Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(etaeta @ 2009 10 08, 12:11)
As didziajame vaistus laikau  rolleyes.gif

Didžiusias paskirtas TW smulkmenoms, mažesni - prieskonių pakeliams.
Atsakyti
Gavau servofiksa 4u.gif bet labai jis mane nuvyle doh.gif savo dydziu schmoll.gif tikrai galvojau kad bus daug didesnis doh.gif ten mano cepelinai tilps tik keturi doh.gif o verdu tikrai ne tiek schmoll.gif bet nieko..bus proga kitus "iso duo"pirktis mirksiukas.gif
ir centrifuga gavau dovanine thumbup.gif drinks_cheers.gif assa.gif sokiai.gif
Papildyta:
o vat cia mano miltukai gyvena mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 08, 14:56)

o vat cia mano miltukai gyvena mirksiukas.gif

o kokia šito signature talpa? Na gal geriau paklausti kiek kg miltų telpa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 08, 15:37)
o kokia šito signature talpa? Na gal geriau paklausti kiek kg miltų telpa? smile.gif

Keturių litrų - gerai telpa 2 kg miltų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 08, 11:11)
user posted image[

As didziajame vaistus laikau  rolleyes.gif

As irgi planuoju pirktis 1,2 Signature vaistukams biggrin.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 10 08, 13:56)
Gavau servofiksa 4u.gif bet labai jis mane nuvyle doh.gif savo dydziu schmoll.gif tikrai galvojau kad bus daug didesnis doh.gif ten mano cepelinai tilps tik keturi doh.gif o verdu tikrai ne tiek schmoll.gif bet nieko..bus proga kitus "iso duo"pirktis mirksiukas.gif
ir centrifuga gavau dovanine thumbup.gif  drinks_cheers.gif  assa.gif  sokiai.gif

Tai super, kad gavai centrifuga, o gavai melyna ar raudona? thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Palengva pradedu isitraukti i tupperware faniu gretas, bet analizei produkcijos man dar reikia labai daug laiko skirti... blush2.gif
Tai noriu Jusu - eksperciu patarimo 4u.gif

Zadu organizuoti savo kleckui 1-ji gimtadieni ir visokiu virtuves 'pricendalu' prisireike, tai iskart apie tupperware prisiminiau... bigsmile.gif

Tai mano klausimai butu tokie... Ar yra kokia formele, tinkama kepimui smulkiems kepinukams (sausainukai, keksiukai ir pan)? Tas pats ir su zele maziukais formiukais... blush2.gif Norisi pagaminti tokiu maziuku daikciuku, kad vaikams po kasni i burna susideti ar bent jau laikyti saujoj patogiai koki meduoli ar zele boksteli biggrin.gif
Atsakyti
19 perliukų forma tiks vaikučiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2009 10 08, 18:44)
Tai mano klausimai butu tokie... Ar yra kokia formele, tinkama kepimui smulkiems kepinukams (sausainukai, keksiukai ir pan)? Tas pats ir su zele maziukais formiukais...  blush2.gif  Norisi pagaminti tokiu maziuku daikciuku, kad vaikams po kasni i burna susideti ar bent jau laikyti saujoj patogiai koki meduoli ar zele boksteli  biggrin.gif

Yra smile.gif Smulkiems vieno kąsnio kepiniams (ir netik) idealiai tiktų silikoninė perliukų forma. Su ja darau saldainius guminukus, šokoladinius saldainius. Gali pažiūrėt ŠTAI ČIA apie ką kalbu. Silikonines keksiukų formą, tartalečių formą taip pat galima panaudot, bet tai jau gausis šiek tiek rimtesni užkandžiai, t.y. didesni.
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2009 10 08, 19:07)
19 perliukų forma tiks vaikučiams  thumbup.gif

QUOTE(simre @ 2009 10 08, 19:07)
Yra smile.gif Smulkiems vieno kąsnio kepiniams (ir netik) idealiai tiktų silikoninė perliukų forma. Su ja darau saldainius guminukus, šokoladinius saldainius. Gali pažiūrėt ŠTAI ČIA apie ką kalbu. Silikonines keksiukų formą, tartalečių formą taip pat galima panaudot, bet tai jau gausis šiek tiek rimtesni užkandžiai, t.y. didesni.

Labai aciu uz patarimus! 4u.gif Kaip tik tai, apie ka ir galvojau thumbup.gif 4u.gif

O jau atrodo skanumeliai, smire... mano dietai tuoj bus amen blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2009 10 08, 19:12)
O jau atrodo skanumeliai, smire... mano dietai tuoj bus amen  blush2.gif  doh.gif

Kas per išmislai dietos... schmoll.gif

Beje, šokoladiniai saldainiai labai puikus priedas prie dovanos bet ką sveikinant (arba tinka kokiai daktarytei pamalonint prie dar kai ko...).
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 10 08, 19:17)
Kas per išmislai dietos...  schmoll.gif

Beje, šokoladiniai saldainiai labai puikus priedas prie dovanos bet ką sveikinant (arba tinka kokiai daktarytei pamalonint prie dar kai ko...).

Na taip, dovanele super (o jei dar i koki tupperware inda grazesni sudejus, tai tik kaspinuku perrisi ir i puota!) kokie groziai gaunasi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 08, 14:56)
ir centrifuga gavau dovanine thumbup.gif  drinks_cheers.gif  assa.gif  sokiai.gif

Kokios problemos, pirk daugiau ServoFiksų mirksiukas.gif
Sveikinu sulaukus dovanėlės drinks_cheers.gif
O mano miltai gyvena SpaceMakeriuose ir vargo nemato, anksčiau laikiau Optimoje, bet nepatogu buvo traukti iš stalčiaus.
O kur mūsų Davija, negi rimtai "užrišo" su pirkimais g.gif
Atsakyti