Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(zelviene @ 2009 10 28, 19:39)
O gal galit pasidalinti nuomone apie ta virtuviniu irankiu kibireli? Ar jis patogus? Ar daug vietos uzima? Kaip ten viskas susideda? Neissivartalioja i sonus jei tik keli irankiai?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nesivartalioja, ten yra tokie skyriukai, nuvarvinti galima, bet man būtų patogiau kabinti ant sienos, dabar užima dalį stalviršio ax.gif Nu bet čia kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 28, 10:24)
tada tau teks kreiptis čia į draugikes, apyvartą padidinsi Vilnelės distribucijai biggrin.gif

4u.gif bigsmile.gif bet ir Santaka nenori nusileisti mes irgi neprastos o zirkles bus tik 46 savaite
Tik 46 savaitę "E - Serijos" žirklės paukštienai. Kaina: 89 Lt.

Ergonomiškos žirklės paukštienai turi iš dviejų polimerų derinio pagamintas minkštas rankenas, už kurių galima tvirtai suimti. Dėl ergonomiškos formos rankenų žirkles patogu ir saugu naudoti. Žirklės paukštienai patogu naudoti ir kairiarankiams, ir dešiniarankiams.
Ašmenys yra labai aštrūs, pagaminti iš nerūdijančio plieno su glotnia apdaila.
Žirklėmis galėsite susmulkinti virtą ar žalią viščiuką, antį ir kitus naminius paukščius. Ašmenų užraktas laiko ašmenis suspaustus.

Pati naudoju kolkas katalogines,bet man atrodo kad ir situ reikes bigsmile.gif g.gif drauge turi o as ne doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 10 28, 22:16)
Pati naudoju kolkas katalogines,bet man atrodo kad ir situ reikes  bigsmile.gif  g.gif drauge turi o as ne  doh.gif  4u.gif

Tikra lietuve biggrin.gif negi nusileisi draugei tongue.gif Juokauju, tik neisizeisk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 28 spalio 2009 - 21:43
QUOTE(etaeta @ 2009 10 28, 21:27)
Viskas labai gerai apmastyta, man jis superinis. Yra tokios pertvareles, kad neissivartytu irankiai. ganetinai erdvus, laikau jame ir metalinius stalo irankius ir skustukus, zodziu pagrindinius irankius, apacioje yra lekstute vandeniui nubengti. Man jis buvo atradimas, nes iki tol naudodavau tuos su metaniu sieteliu dugne, tai laikui begant surudydavo apacia, tepdavosi irankiai, o sitas tai geris  wub.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 10 28, 22:15)
Nesivartalioja, ten yra tokie skyriukai, nuvarvinti galima, bet man būtų patogiau kabinti ant sienos, dabar užima dalį stalviršio  ax.gif  Nu bet čia kiekvienam savo.

Aciu labai uz atsakymus tokius issamius. Tikrai reikia apsigalvoti dabar ar man jo reikia. Nes siaip tai stalciui viskas sukista dabar kad ciut atsidaro ax.gif blush2.gif
O gal dar jo skersmeni nesunku butu parasyti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 10 28, 23:48)
Aciu labai uz atsakymus tokius issamius. Tikrai reikia apsigalvoti dabar ar man jo reikia. Nes siaip tai stalciui viskas sukista dabar kad ciut atsidaro  ax.gif  blush2.gif
O gal dar jo skersmeni nesunku butu parasyti?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Virsus 19 cm. Apacia 13 cm
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 10 28, 22:16)
o zirkles bus tik 46 savaite
Tik 46 savaitę "E - Serijos" žirklės paukštienai.  Kaina: 89 Lt.

Kaip keista, kur man vadovytė atsiuntusi kalėdinius pasiūlymus Vilnelės distribucijai, tai supratau, kad Nr.7 Žirklės paukštienai tik 89Lt, pasiūlymas galios nuo 45 sav. - 53sav., ar vėl ką ne taip supratau unsure.gif ?
Manau tos žirklės puikiai tiks ir augalams karpyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 29, 08:28)
Kaip keista, kur man vadovytė atsiuntusi kalėdinius pasiūlymus Vilnelės distribucijai, tai supratau, kad Nr.7 Žirklės paukštienai tik 89Lt, pasiūlymas galios nuo 45 sav. - 53sav., ar vėl ką ne taip supratau  unsure.gif ?
Manau tos žirklės puikiai tiks ir augalams karpyti  g.gif

Taip, jos is kalediniu pasiulymu 4u.gif Gelem karpyti tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 29, 09:59)
Taip, jos is kalediniu pasiulymu 4u.gif Gelem karpyti tinka thumbup.gif

tai yra laiko biggrin.gif Ačiū, Laurinde drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 28, 22:43)
Tikra lietuve  biggrin.gif negi nusileisi draugei  tongue.gif Juokauju, tik neisizeisk  4u.gif

tai visiskai naturalu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 29, 09:28)

Manau tos žirklės puikiai tiks ir augalams karpyti  g.gif

Nu, atsargiai su augalais. Mano vyras kambarinę rožę susiruošė apkirpti. Apkirpo... bet jos daugiau nebesusiskleidė, nes nulūžo tas pypsiukas žirklėm užfiksuoti, kad jos nebutų išsižergusios.
Atsakyti
labukas 4u.gif
gavau siandien savo peilius:duonrieky,universalu ir ta darzoviu berods...tai va,maziuka as jau turejau,tai sita perleidau draugei drinks_cheers.gif o didziuosius pasilikau sau bigsmile.gif nu bet ir didumas ju... o sunkus bigsmile.gif mano rankyte net briaunos tos neabglebia mirksiukas.gif arteja sventes(+vaiko birthday.gif )tai turesiu proga isbandyt drinks_cheers.gif tik va susidet neturiu kur doh.gif tos kalades db reikes,lauksiu akcijos ax.gif
jau seniai dalinomes reikalingu prekiu sarasiukais bigsmile.gif nagi moteriskes,ka planuojat pirkti artimiausiu laiku bigsmile.gif ir apie ka svajojat bigsmile.gif
mano artimiausias pirkinys:cesnaku spastukas +kviksefiukas thumbup.gif
dar tyliai pasvajoju apie kamsciatrauky(bet kad vyno nelabai kada geriam...tai dar dvejoju del jo)
o po to sarasas SVAJONIU doh.gif
1.asotis plakimui(kuris irgi jau svieciasi pigiau)
2.peiliu galastuvas
3.kalade peiliams
4.tarkos+asmenuku
5.elegancijos asocio+stikliniu
6.vis dar doh.gif duonines
7.VISU puodu doh.gif
is smulkesniu mirksiukas.gif
8.pop.ranksluoscio laikiklio
9.dangteliu kraiteles
10.abieju gertuviu,abiem vaikuciam wub.gif
prasau moterytes-dragytes,isbraukit ka nors is SVAJONIU saraso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 29, 14:02)
1.asotis plakimui(kuris irgi jau svieciasi pigiau)

O kas čia per daiktas? blush2.gif
Atsakyti