Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(ritag @ 2009 10 28, 02:34)
Labas visoms. Man iškilo klausimų dėl garantijos kai kuriems gaminiams, todėl gal būt jūs padėsite man rasti atsakymą.  smile.gif  Galbūt žinote kokia garantija yra taikoma žirklėms, skustukui? Ar jie bus apkeičiami, jei pvz skustukas atšips arba išluš, o žirklės išsiklibins?Ir pvz kokia garantija yra silikoninėms formoms?

Man pakeite skustuka, kai dantukai nusitryne, ir zirkles, kai isklibo thumbup.gif Turi ir jums pakeist 4u.gif
O silikonines nepakeis, jei prapjovet su peiliu ar kitokiais astriais dalykais, jei nuplyso ausytes, jei sudeginot per aukstoje temperaturoje, arba kai dujineje orkaiteje kepet ant groteliu, nes nuo kontakto su ugnim gali sudegti. Bet pabandyt verta, nes jie kiekviena atveji individualiai vertina kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 28 spalio 2009 - 11:56
QUOTE(zydrag @ 2009 10 28, 10:38)
Labas rytelis  4u.gif  4u.gif  4u.gif
vakar ruosiau plova Ultra pliuse ,zinokit koks skonis  bigsmile.gif paprastai ruosdavau puode  ir virdavau .o dabar gaminau orkaiteje ,skonis visai kitas.
Galite pabandyti siandiena pietums,jei dar nesuplanavote ka gaminti.
pakepinkite svogunus ,morkas as dar pakepinau kartu porus, paprika ,nes daug esu prisisaldziusi,supilam i ultra pliusa poto pakepinam mesyte,ir uzpilam sekanciu sluoksniu,nuplaunam ryzius ir juos supilam ant virsaus dedam prieskonius ir uzpilam vandens kad viska apsemtu mazdaug apie 2pirstus kad butu virs produktu,uzdengiam ir saunam i orkaite .niam niam,net sunelis kuris plovo nevalgo ir tas sake skanu bigsmile.gif
  bigsmile.gif  bigsmile.gif skanaus visoms  4u.gif

Viskas thumbup.gif , bet jei detumete apvaliuosius ryzius (tokia rusis, buna prie ryziu visu) tai plovas butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsiprasau jei ne i tema 4u.gif
Atsakyti
o man į plovą geriausiai pasiteisina plikyti ilgagrūdžiai ryžiai, nes jie nesulimpa, t.y. būna birūs . Apvalūs daugiau tinkami desertams ruošti.
Bijuna, viskas čia į temą mirksiukas.gif
O kaip jums ši Optima spalvytė, gal visai ir nieko, gal bus pardavime kada nors biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 28 spalio 2009 - 13:26
QUOTE(kregzde @ 2009 10 27, 20:01)
Žirklės vištienai nerealios yra  thumbup.gif

Aš lyginau žirkles ir priėjau išvados, kad jei turėti vienas, tai geriau universalios žirklės iš katalogo. Aš labai labai dažnai naudoju. Patinka, kad joms yra vieta peilių dėkle ir jos visada po ranka smile.gif
Ir vaikai be jų neapsieina smile.gif
Atsakyti
Universalios kataloginės lb gerai medžiagą kerpa, jei ką siuvuosi, tai be jų, kaip be rankų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 28, 17:18)
Universalios kataloginės lb gerai medžiagą kerpa, jei ką siuvuosi, tai be jų, kaip be rankų  blush2.gif

drinks_cheers.gif Ir medžiagą, ir popierių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 28, 16:22)
drinks_cheers.gif  Ir medžiagą, ir popierių  thumbup.gif

o kurios cia universalios? nes zinau tik tas, kur vistienai:) blush2.gif
ir dar gal kuri zinot, tos naujosios keksiuku formeles kokio dydzio? labai mazi gautusi keksiukai? g.gif
Atsakyti
O gal galit pasidalinti nuomone apie ta virtuviniu irankiu kibireli? Ar jis patogus? Ar daug vietos uzima? Kaip ten viskas susideda? Neissivartalioja i sonus jei tik keli irankiai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 28, 12:54)
Man pakeite skustuka, kai dantukai nusitryne, ir zirkles, kai isklibo thumbup.gif  Turi ir jums pakeist 4u.gif
O silikonines nepakeis, jei prapjovet su peiliu ar kitokiais astriais dalykais, jei nuplyso ausytes, jei sudeginot per aukstoje temperaturoje, arba kai dujineje orkaiteje kepet ant groteliu, nes nuo kontakto su ugnim gali sudegti. Bet pabandyt verta, nes jie kiekviena atveji individualiai vertina kas ir kaip 4u.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2009 10 28, 20:30)
o kurios cia universalios? nes zinau tik tas, kur vistienai:) blush2.gif

Va šitos, iš katalogo 4u.gif
user posted image
Labai geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 10 28, 20:39)
O gal galit pasidalinti nuomone apie ta virtuviniu irankiu kibireli? Ar jis patogus? Ar daug vietos uzima? Kaip ten viskas susideda? Neissivartalioja i sonus jei tik keli irankiai?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Viskas labai gerai apmastyta, man jis superinis. Yra tokios pertvareles, kad neissivartytu irankiai. ganetinai erdvus, laikau jame ir metalinius stalo irankius ir skustukus, zodziu pagrindinius irankius, apacioje yra lekstute vandeniui nubengti. Man jis buvo atradimas, nes iki tol naudodavau tuos su metaniu sieteliu dugne, tai laikui begant surudydavo apacia, tepdavosi irankiai, o sitas tai geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 28, 13:16)
Viskas  thumbup.gif , bet jei detumete apvaliuosius ryzius (tokia rusis, buna prie ryziu visu) tai plovas butu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Atsiprasau jei ne i tema  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif viskas cia i tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif as tai ryziams neesu isranki kurie po ranka papuola tuos ir naudoju,o siaip tai zinoma daug kas priklauso ir nuo rusies biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti