti