Labai reikia
Kalades peiliams (nes isprotesiu greit, TW didelis peilis krenta kartu su pigiu stovu )
Reikia
Peiliu TW ypac T-chef serios darzoviu peiliuka
Silikoninio teptuko
Prieskoniniu
Noriu
Daug Optimuku o ypac spalvotu
Dezuciu su raudonais dangteliais
Dar vieno silikoninio padeklo
Ultra plius lazanijai
Condiserve VISU
Miltu barstytuva ir pudros
ir tt
As peiliu stova pardaviau Dabar jau gal ir man jo reikes Kataloginiai peiliai man labai patinka stalciuje. Bet sitie tokie sunkus, be to grazus, tai net nezinau Labai nenoriu apsikrauti stalvirsio, todel neturiu jokiu kibireliu, visi mano irankiai kuo puikiausiai guli stalciuose. Kol kas mane tai visai tenkina
O aš vat turiu iškritikuotą pjaustyklę BtB, ir negaliu nieko blogo pasakyt, šeima mūsų standartinė 4 asmenys, bet man ji pakankama, o tarkuoju nemažai ir su visais ašmenais....
o apie galąstuvą aš pasilieku prie savo nuomonės, kad man jis gerai galąnda ne TW peilius ir kataloginius, o aš turiu M Chef, tai jie net sugadinti yra ir visai neaštrūs, nemoku net nupasakot, ką ten dabar jiems reikia padaryt, kad atgautų formą Šian kaip tik išklausiau vyro paskaitą, koks prastas ir, kad pats nekokiausias jis yra iš visų TW gaminių ir koks turi būti geras galąstuvas... Vat, kad tas galąstuvas adaptuotas moterims tai
todėl, gwidita, rekomenduoju, parsinešk iš draugės tą galąstuvą ir pasitark su vyru... nes už tokią kainą oi kokių galąstuvų yra
Aš kai pradėjau kept mini keksiukus, tai 19 perliukų formytė oi kaip pradėjo dirbt ir laukia kol ją pavaduos naujos mini keksiukų formytės
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 20:24)
jo apie galastuva jau anadien klausiau niekas nieko nepasake bet kiek maciau kai galando-pagalando manajy peily drauge,tai manau kad geras jis
o apie galąstuvą aš pasilieku prie savo nuomonės, kad man jis gerai galąnda ne TW peilius ir kataloginius, o aš turiu M Chef, tai jie net sugadinti yra ir visai neaštrūs, nemoku net nupasakot, ką ten dabar jiems reikia padaryt, kad atgautų formą Šian kaip tik išklausiau vyro paskaitą, koks prastas ir, kad pats nekokiausias jis yra iš visų TW gaminių ir koks turi būti geras galąstuvas... Vat, kad tas galąstuvas adaptuotas moterims tai
todėl, gwidita, rekomenduoju, parsinešk iš draugės tą galąstuvą ir pasitark su vyru... nes už tokią kainą oi kokių galąstuvų yra
Aš kai pradėjau kept mini keksiukus, tai 19 perliukų formytė oi kaip pradėjo dirbt ir laukia kol ją pavaduos naujos mini keksiukų formytės
QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 20:37)
Silikoninis padekliukas tai tikrai labai reikalingas, turiu 2, bet kartais ir ju mazoka. Ypac, kai kepi koki tepama biskvita As jais labai patenkinta
O mazasis koceliukas picai visai nereikalingas Jei nusipirksi silikonini padekliuka, ant jo tesla issikociosi ir perkelsi i skarda kartu su padekliuku, tai kam tas koceliukas
Princeseje kociojasi tik tada, kai tesla isspaudyta po visa forma pabuna saldytuve, kitaip man limpa prie teslos, gal su mieline ir kitaip, bandziau tik su sviestine.Zodziu, be jo jau tikrai gyventi galima
Mano noru sarasiukas:
File peilis
Picos peilis
Miltu barstytuvas
Gal dar Ultraplius Lazanijai
Daugiau man nieko nereikia Tiksliau, daugiau viska turiu
O mazasis koceliukas picai visai nereikalingas Jei nusipirksi silikonini padekliuka, ant jo tesla issikociosi ir perkelsi i skarda kartu su padekliuku, tai kam tas koceliukas
Princeseje kociojasi tik tada, kai tesla isspaudyta po visa forma pabuna saldytuve, kitaip man limpa prie teslos, gal su mieline ir kitaip, bandziau tik su sviestine.Zodziu, be jo jau tikrai gyventi galima
Mano noru sarasiukas:
File peilis
Picos peilis
Miltu barstytuvas
Gal dar Ultraplius Lazanijai
Daugiau man nieko nereikia Tiksliau, daugiau viska turiu
Supratau, bet dabar padėkliukui nėra nuolaidos Velnias, subalamutyjai tu mane Dabar kepu aš tą picą orkaitės skardoje, su kočėlu neiškočiosi, kol perkeli į skardą, tai nesigauna gražiai... O aš kepu iš mielinės tešlos
Kiek tu jau laiko tuperwariniesi, kad jau viską turi ?
QUOTE(Asese @ 2009 10 29, 19:52)
Iš Alatėjos norų man reikalingiausi daiktai atrodo vyno atidarytuvas, mažasis kočėliukas (man labai jis - ypač princesėje kočioti, ir vaikams patinka) ir silikono padėkliukas
o žirkles aš rinkčiausi universalias iš katalogo .....
o žirkles aš rinkčiausi universalias iš katalogo .....
Na va svarstau ir aš dėl atidarytubvo, bnet turiu ne TW jis yra pakankamai gers, ir galvoju, ne taip dažnai naudojam, juk pirkti naują tik tam, kad būtų nei šis nei tas, tai kai jau neturėsim, to gal ir imsim
Tai va, kai turiu tas universalias, tai ir galvoju, gal anos ir nereikalingos
Taip va sąrašai ir trumpėja, o po to atsiranda ir naujų norų
QUOTE(davija @ 2009 10 29, 20:45)
Va ši formytė man guminukams gerai, tada dar tokiems sausainiukams, bet dabar kažkaip rečiau naudoju.
O tos naujosios man patiko, kad jos didesnės, ir kad abi sudėjus į orkaitę - bus kaip tik. O ir kaina dabar nereali, tik gaila, kad tik vieną kmplektą galima įsigyti
Aš TW peilių kol kas neturiu ir galvos man neskauda nei dėl stovų, nei dėl jų Ačiū Dievui
QUOTE(kregzde @ 2009 10 29, 20:47)
Supratau, bet dabar padėkliukui nėra nuolaidos Velnias, subalamutyjai tu mane Dabar kepu aš tą picą orkaitės skardoje, su kočėlu neiškočiosi, kol perkeli į skardą, tai nesigauna gražiai... O aš kepu iš mielinės tešlos
O teslos padeklo ir kocelo neturi? Jei turi, issikociok pica ant jo, apsuk ant kocelo ir pikiausiai perkelsi i skarda
Dirbu jau 3 metus
Del galastuvo Davija teisi. Jis tik gelbeja is padeties, jei nera kam galasti peiliu, juo naudojuosi, kai ilgai nera vyro namuose. O kai grizta, man del peiliu astrumo rupintis nereikia Jis ir neprasytas juos pagalanda Naudojau T-chef serios darzoviu peiliuka gera pusmeti, jis man pjove gerai, bet kai jis man ji pagalando sugrizes, tai eina kaip per sviesta. O galastuvas , tai paprastas akmeninis is turgaus uz 4 lt. Zodziu, galastuvas tinkamas, jei neturite vyro
QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 21:55)
: Zodziu, galastuvas tinkamas, jei neturite vyro
QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 20:55)
O teslos padeklo ir kocelo neturi? Jei turi, issikociok pica ant jo, apsuk ant kocelo ir pikiausiai perkelsi i skarda
Dirbu jau 3 metus
Del galastuvo Davija teisi. Jis tik gelbeja is padeties, jei nera kam galasti peiliu, juo naudojuosi, kai ilgai nera vyro namuose. O kai grizta, man del peiliu astrumo rupintis nereikia Jis ir neprasytas juos pagalanda Naudojau T-chef serios darzoviu peiliuka gera pusmeti, jis man pjove gerai, bet kai jis man ji pagalando sugrizes, tai eina kaip per sviesta. O galastuvas , tai paprastas akmeninis is turgaus uz 4 lt. Zodziu, galastuvas tinkamas, jei neturite vyro
Dirbu jau 3 metus
Turiu, bet kažkaip tokių virtuozinių veiksmų nebandžiau, dėkui, pabandysiu
Na per tiek metų, tai turbūt ir aš jau viską turėsiu Kas mėnesį po daiktą ir viską susikomplektuoti galima.
Tai norite pasakyti, kad ir paprastas galąstuvas šių peilių negadina? Pradedu jau domėtis
QUOTE(kregzde @ 2009 10 29, 21:00)
Tai norite pasakyti, kad ir paprastas galąstuvas šių peilių negadina? Pradedu jau domėtis
Viskas priklauso nuo to, kas galanda. Zinau ne viena atveji, kad profesionalai sugadino gerus peiliu (turiu galvoje, meistrus, uzsiimancius siuo amatu). Jei neturite patirties, geriau nerizikuokite Nes paskui garantijos niekas nesuteiks. Pvz. man svogeris visai nubraize universalu katalogini begalasdamas, nes blogai kampa parinko. Labai gaila buvo
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 19:52)
rosee jai ne tu tai man tos"peiliu kalades "butu nereikeje bet kai parodei kaip graziai tavo peiliukai joje tupi tai jau as negaliu kaip jos noriu ir jau reikia db :
Tau tos kaladės ir nereikia. Ir apskritai niekam nereikia:
1. - mikrobiologinė tarša. Niekaip nepatikėsiu, kad kasdien skubančios, dirbančios moteriškės dar besistengdamos šeimas naminiu maistu pamaitint, turės laiko taip išplaut peilius, o tuo labiau juos tinkamai išdžiovint, kad tose kaladės skylėse nepasidarytų mikrobų veisykla. O išardyt to daikto tai neįmanoma...
2. Užima vietą ant stalviršio.
QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 21:55)
Del galastuvo
Daiktas geras, sakyčiau moteriškas. Bet galima įsigyt analogišką daiktą už ženkliai mažesnę kainą. Turiu du - TW ir Fiskars, mano nuomone pastarasis net geresnis. Ir peiliai Fiskars man labiau patinka, nei TW.
QUOTE(kregzde @ 2009 10 29, 21:47)
tokiu atveju tau reikia imti geriau paklotėlį, ant kurio iškart iškočiosi picą ir nebereikės nukeldinėt