QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 20:37)
Silikoninis padekliukas tai tikrai labai reikalingas, turiu 2, bet kartais ir ju mazoka. Ypac, kai kepi koki tepama biskvita As jais labai patenkinta
O mazasis koceliukas picai visai nereikalingas Jei nusipirksi silikonini padekliuka, ant jo tesla issikociosi ir perkelsi i skarda kartu su padekliuku, tai kam tas koceliukas
Princeseje kociojasi tik tada, kai tesla isspaudyta po visa forma pabuna saldytuve, kitaip man limpa prie teslos, gal su mieline ir kitaip, bandziau tik su sviestine.Zodziu, be jo jau tikrai gyventi galima
O mazasis koceliukas picai visai nereikalingas Jei nusipirksi silikonini padekliuka, ant jo tesla issikociosi ir perkelsi i skarda kartu su padekliuku, tai kam tas koceliukas
Princeseje kociojasi tik tada, kai tesla isspaudyta po visa forma pabuna saldytuve, kitaip man limpa prie teslos, gal su mieline ir kitaip, bandziau tik su sviestine.Zodziu, be jo jau tikrai gyventi galima
O ant to silikoninio padėkliuko ir kepti galima, ar jį ištraukti reikia? Kokios jo apskritai panaudojimo galimybės?
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 29, 20:38)
Labai reikia
Kalades peiliams (nes isprotesiu greit, TW didelis peilis krenta kartu su pigiu stovu )
Kalades peiliams (nes isprotesiu greit, TW didelis peilis krenta kartu su pigiu stovu )
Aš Žanoj esu pirkusi magnetinę lentelę prisukamą ant sienos, prie jos visi peiliai, žirklės prisilipina, labai patogu, išplovei ir prilipinai. Be to ir vietos neužima ant stalo. Ir kainavo mažiau nei 20 lt Gal kam patiks ta mintis?
Gal galit dar kas paaiškinti, kaip tas miltų barstytuvas (ar sietelis, nežinau, kaip tiksliai ten jis vadinasi) veikia? Gal kuri turit jį? Ar patiko? Kažkaip internete net "filmuko" jokio apie jį nerandu