Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 30, 12:39)
Gal galit papasakot, kam naudojama samba mentelė?  g.gif  Ačiū  4u.gif

Želė tortams pjaustyti.
Atsakyti
Miltinius pjaustau su samba mentele ant padėklo tešlai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 30 spalio 2009 - 14:22
aš ir tortą pjaustau, nes tos prabangiosios neturiu, ir pyragus pjaustau, ir kugeli - žodžiu ji viska pjausto pas mane ax.gif
Atsakyti
Tik nanaudokit karstiems patiekalams, pas mane jau 2 apsilyde, kai sausainius emiau nuo silikoninio padekliuko ir pyraga karsta pjoviau doh.gif
Atsakyti
labas vakaras moterytes 4u.gif
tai ka jau sarasiukai baigesi g.gif mirksiukas.gif
mentele sita man vyras"patvarke"kiausinius keptuveje pavarte ir doh.gif tai db irgi griebsiu sita bigsmile.gif
o kas temuke ruosia nauja bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors nori keisti Ultra plus 3 litru inda i 5 litru inda (aisku su priemoka wink.gif).
Kazkaip man pasirode per mazas...nors jie visi tokie apgaulingi pagal savo dydzius ax.gif
Papildyta:
O gal patarti ir papasakoti apie tuos puodus kas galit? Jie inka indukcinem orkaitem? O indaplovej galima plauti? o jie patogus?
Is anksto dekoju uz visus atsakymus wink.gif
Atsakyti
Merginos, kurios siulet TW dezute su kempiniuku, parasykit i AZ, istryniau visas zinutes per durna galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 30, 12:39)
Gal galit papasakot, kam naudojama samba mentelė?  g.gif  Ačiū  4u.gif

Kaip ir kitos merginos: pjaustau želė tortus, tepu pyragams ir tortus pertepimus, naudoju ir miltiniams patiekalams ant padėklo . Ir buvau įkišus į ką tik iškeptą dar karštą pyragą, doh.gif , nes labai jau chebra paragauti norėjo. Tai jau taba naujos reikia. ax.gif

Man tai ji liuks, o dar už tokią kainą. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zelviene @ 2009 10 30, 18:12)
O gal kas nors nori keisti Ultra plus 3 litru inda i 5 litru inda (aisku su priemoka wink.gif).
Kazkaip man pasirode per mazas...nors jie visi tokie apgaulingi pagal savo dydzius  ax.gif
Papildyta:
O gal patarti ir papasakoti apie tuos puodus kas galit? Jie inka indukcinem orkaitem? O indaplovej galima plauti? o jie patogus?
Is anksto dekoju uz visus atsakymus wink.gif

Aš turiu ir 3 ltr. ir 5 ltr. Bet įtariu, kad tas 3 litrų tuoj į marčias bus išleistas, nes labai jau mažas. O va 5 litrų kaip tik, arba tas kur lazanijai.

Čia yra daug informacijos http://www.kitaforma..._id=275&lang=lt
radau, kai pačiai reikėjo. mirksiukas.gif

Bet apie indukcines kažko nerašo, įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 30, 20:58)
Bet apie indukcines kažko nerašo, įdomu  g.gif

Tupperware puodai tinka visų tipų viryklėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 30, 21:05)
Tupperware puodai tinka visų tipų viryklėms  mirksiukas.gif

Bet cia apie indukcine orkaite klausia g.gif Apie tokias as nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti