QUOTE(mildama @ 2009 10 27, 16:10)
labas merginos
kaip Quick Shef III smulkina mesa virta ir darzoves? ar gaunasi tokia vientisa kosyte pirmajai leliuko kosytei? na, vietoj blenderio?
kaip Quick Shef III smulkina mesa virta ir darzoves? ar gaunasi tokia vientisa kosyte pirmajai leliuko kosytei? na, vietoj blenderio?
tikrai mėsytės nesusmulkins kaip blenderis aš mėsos visai nesmulkinu su juo, vat kepenėles ar šlapiankekokia tai nieko, dar krabų lazdels...
gwidita, aš su šia formyte dar ir neprisiruošiau kept tartalečių, bet kepu keksiukus... kotletukus dabar visad kepu ultrapliuse lazanijai (esu kepus vištienos file kepsniukus su grybais ir sūriu, gavosi fantastiški krepšeliai ir nereikėjo galvos sukt, kad neišsiskėstų ). Ir dar aš visad dedu dvi formas į orkaitę pvz. tartalečių ir 7 keksiukų formą, arba 19 perliukų. Taip, kad reikia turėt kelias formytes ir tada
rosee kaip praėjo mini pristatymas, rezultatyviai aš mini QuickChefiuką, darbinykas jis pas mane.... Kažkaip nelabai yra poreikio jį turėt su trim peiliukais sakau todėl, kad tokio aktyvumo nebus, kad jį turėčiau