Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 10 24, 18:56)
kaip tik dabar viskas pasibaige blush2.gif ir vegeta ir kubeliai smile.gif tai dabar galvoju kokiu nauju prieskoniu nusipirkt g.gif aciu mergaites uz patarimus labai labai wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tik va dabar galvos skausmas kuom pakeisti tuos brudus doh.gif

Aš tai iš Delonos Madridą labai sėkmingai naudoju vietoj vegetos 4u.gif Jis su pipirais (bet be druskos), tai kai į sriubą dedu, tai ant dugno jo nemažai nusėda ir jaučiasi po to smile.gif Šiip aš dabar tik iš šios parduotuvės pirktus prieskonius ir naudoju, ir realiai užtenka kelių rūšių viskam thumbup.gif
Ir atrodo jie gražiai pas mane nykštukuose ax.gif
Tik dabar jų daug daugiau turiu visokių 4 aukštais keturias eiles (nuotrauka seniai daryta, kai dar tik atradau tuos prieskonius), nes kai ką labai naudoju, kai ko ne biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 24 spalio 2009 - 19:37
As irgi ten truputi papirkau doh.gif Aplamai, prieskoniai mano silpnoji vieta bigsmile.gif
Dabar vel indeliu tukumas. Vel maziuku reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oks@n@ @ 2009 10 24, 16:03)
o is kur receptas?  blush2.gif

Receptas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 25, 08:18)

aciux 4u.gif
Atsakyti
Vakar išsitraukiau savo stačiakampį mini-max, ogi per sujungimą trūkęs (skylė) blink.gif
Kažin ką man daryti, pirktas Vilnelėje, gal Kaune pakeistų?
Eina sau, kaip nervas suėmė devil.gif
Atsakyti
Labas rytas, tuperiukų mergaitės 4u.gif Kaip galvojat, ar šiais metais bus nuolaidų BtB tarkai? Niekaip nesulaukiu unsure.gif
P.S. Kur rasti kalėdinių pirkinių sąrašą. Čia jau kažkas buvo skelbęs, bet aš jau neberandu doh.gif Tiksliai neprisimenu, kas jame buvo, bet sudomino tešlos kildinimo dubuo 10l už 72 lt (man atrodo). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 10 26, 11:28)
P.S. Kur rasti kalėdinių pirkinių sąrašą. Čia jau kažkas buvo skelbęs, bet aš jau neberandu doh.gif  Tiksliai neprisimenu, kas jame buvo, bet sudomino tešlos kildinimo dubuo 10l už 72 lt (man atrodo). ax.gif

Tešlos dubuo bus 45 savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 26, 11:33)
Tešlos dubuo bus 45 savaitę  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
o kas gal galit patarti del stovoo peiliams: ar jis tinka visiems peiliams? Ar tik tupperware? O Tupperware irgi yra keliu rusiu peiliai ..ar tinka ir tiems ir tiems?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif buvau neseniai prezentacijoj ir uzsisakiau sias prekes :
Surio maluneli, Quick Shef III, mini Quick Chef, ir peilius 4u.gif vat peiliai manau bus reikalingi visada, nors turiu dar neblogus, tas mini Quick Shef irgi gal pravers, o vat surio malunelis ir Quick shef III nezinau g.gif ar labai jie paevercia virtuveje? vis galvoju gal ju man nereik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 10 26, 13:24)
Sveikos mergaites  4u.gif buvau neseniai prezentacijoj ir uzsisakiau sias prekes :
Surio maluneli, Quick Shef III, mini Quick Chef, ir peilius  4u.gif vat peiliai manau bus reikalingi visada, nors turiu dar neblogus, tas mini Quick Shef irgi gal pravers, o vat surio malunelis ir Quick shef III nezinau  g.gif ar labai jie paevercia virtuveje? vis galvoju gal ju man nereik  doh.gif

O as pati tuo dideliu Quick cheff labiau patenkinta nei mazu. Ir svogunus ten pjaustau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 10 26, 13:24)
o vat surio malunelis ir Quick shef III nezinau  g.gif ar labai jie paevercia virtuveje? vis galvoju gal ju man nereik  doh.gif

Pasidaryk tokią užkandėlę ir suprasi koks gėris yra sūrio malūnėlis. Dariau su alyvuogėm ir vynuogėm. thumbup.gif
QUOTE(laurindre @ 2009 10 07, 16:12)
Surio rafaeliukai
200 gr. Sūrio (pageidautina  kelių rūšių)
3-4 vnt. Krabų lazdelių
1 ind. Alyvuogių
1 š. Majonezo
Mėgstamų prieskonių (naujojau Santa Maria vidurzemio juros)
user posted image
Sūrį sutarkuojame sūrio malūnėliu. Įdedame majonezo ir prieskonių, viską išmaišome. Turi gautis kibi mase. Imame ir rankomis suformuojame blyną, į vidurį dedame alyvuogę ir gerai suspaudžiame tarp rankų.
user posted imageuser posted image
Rankose voliojame tol, kol gaunasi tvirtas kamuoliukas. Sūrio malūnėliu sumalame krabų lazdeles ir jose apvoliojame sūrio kamuoliuką.Tik krabu lazdeles reiketu malti susalusias, nes atitirpusios tarkuojasi makaroniukais, o susalusios smulkiai.
user posted imageuser posted image
Aš naudojau trijų rūšių sūrį – minkštą, puskietį ir kietą. Sūrį galite pasirinkti pagal savo skonį, alyvuoges taip pat. Jei nemėgstate alyvuogių, galite jų nedėti arba vietoj jų naudoti patinkamus riešutus, vynuoges, džiovintas slyvas ir tt..Labai skani užkanda prie vyno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 26 spalio 2009 - 14:34