Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(kregzde @ 2009 10 08, 17:57)
As irgi planuoju pirktis 1,2 Signature vaistukams  biggrin.gif
Tai super, kad gavai centrifuga, o gavai melyna ar raudona?  thumbup.gif

RAUDONA thumbup.gif
labai faina thumbup.gif
Papildyta:
jo tikrai davija tai dingus verysad.gif ana karta turejom reikalu siauliuose,kvietesi davija mane y svecius bet neisejo man pas jaja apsilankyt,tai sakiau atsiprasysiu blush2.gif o ji dingo doh.gif
Atsakyti
O aš gavau Kolumbus indelį 1,5 l : koks grožis wub.gif ir didelis pakis kavos telpa thumbup.gif
user posted image
Man jis gražesnis nei paveiksliuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 08, 19:18)
RAUDONA thumbup.gif
labai faina thumbup.gif

Tai super wub.gif Pas mane tai melyna.

QUOTE(Asese @ 2009 10 08, 19:23)
O aš gavau Kolumbus indelį 1,5 l : koks grožis  wub.gif  ir didelis pakis kavos telpa  thumbup.gif
Man jis gražesnis nei paveiksliuke  smile.gif

Aha, labai fainas, gaila, kad tik viena per vakareli galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 08, 19:54)
O kur mūsų Davija, negi rimtai "užrišo" su pirkimais  g.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 10 08, 20:18)
jo tikrai davija tai dingus verysad.gif ana karta turejom reikalu siauliuose,kvietesi davija mane y svecius bet neisejo man pas jaja apsilankyt,tai sakiau atsiprasysiu blush2.gif o ji dingo doh.gif

Jei Davija nesupyks - aš biškį paadvokatausiu 4u.gif Davija yra išvykusi, jei neklystu, porai savaičių. O jos dukrytė irgi, pas močiutę. biggrin.gif topsecret.gif
Atsakyti
g.gif nemoku ikelti nuotraukos "Moments" rinkinys: cukrinė, ąsotėlis grietinėlei ir pieno putos plaktuvas. ateinančią savaitę pardavime,viena mano draugė domisi,pati šio rinkinuko neturiu tai nežinau kaip jis ,nors man atrodo TW produkcijai komentarų nereikia, g.gif bigsmile.gif 4u.gif gal kuri naudojate,ar patenkintos gal dar ir pati susigundysiu, 4u.gif dėkoju išanksto
Atsakyti
Labas rytas, gal netyčia žinote kas naujo bus lapkričio mėn. ax.gif . Ką ten tokio geltono žada? Labai jau įdomu. mirksiukas.gif .
Atsakyti
labas rytas,

QUOTE(zydrag @ 2009 10 08, 21:55)
g.gif nemoku ikelti nuotraukos "Moments" rinkinys: cukrinė, ąsotėlis grietinėlei ir pieno putos plaktuvas. ateinančią savaitę pardavime,viena mano draugė domisi,pati šio rinkinuko neturiu tai nežinau kaip jis ,nors man atrodo TW produkcijai komentarų nereikia, g.gif  bigsmile.gif  4u.gif gal kuri naudojate,ar patenkintos gal dar ir pati susigundysiu, 4u.gif dėkoju išanksto

kiek girdejau, tai putu plaktuvas tikrai labai grazia puta suplaka mirksiukas.gif as, tai bandau save itikinti,kad man nereikia sito komplekto doh.gif rolleyes.gif

QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 09, 07:21)
Labas rytas, gal netyčia žinote kas naujo bus lapkričio mėn.  ax.gif . Ką ten tokio geltono žada? Labai jau įdomu. mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif ma irgi butu idomu...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 08, 20:23)
O aš gavau Kolumbus indelį 1,5 l : koks grožis  wub.gif  ir didelis pakis kavos telpa  thumbup.gif
user posted image
Man jis gražesnis nei paveiksliuke  smile.gif

laba rytuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ale Asese kaip tau pavydziu bigsmile.gif ax.gif tongue.gif labai grazus kolumbiukas wub.gif
ir didelis pokis kavos net telpa bigsmile.gif o dar lieka tuscios vietos g.gif

Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2009 10 08, 20:53)
Jei Davija nesupyks - aš biškį paadvokatausiu 4u.gif  Davija yra išvykusi, jei neklystu, porai savaičių. O jos dukrytė irgi, pas močiutę. biggrin.gif  topsecret.gif

niu tai lauksim davijos sugryztant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 09, 07:21)
Labas rytas, gal netyčia žinote kas naujo bus lapkričio mėn.  ax.gif . Ką ten tokio geltono žada? Labai jau įdomu. mirksiukas.gif .

vajetus moteriskes baikit doh.gif as dar spalio prekes tik ysigysiu ir galva suku kaip reikes issimoket doh.gif o jus jau lapkricio norit naujienu swoon.gif swoon.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš, vadovės dėka notworthy.gif, du gavau juodus Kolumbus, tik dar neapsiprendžiu ką juose laikyti. Kavą man patiko laikyti ovaliame Optimuke, nes patogiau paimti į rankas, matosi kiek likę, 100proc. sandarus.
O kur pritaikyti Condiserve 200ml g.gif ? Jie tokie maži unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 09 spalio 2009 - 06:58
QUOTE(rosee @ 2009 10 09, 07:56)
Aš, vadovės dėka notworthy.gif, du gavau juodus Kolumbus, tik dar neapsiprendžiu ką juose laikyti. Kavą man patiko laikyti ovaliame Optimuke, nes patogiau paimti į rankas, matosi kiek likę, 100proc. sandarus.
O kur pritaikyti Condiserve 200ml  g.gif ? Jie tokie maži  unsure.gif

as planuoju vyno acta susipilti, siaip koki uzpila pasidaryti su zolelem ir laikyti.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 09, 07:56)
O kur pritaikyti Condiserve 200ml  g.gif ? Jie tokie maži  unsure.gif

Turiu pasidarius užpilą salotoms su žolėm ir actu. Dabar jį laikau 600 ml Condiserve indelyje, bet perpilsiu į naująjį, o didesnis bus panaudotas alyvuogių aliejui.
Atsakyti
Gal kas patartų, kurie TW indai nebijo karščio, be Iso duo. Na, kad būtų galima sudėt tik pagamintą maistą ir šiltai laikyt?
Atsakyti