Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 19:15)
Nenori senmerge buti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne, nesinori lotuliukas.gif nors ir negresia man jau tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 29, 19:01)
1. Spaustukas česnakams.
2. Princesė.
3.Naujos mažosios keksiukų formelės.
4.Mažiukas kočėliukas.
5.BtB serijos dubuo su visais pribumbasais, svarstyklėmis smile.gif
5.1.Maišymo šaukštas.
6.Grūstuvė.
7.Siauroji silikoninė mentelė.
8.Condiserve pusės litro.
9,Vyno rinkinys (kol kas stabdau, gal kokį gruodį).
10.Ledukų formelės.
11.Popieriaus laikiklis.
ir t.t. Žodžiu - viso katalogo  lotuliukas.gif Na ko nenoriu, būtų paprasčiau - tortinių, elegancijos serijos.

ax.gif

Galiu ir tau palengvinti saras lotuliukas.gif
Koceliukas tikrai nieko ypatingo schmoll.gif
Mazosios keksiuku formeles g.gif Kazkaip man visu tokiu reikejo, o guli nenaudojamos daugiausiai g.gif Kiek kepiau keksu ir keksiuku, tai nei vienais perdaug nesusizavejau blink.gif O tie labai jau mazi naujieji, gryna terlione verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 29, 20:09)
beje o kokie atsiliepimai apie galąstuvą?  g.gif

jo apie galastuva jau anadien klausiau g.gif niekas nieko nepasake verysad.gif bet kiek maciau kai galando-pagalando manajy peily drauge,tai manau kad geras jis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 19:52)
rosee jai ne tu  mirksiukas.gif  tai man tos"peiliu kalades lotuliukas.gif "butu nereikeje doh.gif bet kai parodei kaip graziai tavo peiliukai joje tupi thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif tai jau as negaliu kaip jos noriu ir jau reikia db doh.gif
o tarka  tai man netinka tada schmoll.gif  thumbup.gif isbraukiu jaja biggrin.gif

brauk drąsiai mirksiukas.gif , geriau, kaip panos pataria ir aš pati naudoju Silit Borner tarkos, jau treti metai ir neatšipusios.
Tai gal peiliams stovą laikinai paprastą nusipirk, visgi prabanga tuperwarinis, taip sutaupytumei reikalingesniam daiktui mirksiukas.gif , matau, kad tikrai yra ko pirkt tavo sąrašiuke biggrin.gif
Papildyta:
Dėl galąstuvo, tai tikrai reikalingas daiktas, nes jis pritaikytas būtent TW peiliams. Su kitų firmų sugadinsit peilių ašmenis..
Teks palaukti akcijų-atrakcijų 4u.gif
Atsakyti
na va mano norai smile.gif galvojau bus daug, bet ne tiek ir daug, kai nemažai namie ir taip visko prikrauta lotuliukas.gif

1. UltraPlus 5l
2. Silikono padėklas
3. "karalienė"
4. Mažasis kočėliukas
5. CoolSmart 3l

gal reikia:
1. Ledukų formelės
2. Vyno atidarytuvo
3. Servofiks arba 2,5 Iso duo - nesugalvoju kurio labiau smile.gif nes žiūriu 1,5 l mažokai
4. Žirklių paukštienai

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 29, 19:29)

Dėl galąstuvo, tai tikrai reikalingas daiktas, nes jis pritaikytas būtent TW peiliams. Su kitų firmų sugadinsit peilių ašmenis..
Teks palaukti akcijų-atrakcijų  4u.gif

bet kitus peilius galąsti irgi juo galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 19:24)
jo apie galastuva jau anadien klausiau g.gif niekas nieko nepasake verysad.gif bet kiek maciau kai galando-pagalando manajy peily drauge,tai manau kad geras jis rolleyes.gif

Aš turiu tą galąstuvą, man jis nerealus thumbup.gif Patinka tuo, kad ir pagalanda, ir kita "skylutė" yra nušlifuoti peilį, idealiai aštrūs lieka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 29, 19:32)
bet kitus peilius galąsti irgi juo galima?  g.gif

Aš kitus ir galandu, TW peilių neturiu ax.gif
Atsakyti
rosee o kaip galastuvas pagalanda "karbuotus "peilius g.gif na pvz.duonrieky ar pomidoru smile.gif
alatejamano ta drauge tai galanda visus peilius g.gif net ir pacius paprasciausius mirksiukas.gif tik sake kokius 2galastuvus sulauzenes negalima spausti peilio galandant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 19:39)
rosee o kaip galastuvas pagalanda "karbuotus "peilius g.gif na pvz.duonrieky ar pomidoru smile.gif
alatejamano ta drauge tai galanda visus peilius g.gif net ir pacius paprasciausius mirksiukas.gif tik sake kokius 2galastuvus sulauzenes negalima spausti peilio galandant unsure.gif

tokie peiliai negalandami visai 4u.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 29, 20:32)
na va mano norai smile.gif  galvojau bus daug, bet ne tiek ir daug, kai nemažai namie ir taip visko prikrauta  lotuliukas.gif

1. UltraPlus 5l
2. Silikono padėklas
3. "karalienė"
4. Mažasis kočėliukas
5. CoolSmart 3l

gal reikia:
1. Ledukų formelės
2. Vyno atidarytuvo
3. Servofiks arba 2,5 Iso duo -  nesugalvoju kurio labiau smile.gif nes žiūriu 1,5 l mažokai
4. Žirklių paukštienai
Papildyta:
bet kitus peilius galąsti irgi juo galima?  g.gif

Iš Alatėjos norų man reikalingiausi daiktai atrodo vyno atidarytuvas, mažasis kočėliukas (man labai jis wub.gif - ypač princesėje kočioti, ir vaikams patinka) ir silikono padėkliukas smile.gif

o žirkles aš rinkčiausi universalias iš katalogo unsure.gif .....
Atsakyti
Kazi, gal pries naujus galastuvui nuolaida bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 19:19)
Koceliukas tikrai nieko ypatingo schmoll.gif

QUOTE(Asese @ 2009 10 29, 19:52)
Iš Alatėjos norų man reikalingiausi daiktai atrodo vyno atidarytuvas, mažasis kočėliukas (man labai jis  wub.gif  - ypač princesėje kočioti, ir vaikams patinka) ir silikono padėkliukas smile.gif

Na va, prašau, viena lengvina, o kita sunkina lotuliukas.gif Man jis rodos, kad bus naudingas, nes kepu picas, tad labai smagu išsikočioti būtu formoje bigsmile.gif

Jo, ir aš silikono padėkliuko noriu wub.gif
Atsakyti
Silikoninis padekliukas tai tikrai labai reikalingas, turiu 2, bet kartais ir ju mazoka. Ypac, kai kepi koki tepama biskvita g.gif As jais labai patenkinta wub.gif
O mazasis koceliukas picai visai nereikalingas schmoll.gif Jei nusipirksi silikonini padekliuka, ant jo tesla issikociosi ir perkelsi i skarda kartu su padekliuku, tai kam tas koceliukas g.gif
Princeseje kociojasi tik tada, kai tesla isspaudyta po visa forma pabuna saldytuve, kitaip man limpa prie teslos, gal su mieline ir kitaip, bandziau tik su sviestine.Zodziu, be jo jau tikrai gyventi galima rolleyes.gif
Mano noru sarasiukas: rolleyes.gif
File peilis
Picos peilis
Miltu barstytuvas
Gal dar Ultraplius Lazanijai
Daugiau man nieko nereikia schmoll.gif Tiksliau, daugiau viska turiu lotuliukas.gif
Atsakyti