Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 20:37)
Silikoninis padekliukas tai tikrai labai reikalingas, turiu 2, bet kartais ir ju mazoka. Ypac, kai kepi koki tepama biskvita g.gif As jais labai patenkinta wub.gif
O mazasis koceliukas picai visai nereikalingas schmoll.gif Jei nusipirksi silikonini padekliuka, ant jo tesla issikociosi ir perkelsi i skarda kartu su padekliuku, tai kam tas koceliukas g.gif
Princeseje kociojasi tik tada, kai tesla isspaudyta po visa forma pabuna saldytuve, kitaip man limpa prie teslos, gal su mieline ir kitaip, bandziau tik su sviestine.Zodziu, be jo jau tikrai gyventi galima rolleyes.gif

O ant to silikoninio padėkliuko ir kepti galima, ar jį ištraukti reikia? Kokios jo apskritai panaudojimo galimybės? ax.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 10 29, 20:38)
Labai reikia
Kalades  tongue.gif peiliams (nes isprotesiu greit, TW didelis peilis krenta kartu su  pigiu stovu  doh.gif )

Aš Žanoj esu pirkusi magnetinę lentelę prisukamą ant sienos, prie jos visi peiliai, žirklės prisilipina, labai patogu, išplovei ir prilipinai. Be to ir vietos neužima ant stalo. Ir kainavo mažiau nei 20 lt ax.gif Gal kam patiks ta mintis? ax.gif

Gal galit dar kas paaiškinti, kaip tas miltų barstytuvas (ar sietelis, nežinau, kaip tiksliai ten jis vadinasi) veikia? Gal kuri turit jį? Ar patiko? Kažkaip internete net "filmuko" jokio apie jį nerandu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucy: 29 spalio 2009 - 22:16
ant silikoninio paklotėlio galima kept mirksiukas.gif jis pas mane visad skardoj guli bigsmile.gif nerealus dalykas tikrai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 10 29, 23:15)
Gal galit dar kas paaiškinti, kaip tas miltų barstytuvas (ar sietelis, nežinau, kaip tiksliai ten jis vadinasi) veikia? Gal kuri turit jį? Ar patiko? Kažkaip internete net "filmuko" jokio apie jį nerandu  blush2.gif  4u.gif

Turiu. Labai patinka, naudoju kaskart ką nors kepdama. Bandysiu nupasakot, kaip veikia: jis yra kaip puodelis kurio dugnas ne vientisas, o padarytas iš tinklelio. Ant to tinklelio yra sparneliai, kurie juda, kai spaudinėji puodelio rankeną. Sparneliai judina miltus, cukraus pudrą ir pan, barstomas produktas byra į dubenį arba ant pyrago, priklausomai nuo to, ką darot.

Va čia: http://www.youtube.c...h?v=rWRHKX-9C6c filmukas apie panašaus daikto naudojimą. TW barstytuvo principas lygiai toks pat, tik TW dar turi du dangtelius - viršuj ir apačioj. Šitą nuorodą dedu dėl bendro supratimo, apie ką kalba eina. Be to manau, kad daug kas tokių daiktų namie ir turim.

O čia gal bus aiškiau, galit pamatyt TW barstytuvą:
http://www.worthpoin...up-flour-sifter

http://www.worthpoin...fter-new-no-box
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 30 spalio 2009 - 08:48
Merginos, esu buvusi kitos firmos (Zepter) indų pristatyme, tai ten aiškiai buvo pasakyta, kad kiekviena, save gerbianti firma yra specialiai sukūrusi savo peiliams galąstuvus. Suprantama, tiems papigiaikoms iš PC tinka beli kas, kad ir asfalto gabalas nuo kelio biggrin.gif
O tie, vadinu juos pjūklais, negalandami schmoll.gif Užtenka mano siuvėjiškas "zigzagines" žirkles pagalando, tai dabar tikrai liko išmetimui unsure.gif
Žinokit, nu kaip tas pomidorų peilis man pasiteisino, nors pradžioje gailėjau išleistų pinigų, prinokusius pomidorius pjauna gražiai, neišbėga sultys, ai, vienžo, vykęs pirkinys. (kažkaip su amžiumi pasidariau pedantė blush2.gif )
Sąrašiuko negaliu pateikti blush2.gif , nes ko užsimanau, tai ir pasiimu, nėra pas mane palauk, na dar kartais jūs atkalbat friends.gif
Kaip minėjau laukiu Space Maker raudonų ir didelių ax.gif
Tiesa, gal kuri bandėt žuvytę volioti majonezas+krakmolas plakinyje, neseniai išgirdau tokį derinį g.gif
Atsakyti
[quote=Jucy,2009 10 29, 23:15]

Aš Žanoj esu pirkusi magnetinę lentelę prisukamą ant sienos, prie jos visi peiliai, žirklės prisilipina, labai patogu, išplovei ir prilipinai. Be to ir vietos neužima ant stalo. Ir kainavo mažiau nei 20 lt ax.gif Gal kam patiks ta mintis? ax.gif

Aš irgi tokį stebūklą turiu nusipirkusi prieš porą metų. Labai patinka, nes tų stovų tiesiog neturiu kur dėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 30, 10:24)
Tiesa, gal kuri bandėt žuvytę volioti majonezas+krakmolas plakinyje, neseniai išgirdau tokį derinį  g.gif

friends.gif As jau minimum penki metai sitaip ir tekepu zuvi . Pats skaniausias budas. Dar kiausini imusu su prieskoniais - essen.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 30 spalio 2009 - 09:39
QUOTE(ruzilona @ 2009 10 30, 10:35)
friends.gif  As jau minimum penki metai sitaip ir tekepu zuvi . Pats skaniausias budas. Dar kiausini imusu su prieskoniais - essen.gif  wub.gif

reiks išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 29, 22:19)
ant silikoninio paklotėlio galima kept mirksiukas.gif  jis pas mane visad skardoj guli bigsmile.gif  nerealus dalykas tikrai thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O ką jūs ant jo kepat? Įtariu sausianiams gal kokiems tiktų? blush2.gif

QUOTE(simre @ 2009 10 30, 08:34)
Turiu. Labai patinka, naudoju kaskart ką nors kepdama.

Va šitas jau mano artimiausių pirkinių sąraše wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 10 30, 11:38)
O ką jūs ant jo kepat? Įtariu sausianiams gal kokiems tiktų?  blush2.gif

sausainiai, picos, kepsniukai, maltinukai, vnž absoliučiai viskas, ką kepi ant sviestinio popieriaus smile.gif net svarainius džiovinau ant jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 10 30, 11:38)
O ką jūs ant jo kepat? Įtariu sausianiams gal kokiems tiktų?  blush2.gif
Va šitas jau mano artimiausių pirkinių sąraše  wub.gif

kepam absoliučiai viską kas kepama skardoje mirksiukas.gif pas mane skardos visad su silikoniniais paklotėliais.... Ir dar jį galima naudot kai kepam ką nors ir norim pridengt (vietoj dangčio ar folijos) ar, kad viršus nedegtų, ar, kad maistas pasitroškintų....

Tai kaip čia su ta žuvim, pasidarom tokią košytę iš kiaušo, majonezo ir krakmolo ir joje pavoliojam žuvį g.gif ar kaip čia?
Atsakyti
Gal galit papasakot, kam naudojama samba mentelė? g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 30, 13:39)
Gal galit papasakot, kam naudojama samba mentelė?  g.gif  Ačiū  4u.gif

Cituoju : "Tai daugiafunkcinis gaminys - jį galite naudoti kaip peilį sviestui tepti. Plati pjaunamoji dalis padeda lengvai atpjauti sviesto gabalėlius, atskirti tešlą gabalėliais, užtepti ir paskirstyti kremą ant saldžiųjų patiekalų ar biskvitų. "
Atsakyti