Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 14:02)
3.kalade peiliams

Oi negaliu, net balsu juoktis pradėjau lotuliukas.gif Čia kaip kaladė dalgiui lotuliukas.gif
Atsakyti
Duoninė gi dar su gera nuolaida yra, man atrodo toje akcijoje kur sutaupyk su tw. O gal jau baigesi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jucy @ 2009 10 29, 15:19)
O kas čia per daiktas? blush2.gif

Čia taip krūtai vadinasi. O yra tiesiog ąsotis, kuriame gali su mikseriu plakt ir nesitaško, nes dar toks dangtelis užsideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 29, 14:27)
Duoninė gi dar su gera nuolaida yra, man atrodo toje akcijoje kur sutaupyk su tw. O gal jau baigesi blink.gif
Papildyta:
Čia taip krūtai vadinasi. O yra tiesiog ąsotis, kuriame gali su mikseriu plakt ir nesitaško, nes dar toks dangtelis užsideda smile.gif

Aaaaa doh.gif Tokį turiu, liuks daktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 29, 15:20)
Oi negaliu, net balsu juoktis pradėjau  lotuliukas.gif Čia kaip kaladė dalgiui  lotuliukas.gif

O aš iškart akyse mačiau kaladę malkom kapot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 29, 14:34)
O aš iškart akyse mačiau kaladę malkom kapot  blink.gif

Aga, ir kaladė malkom kapot. Mano diedukas, tai tokią kaladę turėjo, kur ant tokio metalinio dalgį plakdavo ir būdavo vieta dalgio kotą įstatyti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 15:02)
labukas 4u.gif
gavau siandien savo peilius:duonrieky,universalu ir ta darzoviu berods...tai va,maziuka as jau turejau,tai sita perleidau draugei drinks_cheers.gif o didziuosius pasilikau sau bigsmile.gif nu bet ir didumas ju... o sunkus bigsmile.gif mano rankyte net briaunos tos neabglebia mirksiukas.gif arteja sventes(+vaiko birthday.gif )tai turesiu proga isbandyt drinks_cheers.gif tik va susidet neturiu kur doh.gif tos kalades db reikes,lauksiu akcijos ax.gif
jau seniai dalinomes reikalingu prekiu sarasiukais bigsmile.gif nagi moteriskes,ka planuojat pirkti artimiausiu laiku bigsmile.gif ir apie ka svajojat bigsmile.gif
mano artimiausias pirkinys:cesnaku spastukas +kviksefiukas thumbup.gif
dar tyliai pasvajoju apie kamsciatrauky(bet kad vyno nelabai kada geriam...tai dar dvejoju del jo)
o po to sarasas SVAJONIU
1.asotis plakimui(kuris irgi jau svieciasi pigiau)
2.peiliu galastuvas
3.kalade peiliams
4.tarkos+asmenuku
5.elegancijos asocio+stikliniu
6.vis dar : duonines
7.VISU puodu
is smulkesniu
8.pop.ranksluoscio laikiklio
9.dangteliu kraiteles
10.abieju gertuviu,abiem vaikuciam
prasau moterytes-dragytes,isbraukit ka nors is SVAJONIU saraso  lotuliukas.gif

brauk tarką su ašmenimis. Per brangus malonumas. smile.gif
Kadangi turiu nusipirkusi, tai naudoju. Bet šiaip gerų indų parduotuvėse matau patogesnių mirksiukas.gif ir daug pigesnių. pvz Silit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 29, 17:47)
brauk tarką su ašmenimis. Per brangus malonumas.  smile.gif
Kadangi turiu nusipirkusi, tai naudoju. Bet šiaip gerų indų parduotuvėse matau patogesnių  mirksiukas.gif ir daug pigesnių. pvz Silit  ax.gif

As irgi niekam nerekomenduoju jos pirkti schmoll.gif Tikrai yra geresniu g.gif
Atsakyti
gwidita, matom kaip kankiniesi console.gif , mes tai mandros, jau daugmaž apsipirkę biggrin.gif
Tarka gal kokiom senmergėm tinka, kur beveik negamina, bet su šeima tai nlb, bent man tai nebuvo nervų su ja vozotis, kažkokia žaislinė.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 29, 16:04)
Aga, ir kaladė malkom kapot. Mano diedukas, tai tokią kaladę turėjo, kur ant tokio metalinio dalgį plakdavo ir būdavo vieta dalgio kotą įstatyti.  lotuliukas.gif

baikit is manes juoktis blush2.gif ka as galiu padaryt kad kaimietuke esuemiau ir parasiau kas y galva sove blush2.gif
p.s.kalade malkom mes irgi turim ir naudojam mirksiukas.gif lotuliukas.gif
verciau rasykit savo daigtu sarasus mirksiukas.gif ir isbraukit dar ka nors is manojo drinks_cheers.gif
sakot tarkos nereikia bigsmile.gif o as taip apie ja svajojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 29, 19:44)
gwidita, matom kaip kankiniesi  console.gif , mes tai mandros, jau daugmaž apsipirkę  biggrin.gif
Tarka gal kokiom senmergėm tinka, kur beveik negamina, bet su šeima tai nlb, bent man tai nebuvo nervų su ja vozotis, kažkokia žaislinė.

jetus kaip jum gerai,kad jau apsipirke bigsmile.gif
rosee jai ne tu mirksiukas.gif tai man tos"peiliu kalades lotuliukas.gif "butu nereikeje doh.gif bet kai parodei kaip graziai tavo peiliukai joje tupi thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif tai jau as negaliu kaip jos noriu ir jau reikia db doh.gif
o tarka tai man netinka tada schmoll.gif thumbup.gif isbraukiu jaja biggrin.gif
Atsakyti
1. Spaustukas česnakams.
2. Princesė.
3.Naujos mažosios keksiukų formelės.
4.Mažiukas kočėliukas.
5.BtB serijos dubuo su visais pribumbasais, svarstyklėmis smile.gif
5.1.Maišymo šaukštas.
6.Grūstuvė.
7.Siauroji silikoninė mentelė.
8.Condiserve pusės litro.
9,Vyno rinkinys (kol kas stabdau, gal kokį gruodį).
10.Ledukų formelės.
11.Popieriaus laikiklis.
ir t.t. Žodžiu - viso katalogo lotuliukas.gif Na ko nenoriu, būtų paprasčiau - tortinių, elegancijos serijos.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 29, 18:44)
gwidita, matom kaip kankiniesi  console.gif , mes tai mandros, jau daugmaž apsipirkę  biggrin.gif

ačiū, nes ji irgi buvo mano sąraše, kad noriu smile.gif Dabar nebereikia jau 4u.gif

beje o kokie atsiliepimai apie galąstuvą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 29 spalio 2009 - 19:13
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 29, 19:09)
ačiū, nes ji irgi buvo mano sąraše, kad noriu smile.gif Dabar nebereikia jau  4u.gif

beje o kokie atsiliepimai apie galąstuvą?  g.gif

Nenori senmerge buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti