Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(mildama @ 2009 10 27, 16:10)
labas merginos 4u.gif

kaip Quick Shef III smulkina mesa virta ir darzoves? ar gaunasi tokia vientisa kosyte pirmajai leliuko kosytei? na, vietoj blenderio?  g.gif

tikrai mėsytės nesusmulkins kaip blenderis schmoll.gif aš mėsos visai nesmulkinu su juo, vat kepenėles ar šlapiankekokia tai nieko, dar krabų lazdels...

gwidita, aš su šia formyte dar ir neprisiruošiau kept tartalečių, bet kepu keksiukus... kotletukus dabar visad kepu ultrapliuse lazanijai (esu kepus vištienos file kepsniukus su grybais ir sūriu, gavosi fantastiški krepšeliai ir nereikėjo galvos sukt, kad neišsiskėstų doh.gif ). Ir dar aš visad dedu dvi formas į orkaitę pvz. tartalečių ir 7 keksiukų formą, arba 19 perliukų. Taip, kad reikia turėt kelias formytes ir tada thumbup.gif

rosee kaip praėjo mini pristatymas, rezultatyviai ax.gifwub.gif mini QuickChefiuką, darbinykas jis pas mane.... Kažkaip nelabai yra poreikio jį turėt su trim peiliukais ax.gif sakau todėl, kad tokio aktyvumo nebus, kad jį turėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 27, 17:23)

gwidita, aš su šia formyte dar ir neprisiruošiau kept tartalečių, bet kepu keksiukus... kotletukus dabar visad kepu ultrapliuse lazanijai (esu kepus vištienos file kepsniukus su grybais ir sūriu, gavosi fantastiški krepšeliai ir nereikėjo galvos sukt, kad neišsiskėstų doh.gif ). Ir dar aš visad dedu dvi formas į orkaitę pvz. tartalečių ir 7 keksiukų formą, arba 19 perliukų. Taip, kad reikia turėt kelias formytes ir tada thumbup.gif

rosee kaip praėjo mini pristatymas, rezultatyviai ax.gif  aš  wub.gif mini QuickChefiuką, darbinykas jis pas mane.... Kažkaip nelabai yra poreikio jį turėt su trim peiliukais ax.gif sakau todėl, kad tokio aktyvumo nebus, kad jį turėčiau  doh.gif

niu as turiu dabar sita ir dar is senai pirkta ta"apvalia"raudona blush2.gif tai ju nesutalpinciau greta niekaip unsure.gif

o tai dabartinis mazasis raudonas mini quicksefiukas su trim peiliukais g.gif ?
o tas su virvele kur traukyt reikia su kiek peiliuku g.gif 4u.gif
Papildyta:
tai va dar kuo pamirsau pasiguost verysad.gif mano naujasis darzoviu peiliukas atsipo unsure.gif o galastuvo dar neturiu doh.gif begau vakar pas drauge kad pagalastu su tw galastuvu blush2.gif nepamenu kad butume apie jy kalbeje g.gif sakykit kaip jums jis? 4u.gif
Atsakyti
Aš smulkinu daržoves vaiko tyrelei su Quick Chef III ir viskas super thumbup.gif Ilgiau pasuku ir nelieka jokių gumuliukų. Tiesa jei morką virimui smulkiau supjaustau tarkim riekelėm, tai lieka kelios nesupjaustytos, bet as jų nededu į vaiko dubenėlį 4u.gif Mėsos dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
gwidita, oi tu kaip susipainiojai su tais quick chefiukais ax.gif dabar akcijinis yra katalognis - dviejų peiliukų, o demonstruotos už didelį bigsmile.gif aktyvumą turi galimybę užsidirbt naująjį: su trim peiliukais ir virvute mirksiukas.gif jo pardavime dar nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 27, 17:23)
rosee kaip praėjo mini pristatymas, rezultatyviai ax.gif  aš  wub.gif mini QuickChefiuką, darbinykas jis pas mane....[/color]

normaliai, bliūdus darbe palikau, darysim pratęsimą ax.gif
Jau visai susibalamūtijau, nebežinau ar man reikia raudonų Allegra ar ne lotuliukas.gif , nors šiaip man jų plastikas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2009 10 27, 19:15)
Aš smulkinu daržoves vaiko tyrelei su Quick Chef III ir viskas super  thumbup.gif Ilgiau pasuku ir nelieka jokių gumuliukų. Tiesa jei morką virimui smulkiau supjaustau tarkim riekelėm, tai lieka kelios nesupjaustytos, bet as jų nededu į vaiko dubenėlį  4u.gif Mėsos dar nebandžiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi taip darau, mano QC irgi su trim peiliukais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 27, 18:29)
normaliai, bliūdus darbe palikau, darysim pratęsimą  ax.gif
Jau visai susibalamūtijau, nebežinau ar man reikia raudonų Allegra ar ne  lotuliukas.gif , nors šiaip man jų plastikas patinka  thumbup.gif

nereikia tau jų nereikia, kur jau po to dėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 27, 18:29)
normaliai, bliūdus darbe palikau, darysim pratęsimą  ax.gif
Jau visai susibalamūtijau, nebežinau ar man reikia raudonų Allegra ar ne  lotuliukas.gif , nors šiaip man jų plastikas patinka  thumbup.gif

Pritariu, kad nereikia schmoll.gif Manau turite pakankamai serviravinui skirtu indu, vistik porcelianas ar gera keramika bei stiklas ant sventinio stalo geriau atrodo mirksiukas.gif
Ar palengvinom apsisprendima lotuliukas.gif
Atsakyti
Žirklės vištienai nerealios yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 27, 19:01)
Žirklės vištienai nerealios yra  thumbup.gif

Sutinku, tik mano labai uzsiblokuoja, tai dabar galvoju - keisti ar nerizikuoti, gal dar blogesnes papuls. Dabar atsuku ir toliau kerpu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 27, 19:29)
gwidita, oi tu kaip susipainiojai su tais quick chefiukais ax.gif dabar akcijinis yra katalognis - dviejų peiliukų, o demonstruotos už didelį bigsmile.gif aktyvumą turi galimybę užsidirbt naująjį: su trim peiliukais ir virvute mirksiukas.gif jo pardavime dar nėra schmoll.gif

ale tai pas mus turbut nera tokio pasiulymo g.gif blush2.gif nemaciau schmoll.gif nagi dar einu pasitikryt g.gif ai as ir nenoriu to su virvute irnesakyk.gif man uztex kataloginio kury griebsiu kartu su cesnaku spaustuku didis.gif
Papildyta:
o jo tikrai yra blush2.gif ir tas naujas kviksefiukas ir kazkoks tw butelis bigsmile.gif dar garu puodas g.gif ir dar pamaciau naujas silikono formas susineriancias viena y kita bigsmile.gif keksiukams visokiams kepti bigsmile.gif man patiko jos g.gif bet zirkliu tu tai neradau schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
kokio dyzio tas padeklas kur prie kocelo buna? as kazkaip isivaizduoju, kad nelabai didelis, ir iseis man tesla uz krastu kai kociosiu biggrin.gif
Atsakyti