Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 23, 15:14)
gwidita, apie fridgesmart gal ir gera idėja... jų kaip tik nemažai turiu (4vnt), dabar vienas net neįdarbintas, kai daržovių nedaug likę  g.gif

na nespauskit, pasidalinkit visos kur laikot raugintus kopūstus (ne bačkoj, o po ranka biggrin.gif)
aš irgi balsuoju už kočėlą. man smagiausia, kad jo rankenos sukinėjasi. t.y. pats volas nuo rankenų nepriklausomas - labai lengva gerai įsikibus į rankenas kočiot  smile.gif

Optimoj laikau kopustus, niekas nenusauna thumbup.gif Tik as nusiperku max kg. Tai man uztenka vidutinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 23, 15:43)
Optimoj laikau kopustus, niekas nenusauna thumbup.gif Tik as nusiperku max kg. Tai man uztenka vidutinio g.gif

aham.. tai jei nenušauna, tai tada paimsiu 2,9L optimum ir bus liuks.
aš noriu ne parduotuvinių, o iš mamos raugtų laikyti pas save šaldytuve smile.gif todėl mažiukas ir netinka....
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 11:56)
Ir dar. Kaip Jus supratote, uz ka ir kam dovanoja ta garu puoda? bigsmile.gif

Jei esi iš Vilnelės, ir 45 savaitę Vilnelė pasieks pardavimų tikslą, tai kiekviena demonstruotoja, kuri turėjo užsakymą už 560 Lt, gaus garų puodą dovanų.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 10:56)
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas  kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif  Nu labai noriu, reikia ir laukiau patiesaliuko akcijos, sulaukiau, bet jis su tuo kocelu, o as turiu l. gera, medini (jam 36 metai blink.gif ) ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif jeigu to kocelo nebutina, tai geriau tik patiesaliuka be akcijos pirkti, vis tiek pigiau iseina. Ar jus visos ta kocela turite ir naudojate?
Ir dar. Kaip Jus supratote, uz ka ir kam dovanoja ta garu puoda? bigsmile.gif

Na aš balsuoju už abu, nors medinis patogus, bet tikrai neprilygsta TW.

QUOTE(gwidita @ 2009 10 23, 11:08)
o gal jau toky kas turit??? bigsmile.gif
http://vimeo.com/6978466

Geras, nooorrrriiiiuuuu jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 23, 12:08)
o gal jau toky kas turit??? bigsmile.gif
http://vimeo.com/6978466

jis kažkada išpardavimuose buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 11:56)
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas  kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif 

Nebutinas , bet turbut fajnas dalykas)))As pedekliuka turiu) o koceliuko ne))
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 23, 15:14)
gwidita, apie fridgesmart gal ir gera idėja... jų kaip tik nemažai turiu (4vnt), dabar vienas net neįdarbintas, kai daržovių nedaug likę  g.gif

na nespauskit, pasidalinkit visos kur laikot raugintus kopūstus (ne bačkoj, o po ranka biggrin.gif)
aš irgi balsuoju už kočėlą. man smagiausia, kad jo rankenos sukinėjasi. t.y. pats volas nuo rankenų nepriklausomas - labai lengva gerai įsikibus į rankenas kočiot  smile.gif

Ka as praleidau apie fridgesmartus...darzoviu nera....stovi be darbo verysad.gif

QUOTE(Varpelis @ 2009 10 23, 15:34)
Tikrai nebūtina. Labai šauniai darbuojuos mediniu kočėlu ant TW kilimėlio:)

Ir as drinks_cheers.gif .....bet po reklamos pagalvosiu apie pirkima)Sako , kad labai jau jis didelis , ar tiesa??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 23, 17:20)
Ir as  drinks_cheers.gif .....bet po reklamos pagalvosiu apie pirkima)Sako , kad labai jau jis didelis , ar tiesa??? g.gif

Na ne mažas, bet tikrai labai patogus mirksiukas.gif Pirk, o kam nors padėkliuką padovanok Kalėdom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 23, 18:28)
Na ne mažas, bet tikrai labai patogus  mirksiukas.gif Pirk, o kam nors padėkliuką padovanok Kalėdom  ax.gif

Gera mintis)Tik niekas neivertins)) schmoll.gif Turiu tik viena drauge TW kuriai patinka ir ta i Airija isvaziavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 23, 17:35)
Gera mintis)Tik niekas neivertins))  schmoll.gif Turiu tik viena drauge TW kuriai patinka ir ta i Airija isvaziavo verysad.gif

Paklausk, gal kam reikia padėkliuko, o nereikia kočėlo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 23, 18:20)
Nebutinas , bet turbut fajnas dalykas)))As pedekliuka turiu) o koceliuko ne))

Ka as praleidau apie fridgesmartus...darzoviu nera....stovi be darbo  verysad.gif
Ir as  drinks_cheers.gif .....bet po reklamos pagalvosiu apie pirkima)Sako , kad labai jau jis didelis , ar tiesa??? g.gif

mes galvojam gal jame tikslinga raugintus kopūstus laikyt lotuliukas.gif (na kai turi nedidelį kiekį, ;o ranka, šaldytuve).

man visai be darbo nestovi jie.. pvz laikau ten morkas g.gif jų daug turguj nusiperku, sandėliuko vėsaus neturiu, laikau laiptinėj spintelėj (gyvenu "mažabutyje"), bet ir ten suvysta morkos. o vat fridgesmart'uose jau va 3 savaites laikau - kaip tik ką iš daržo smile.gif
turguje vis dar randu žalumynų, tai vis dar fridgesmartuose gyvena. Dar salotos, kopūsčiukai/kalafiorai prapjauti, visos kitos daržovės. na nėr taip, kad fridgesmartas stovėtų tuščias. vis sugalvoji kaip tarnaut jis tau turi hihihi.gif

aš tai kaifuoju nuo centrifūga išdžiovintų ir sušaldytų prieskonių mišinių... košmaras kai prisimenu ankščiau šaldytus krapus/petruškas/bazilikus/etc doh.gif dabar atsidarai šaldymo indelį, o ten gražiai, puriai sušalę be jokio ledo prieskoniai susmulkinti. nu kaifas, nekitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 23 spalio 2009 - 18:18
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 23, 09:19)
Kas čia kalba, kad jau nieko nereikia?  lotuliukas.gif  šito reikės visoms

Neisivaizduoju kaip jis smulkins svoguna, nes pirmyn-atgal teenka pasukiot, kol iveiki su senuoju. 4u.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 10 23, 17:20)
Ka as praleidau apie fridgesmartus...darzoviu nera....stovi be darbo  verysad.gif

Pyragams, duonai galima naudot, jei neturit surines, tai ir suriui, desrytei ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 23 spalio 2009 - 18:54
QUOTE(Inculto @ 2009 10 23, 19:54)
Neisivaizduoju kaip jis smulkins svoguna, nes pirmyn-atgal teenka pasukiot, kol iveiki su senuoju.  4u.gif

Puikiai smulkina mačiau savo akim, keli truktelėjimai ir beveik košytė tapo tas svogūnas biggrin.gif Bet kur po to tokią košę dėti ax.gif Man tai kaip tik senasis patinka, kad stambesniais smulkesniais gali susmulkinti, bet ne košė 4u.gif
Atsakyti