Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 10 27, 19:44)
ale tai pas mus turbut nera tokio pasiulymo g.gif  blush2.gif nemaciau  schmoll.gif nagi dar einu pasitikryt g.gif ai as ir nenoriu to su virvute irnesakyk.gif man uztex kataloginio kury griebsiu kartu su cesnaku spaustuku didis.gif
Papildyta:
o jo tikrai yra blush2.gif ir tas naujas kviksefiukas ir kazkoks tw butelis bigsmile.gif dar garu puodas g.gif  ir dar pamaciau naujas silikono formas susineriancias viena  y kita bigsmile.gif keksiukams visokiams kepti bigsmile.gif man patiko jos g.gif bet zirkliu tu tai neradau schmoll.gif  unsure.gif

Zirkliu kiekis ribotas, tik po 100 kiekvienai distribucijai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 27, 21:02)

ot devil.gif , gali neužtekti, kol tos mūsų damos apsigalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2009 10 27, 19:47)
kokio dyzio tas padeklas kur prie kocelo buna? as kazkaip isivaizduoju, kad nelabai didelis, ir iseis man tesla uz krastu kai kociosiu biggrin.gif

jau tada labai jau didelę tešlą turėtum daryti 4u.gif
jo ilgis 66 cm, o plotis 46
Atsakyti
Paklotėlis tai tikrai didelis, bet aš kai kočioju tai ne iš kart visą tešlą, o dalimis, nes nepatogu paklodes kočiot, o be to ir stalas turi būt nemažas...

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 27, 21:02)

labas rytukas 4u.gif

o ydomu kiek tos zirkles kastavoja(kainuoja) mirksiukas.gif g.gif
tai kogero pas mus s..koij ponios issidalino ir nera del to ju g.gif arba as nerandu kur jos doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 28, 10:01)
labas rytukas 4u.gif

o ydomu kiek tos zirkles kastavoja(kainuoja) mirksiukas.gif  g.gif
tai kogero pas mus s..koij ponios issidalino ir nera del to ju g.gif arba as nerandu kur jos doh.gif  g.gif

Turėtų būti prie Kalėdiniam kataloge mirksiukas.gif Žirklės nepigios 89 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 28, 10:13)
Turėtų būti prie Kalėdiniam kataloge mirksiukas.gif  Žirklės nepigios 89 Lt.

schmoll.gif nu tikrai nera g.gif unsure.gif
Atsakyti
tada tau teks kreiptis čia į draugikes, apyvartą padidinsi Vilnelės distribucijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oks@n@ @ 2009 10 24, 17:03)
o is kur receptas?  blush2.gif

Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vakar ruosiau plova Ultra pliuse ,zinokit koks skonis bigsmile.gif paprastai ruosdavau puode ir virdavau .o dabar gaminau orkaiteje ,skonis visai kitas.
Galite pabandyti siandiena pietums,jei dar nesuplanavote ka gaminti.
pakepinkite svogunus ,morkas as dar pakepinau kartu porus, paprika ,nes daug esu prisisaldziusi,supilam i ultra pliusa poto pakepinam mesyte,ir uzpilam sekanciu sluoksniu,nuplaunam ryzius ir juos supilam ant virsaus dedam prieskonius ir uzpilam vandens kad viska apsemtu mazdaug apie 2pirstus kad butu virs produktu,uzdengiam ir saunam i orkaite .niam niam,net sunelis kuris plovo nevalgo ir tas sake skanu bigsmile.gif
bigsmile.gif bigsmile.gif skanaus visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 28, 10:22)
schmoll.gif nu tikrai nera g.gif  unsure.gif

Tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms. Man iškilo klausimų dėl garantijos kai kuriems gaminiams, todėl gal būt jūs padėsite man rasti atsakymą. smile.gif Galbūt žinote kokia garantija yra taikoma žirklėms, skustukui? Ar jie bus apkeičiami, jei pvz skustukas atšips arba išluš, o žirklės išsiklibins?Ir pvz kokia garantija yra silikoninėms formoms?
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2009 10 28, 11:34)
Labas visoms. Man iškilo klausimų dėl garantijos kai kuriems gaminiams, todėl gal būt jūs padėsite man rasti atsakymą.  smile.gif  Galbūt žinote kokia garantija yra taikoma žirklėms, skustukui? Ar jie bus apkeičiami, jei pvz skustukas atšips arba išluš, o žirklės išsiklibins?Ir pvz kokia garantija yra silikoninėms formoms?

Siems gaminiams 30 metu garantija. Silikones formos nekeicia jeigu yra ipjauta arba nuplestos auseles.
Atsakyti