Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rosee @ 2009 10 07, 11:16)
tai žinok, kad nea, jis tinka tik duonos pyrago gaminiams.
Nuperku duoną ir iš kart supjaustau savo tinginiams, kad man netrupintų kur nereikia  biggrin.gif
O aš bandysiu ištverti, nieko nepirkti, man nieko nereikia ir nebando niekas čia gundyti  ax.gif

jetus kaip tau gerai Rosee mirksiukas.gif o man taisakes sy menesy bus doh.gif visko reikia ir noriu...
abu kviksefus sakiau griebsiu o dar peiliai dasidejo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 07, 11:45)
abu kviksefus sakiau griebsiu o dar peiliai dasidejo doh.gif  doh.gif  doh.gif

a tu proto netekai doh.gif , diedas iš namų išvys lotuliukas.gif
Simre, jei rasi filmuką, įkelk, pažiūrėsiu ir aš ar teisingai su tuo duonriekiu pilavoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 07, 11:16)
Nuperku duoną ir iš kart supjaustau savo tinginiams, kad man netrupintų kur nereikia  biggrin.gif

O koks tada tikslas pirkte nepjaustytą duoną? blink.gif

QUOTE(rosee @ 2009 10 07, 12:06)
Simre, jei rasi filmuką, įkelk, pažiūrėsiu ir aš ar teisingai su tuo duonriekiu pilavoju  mirksiukas.gif

Aš ne vien apie duonriekį peilį kalbu, kad daugelis nemoka naudotis - tai galioja visiems peiliams. O filmuko kažkokio specialaus nežinau, nebent įdėmiai peržiūrėt šiaip kokius, kur rodomas maisto gaminimas.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 10 07, 13:10)
O koks tada tikslas pirkte nepjaustytą duoną?  blink.gif

Man skanesnė nepjaustyta ir jos didesnis pasirinkimas biggrin.gif Pas mus kepa "IKI" PC lb skanią duonytę ir batonus essen.gif Be to, duonriekiu peiliu nesusipaudžia, lb gražios taisyklingos riekelės būna, ėt, jūs jaunos, nesuprasit manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 07, 13:27)
Man skanesnė nepjaustyta ir jos didesnis pasirinkimas  biggrin.gif Pas mus kepa "IKI" PC lb skanią duonytę ir batonus  essen.gif Be to, duonriekiu peiliu nesusipaudžia, lb gražios taisyklingos riekelės būna, ėt, jūs jaunos, nesuprasit manęs  biggrin.gif

Mes kepam duoną, po padarom šulinuką, tai reikia nepjaustytos duonos, kartais būna sunku rasti, o ir pigiau nepjaustyta. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

O kokiu budu yra perkami sie produktai ? Pardavineja konsultantai , ar yra tam parduotuves ?
As pati esu is Anyksciu, abejoju ar mano mieste bus konsultantu g.gif
Bet labai noreciau isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 10 07, 17:27)
Sveiki,

O kokiu budu yra perkami sie produktai ? Pardavineja konsultantai , ar yra tam parduotuves ? 
As pati esu is Anyksciu, abejoju ar mano mieste bus konsultantu  g.gif
Bet labai noreciau isigyti  smile.gif

Patikėk manim, jų yra net ir mažiausiuose Lietuvos miesteliuose (čia aš apie platintojas) 4u.gif
Gal kas iš SM mamyčių anykštiečių atsilieps, o jei ne, užtenka pagooglinti ir tikrai rasit artimiausią platintoją, tuo labiau, kad dar yra galybė mamyčių, kurios siunčia į bet kurį Lietuvos miestą 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na distributorė apie peilius pasakojo, tai su šefo peiliu vyksta toks ala kapojimas, o su duonriekiu būtent ir yra darbas ala pjūklinis bigsmile.gif

Va ir filmukų prašom:

1. Virtuvinis TChef peilis. Tokį turėti būtina, nes jis tinka viskam, didelis ir labai patogus.

Chefo peiliu pjaustome porą: http://www.youtube.c...re=channel_page

Pjaustome svogūną: http://www.youtube.c...re=channel_page

2. Duonriekis peilis. Be duonriekio peilio neišsiversit, kai reikės supjaustyti karštą ar šaltą pyragą, duonytę, bulvių plokštainį, apkepą ir t.t Šio peilio pjaunama dalis yra dantyta, todėl pjaudami nesuspaudžiame kepinio. Labai patogi rankena J

Duonriekiu peiliu pjaustome ananasą: http://www.youtube.c...re=channel_page

3. Daržovių 9 cm peilis. Daržovių peilis tikrai būtinas namuose. Su juo smagiai nulupsite daržoves ar vaisius, taip pat juos ir supjaustysite. Jis puikiai tinka visiems smulkiems darbams virtuvėje J.

Daržovių peiliu pjaustome bulves: http://www.youtube.c...re=channel_page

O dar ir kavą vakar ragavau su ta pieno puta, na fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 07, 18:17)
Sveikos  4u.gif
O dar ir kavą vakar ragavau su ta pieno puta, na fantastika  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Buvai vakar mokymuose? Niu tai pasakok biggrin.gif
Atsakyti
Kregzde sudominai su kava. Prašom smulkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 07, 19:40)

Man jau vien tą filmuką žiūrint skaniai pasirodė rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 07, 17:43)
Buvai vakar mokymuose? Niu tai pasakok  biggrin.gif

Aha, buvau. Na tai buvo gaminimas mikrobangėje mokymas. Kadangi nebuvau mačiusi tai super. Aš esu prieš mikrobanges, bet kada ne kada, tai tikrai mielai naudočiausi. Kad ir darbe išsikepti vištos kulšelę, vietoj to, kad pirkti neaišku kokio senumo iškeptą prekybos centre. Ar galų gale - jei šildome mikrobangėje, tai ir per tą patį laiką galima pasigaminti joje. Ar baltai misrainei reikia triju bulviu, tai ant virykles man uztruks 30 min, o cia 4,5minutes. Na be zodziu bigsmile.gif .

QUOTE(diasaja @ 2009 10 07, 18:40)

Na tai ten filmuke parodyta, suplakamas siltas pienukas ir galima pasidaryti kava su puta, galima susimaisyti su visa kava. Salta piena tai ir su greitkraciu galima pasiplakti su puta, o silto, tai ne. Puta standi, na super, kaip geram kabake bigsmile.gif Tikrai super, tik va man nereikia nei tos cukrines, nei grietinelei indelio, o 99Lt vien uz plakikli tikrai yra brangu verysad.gif Ir tu induku dar nemaciau, Vilniuje plakiklius planuoja gauti pirmadieni, dabar Egle buvo atsinesusi savo.

QUOTE(Asese @ 2009 10 07, 18:47)
Man jau vien tą filmuką žiūrint skaniai pasirodė  rolleyes.gif  bigsmile.gif

Aha wub.gif

Informacijai demonstruotojoms ir naudotojoms: apie peilius pasakojo, kazkada buvo peiliai su melynom rankenom, ju rankenos nuo dazno naudojimo pakeitusios struktura (lipnios berods pasidariusios), tad drasiai neskite - pakeis cool.gif
Atsakyti