QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 07, 17:43)
Buvai vakar mokymuose? Niu tai pasakok
Aha, buvau. Na tai buvo gaminimas mikrobangėje mokymas. Kadangi nebuvau mačiusi tai super. Aš esu prieš mikrobanges, bet kada ne kada, tai tikrai mielai naudočiausi. Kad ir darbe išsikepti vištos kulšelę, vietoj to, kad pirkti neaišku kokio senumo iškeptą prekybos centre. Ar galų gale - jei šildome mikrobangėje, tai ir per tą patį laiką galima pasigaminti joje. Ar baltai misrainei reikia triju bulviu, tai ant virykles man uztruks 30 min, o cia 4,5minutes. Na be zodziu
.
QUOTE(diasaja @ 2009 10 07, 18:40)
Kregzde sudominai su kava. Prašom smulkiau
Na tai ten filmuke parodyta, suplakamas siltas pienukas ir galima pasidaryti kava su puta, galima susimaisyti su visa kava. Salta piena tai ir su greitkraciu galima pasiplakti su puta, o silto, tai ne. Puta standi, na super, kaip geram kabake
Tikrai super, tik va man nereikia nei tos cukrines, nei grietinelei indelio, o 99Lt vien uz plakikli tikrai yra brangu
Ir tu induku dar nemaciau, Vilniuje plakiklius planuoja gauti pirmadieni, dabar Egle buvo atsinesusi savo.
QUOTE(Asese @ 2009 10 07, 18:47)
Man jau vien tą
filmuką žiūrint skaniai pasirodė
Aha
Informacijai demonstruotojoms ir naudotojoms: apie peilius pasakojo, kazkada buvo peiliai su melynom rankenom, ju rankenos nuo dazno naudojimo pakeitusios struktura (lipnios berods pasidariusios), tad drasiai neskite - pakeis