[quote=davija,2009 10 24, 13:24]
dėl imbiero tikrai gera mintis o kur tu tą košelę dėsi? į arbatą ar gryną valgysi?
O medus su imbieru tai vaistas nuo gerkles skausmo. Mano mazasis turi problemu su inkstais tai as imbiera dar ir su spanguolem maisau. Pateikiu pandos indelyje ir valgo su mielu noru http://public.fotki....e-20010-1.html#
Gwidita )) buk gerute , nenaudok nei kubeliu nei vegetos))Pajusk tikra patiekalu skoni, cia gi nuodai , labai prasau.Merginos viska taisingai parase tau ))ir nepyk...is geros sirdies linkime :wub:Mesk lauk)) ir ziurek kokius prieskonius perki, nes visur to E621 deda .
Davija aciu uz keksiukus)
Papildyta:
O kas neturi .....supratau....reikia tureti....ech.....jau galvojau kad lapkriti nieko nepirksiu..aga...
Ir dar prie to paties kalbejau su dak.dietologe ..tai jinai pasake kad mums taip megstamas alyvuogiu aliejus netinka kur daugiau naudos mums is rapsu alieju .vat..nesakau kad pasakyta ir sventa , bet tiesa yra tokia kad reikia valgyti ta maista is to regiono kur mes isaugom kur gyvename(apie sita jau senokai girdejau ir skaiciau) ..nu cia siaip sau...infa tokia ....bet as pakeiciau alieju i tyra rapsu)
Davija aciu uz keksiukus)
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 10 24, 13:15)
Ai, šiandien kočiodama tešlą dar kartą įsitikinau, kad su mediniu aš taip niekada LENGVAI ir PLONAI neiškočiodavau, o ir PATAISYTI neišieidavo. Kas neturi, tai tikrai superinis daiktas
O kas neturi .....supratau....reikia tureti....ech.....jau galvojau kad lapkriti nieko nepirksiu..aga...
Ir dar prie to paties kalbejau su dak.dietologe ..tai jinai pasake kad mums taip megstamas alyvuogiu aliejus netinka kur daugiau naudos mums is rapsu alieju .vat..nesakau kad pasakyta ir sventa , bet tiesa yra tokia kad reikia valgyti ta maista is to regiono kur mes isaugom kur gyvename(apie sita jau senokai girdejau ir skaiciau) ..nu cia siaip sau...infa tokia ....bet as pakeiciau alieju i tyra rapsu)
Šiaip tai ir aš manau, kad viskas pas mus auga - tai ir yra mums geriausia, labiausiai priimtina.
Mano pyragas:
karamelinis
Kibiras, kuriame kildinau tešlą matosi
Mano pyragas:
karamelinis
Kibiras, kuriame kildinau tešlą matosi
QUOTE(kregzde @ 2009 10 24, 15:04)
Šiaip tai ir aš manau, kad viskas pas mus auga - tai ir yra mums geriausia, labiausiai priimtina.
Mano pyragas:
karamelinis
Mano pyragas:
karamelinis
Mmmmmmmm..........o cia Ultrapliusas???Lazanijai???
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 24, 14:07)
Mmmmmmmm..........o cia Ultrapliusas???Lazanijai???
Aha, ultrapliusas, pirksiu dabar jau princesę
QUOTE(kregzde @ 2009 10 24, 15:08)
Aha, ultrapliusas, pirksiu dabar jau princesę
ooooo neturi dar???Butinai !!Fajnulka
QUOTE(gwidita @ 2009 10 24, 13:46)
o tai kubeliu irgi nenaudojat jau visai db ne y tema einu ieskot tokios temos kur moteriskes apie prieskonius kalba
ne nenaudoju nei vegetos nei kubelių jau sneokai atsisakiau, pakeičiau vegetą šiuo sultiniu, o ir visus kitus preiskonius pradėjau pirkti jeigu mišinius tai iš Delona ten tikrai nėra E621, bet žiūrėkit keletą ir jie turi su tais brudais ir tikrai man netrūksta tos vegetos
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 24, 15:12)
ne nenaudoju nei vegetos nei kubelių jau sneokai atsisakiau, pakeičiau vegetą šiuo sultiniu, o ir visus kitus preiskonius pradėjau pirkti jeigu mišinius tai iš Delona ten tikrai nėra E621, bet žiūrėkit keletą ir jie turi su tais brudais ir tikrai man netrūksta tos vegetos
Delonoi va tuos perku http://www.delona.lt...jimas-100g.html KVAPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mlin visai ne i tema...toi gausim mes
geros aistros dėl vegetos ji, ir visi prieskonių mišiniai su E621 yra blogis
bet eko parduotuvėse yra pilna tiek sultinių, tiek visokių prieskonių mišinių (nors jų nenaudoju) be natrio gliutamato. naudokim juos
o kad jau TW temoj šnekam, tai visos mūsų "vegetos" turi būt šaldikly, coolsmartuose užšaldytos (pas mane raudonėlis, bazilikas, gelsvė, petrūškės, krapai, mairūnas). imi šaukštukais ir miksuoji - va tau ir žolelių "provincija" (ala provance) mišinys
bet eko parduotuvėse yra pilna tiek sultinių, tiek visokių prieskonių mišinių (nors jų nenaudoju) be natrio gliutamato. naudokim juos
o kad jau TW temoj šnekam, tai visos mūsų "vegetos" turi būt šaldikly, coolsmartuose užšaldytos (pas mane raudonėlis, bazilikas, gelsvė, petrūškės, krapai, mairūnas). imi šaukštukais ir miksuoji - va tau ir žolelių "provincija" (ala provance) mišinys
QUOTE(kregzde @ 2009 10 24, 14:04)
o is kur receptas?
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 24, 14:52)
Gwidita )) buk gerute , nenaudok nei kubeliu nei vegetos))Pajusk tikra patiekalu skoni, cia gi nuodai , labai prasau.Merginos viska taisingai parase tau ))ir nepyk...is geros sirdies linkime :wub:Mesk lauk)) ir ziurek kokius prieskonius perki, nes visur to E621 deda .
kaip tik dabar viskas pasibaige ir vegeta ir kubeliai tai dabar galvoju kokiu nauju prieskoniu nusipirkt aciu mergaites uz patarimus labai labai
tik va dabar galvos skausmas kuom pakeisti tuos brudus
Viska keiciam zolelemis. Turi ir Santa Maria normaliu prieskoniu. Tik reikia ieskoti, labai man patinka picos prieskoniai, daug kur juos naudoju, Mesos prieskoniai su zolelemis ir cesnaku, ten vien sausos zoleles, labai juos megstu ir i mesa tik juos dedu, taip pat zoleliu misiniai zuviai
O kamera siemet irgi pilna saldytu zoleliu, kaip gerai, kad yra mazieji cool smartai.
Siandiem pas mus maisto muge, tai prisipirkau Ievos prieskoniu Jau pas mane visos spinteles prieskoniais uzkistos, beveik viska turiu Visi mazi indukai prieskoniais uzpildyti
O kamera siemet irgi pilna saldytu zoleliu, kaip gerai, kad yra mazieji cool smartai.
Siandiem pas mus maisto muge, tai prisipirkau Ievos prieskoniu Jau pas mane visos spinteles prieskoniais uzkistos, beveik viska turiu Visi mazi indukai prieskoniais uzpildyti