Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rosee @ 2009 10 27, 10:03)
Lb suintrigavo iš kalėdinių pasiūlymų serviravimo centras. 
Gal kas matėte in real, kokie maždaug būtų išmatavimai? Ką siūlytumėte juose serviruoti ?

serviravimo centro ilgis 41 cm, plotis 14.5 cm Gali deti riesutus, razinas, ivairius uzkandzius, darzoves ir t.t. Ismones reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 27, 12:25)
o as net neysivaizduoju kokia ten pas mus ta temperatura doh.gif bet as sumazinus ja per puse g.gif dar lyg viskas tvarkoj bigsmile.gif pasirodysiu kai baigsiu kepti mirksiukas.gif  blush2.gif

Niu, ir kur gi tie tavo kotlečiukai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 10 27, 15:06)
Niu, ir kur gi tie tavo kotlečiukai? blush2.gif  4u.gif

jau va rodau blush2.gif cia jau iskepe ir su suriuku ant virsaus blush2.gif
ai nu kaip exeperementas tai patenkinta rezultatu ax.gif
user posted image
tikrai taukiukai nieko nepadare formytei thumbup.gif net matosi taskiukai taukiuku blush2.gif ai va tik maniau kad taip ir liks tie kotletukai tokios formos kaip tos silikonines ydubeles doh.gif o susitrauke ir toki maziukai pasidare blush2.gif
aisku kept 6 kotletus orkaiteje 1h laiko tai jau prabangos reikalas doh.gif bet kadangi norejau patikrinti ar tw silikonke atlaikys mano dujines karsty tai negaila nei duju nei laiko bigsmile.gif drinks_cheers.gif
ir dar prie sitos formos buvo sitas"reikalas" g.gif
user posted image
jei galit papasakokit ka tiksliai su ta silikonke ir situo reikia daryt ir kas gi cia gali gautis g.gif bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
desertas bus isvaizdesnis ir skanesnis mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 27, 15:21)
ir dar prie sitos formos buvo sitas"reikalas" g.gif
user posted image
jei galit papasakokit ka tiksliai su ta silikonke ir situo reikia daryt ir kas gi cia gali gautis g.gif  bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:
desertas bus isvaizdesnis ir skanesnis mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Mmmmm, kaip skanu essen.gif
Čia yra tartalečių forma, o šitas daikčiukas - spaustukas. Su juo gali išsispausti formeles tartaletėms ir viršų joms 4u.gif
Lauksim deserto essen.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 27, 12:32)
serviravimo centro ilgis 41 cm, plotis 14.5 cm Gali deti riesutus, razinas, ivairius uzkandzius, darzoves ir t.t. Ismones reikalas  4u.gif

nu gal visai ir nieko, toks ne mažas, balta apačia, prie baltų indų derėtų mastau.gif
Dėkui už atsakymą. Reiks griebti sau newyear.gif
Atsakyti
o desertukui va 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
kaimisku vafliu blush2.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif

kaip Quick Shef III smulkina mesa virta ir darzoves? ar gaunasi tokia vientisa kosyte pirmajai leliuko kosytei? na, vietoj blenderio? g.gif
Atsakyti

QUOTE(rosee @ 2009 10 27, 14:56)
nu gal visai ir nieko, toks ne mažas, balta apačia, prie baltų indų derėtų  mastau.gif
Dėkui už atsakymą. Reiks griebti sau  newyear.gif

man ta mažiukai labai pasirodė tie indeliukai to centro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 10 27, 16:10)
labas merginos 4u.gif

kaip Quick Shef III smulkina mesa virta ir darzoves? ar gaunasi tokia vientisa kosyte pirmajai leliuko kosytei? na, vietoj blenderio?  g.gif

g.gif g.gif net nezinau ka atsakyti...man atrodo kad per stambiai unsure.gif
Gumbuliukai tokie yra..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 27, 15:16)
man ta mažiukai labai pasirodė tie indeliukai to centro  ax.gif

Nėra jie mažiukai. Užkandžiams prie vyno ar alaus vietos pakankamai. Jie didesni už tą kur buvo anksčiau, tik kad senajame buvo daugiau skyrių.
Papildyta:
QUOTE(mildama @ 2009 10 27, 15:10)
kaip Quick Shef III smulkina mesa virta ir darzoves? ar gaunasi tokia vientisa kosyte pirmajai leliuko kosytei? na, vietoj blenderio?  g.gif

Bent jau mano su 2 peiliukais, virtos mėsos visai nesusmulkina - tik apsivelia aplink peiliukus.
Atsakyti
O kokie būtų atsiliepimai apie Mini Quick chefą?
Girdėjau, kad lb svogūnus patogu su juo smulkinti. Ar tiesa?
Su ta virvele, kuris yra, tai man kažkaip nepatikimai atrodo, nupus ta virvė nuo plovimų, o paskui tik bereikalingas rūpestis.
Šiandien darbe mini prekių pristatymą padariau, juk negali viso katalogo susipirkti, tai ir klausinėju biggrin.gif
Imbiero šaknį su česnako spaustuku patiko spausti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 27, 16:04)
O kokie būtų atsiliepimai apie Mini Quick chefą?

asmeniškai aš jį kol kas myliu labiau negu didelį, su tuo dar nesusidraugavau biggrin.gif Su mini man super svogūnus smulkinti, nes juos mes labai naudojam thumbup.gif dar bulvę ar morką į kokią sriubą susmulkinu ax.gif
Atsakyti