Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 10 23, 01:33)
Nu žinokit man pažiūrėjus filmuką, tai tokia nekokia mintis kilo, čia kaip žmogus pirmą kart išgirsta apie TW ir sako, nu aš tikrai dar ne durna, kad už plasmasę tiek mokėčiau lotuliukas.gif
kol nepabandysiu, tol nuomonė nepasikeis, man tiesiog sunku suvokt kaip ta virvelė smulkins svogūną, ar agurkus ar dar ką, nes kad su dabartiniu reikia truputį jėgos ax.gif

Ir as turejau proga isbandyti si geri. Zinokit ziediniu kopustu kietus kuotus per pora virvutes patraukimu susmulkino i kose bigsmile.gif Svogunus labai smulkiai supjausto, smulkiau negu dabartinis. O ir ta virvute atrodo labai tvirta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 23, 10:19)
Kas čia kalba, kad jau nieko nereikia?  lotuliukas.gif  šito reikės visoms

QUOTE(Ulitka @ 2009 10 23, 10:27)
Jezau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano laimė, kad darbinis kompas filmuko nerodo, tai aš rami rami, nieko man nereikia.. ax.gif Va taip ir iškentėsiu nieko nepirkus blush2.gif
Gwidita, ar pablūdai blink.gif , puoškis, kol jaunystė puošia, bus tų "šefų" irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif Nu labai noriu, reikia ir laukiau patiesaliuko akcijos, sulaukiau, bet jis su tuo kocelu, o as turiu l. gera, medini (jam 36 metai blink.gif ) ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif jeigu to kocelo nebutina, tai geriau tik patiesaliuka be akcijos pirkti, vis tiek pigiau iseina. Ar jus visos ta kocela turite ir naudojate?
Ir dar. Kaip Jus supratote, uz ka ir kam dovanoja ta garu puoda? bigsmile.gif
Atsakyti
o gal jau toky kas turit??? bigsmile.gif
http://vimeo.com/6978466
Atsakyti
Tuperio kočėlas patinka tuom, kad beveik miltų nereikia barstyti, galima sakyti, kad nelimpa. Be to vienos panos pila šaltą-karštą vandenį, na o kitos - brendžiuką , viskas priklauso nuo situacijos ax.gif
Jau nė už ką negryžčiau prie medinio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 spalio 2009 - 11:19
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 02:56)
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas  kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif  Nu labai noriu, reikia ir laukiau patiesaliuko akcijos, sulaukiau, bet jis su tuo kocelu, o as turiu l. gera, medini (jam 36 metai blink.gif ) ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif jeigu to kocelo nebutina, tai geriau tik patiesaliuka be akcijos pirkti, vis tiek pigiau iseina. Ar jus visos ta kocela turite ir naudojate?

Bent jau as neisivaizduoju padeklo be kocelo ir atvirksciai. Labai gerai kazkas rusiskai pasake apie juos "kak Vanka bez Manki, i Manka bez Vanki". Siaip turint abu komfortas yra neapsakomas. Mano anyta kai isigijo, tai be gailescio savo sena kocela mete lauk. Sake, kol TW nepazinojo jau toks geras buvo jai tas medinis, bet kai isigijo TW kocela su padeklu, tai dabar neisivaizduoja, kaip galima su mediniu kociuoti. tai kad spresti jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai aisq viskas, jamsiu sykiu abu. Tuo labiau, kad tas medinis kocelas tai dovana mano tevams vestuviu proga, grazinsiu jiems (nu ir kas kad po 20 metu naudojimo ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 12:26)
Nu tai aisq viskas,  jamsiu sykiu abu. Tuo labiau, kad tas medinis kocelas tai dovana mano tevams vestuviu proga, grazinsiu jiems (nu ir kas kad po 20 metu naudojimo )  biggrin.gif

jamk jamk ir galvos sau nesuk mirksiukas.gif , o tėvai apsidžiaugs savo vestuvinę dovaną atgavę biggrin.gif
Kai išbandysi, dar čia mums padėkosi, koks gėris ir kočėlas ir patiesalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 23, 11:30)
TW daugiau perku nei rubu blush2.gif tai y spinta del to ir kraunu indus o ne rubus lotuliukas.gif
davijukkazkada seniai skundeisi kazkuriuo puodu g.gif ar ne tuo 3,8l???
nes vakar mano drauge jy gavo,tai vos nenumire is laimes sake fainas tai ne tas zodis thumbup.gif ir forma ir dydziu ir viskuo viskuo wub.gif  wub.gif  wub.gif

as skundziaus butent del sito ax.gif man jo forma netinka ir ant kaitlentės nerandu jam vietos, tie apskritimai lyg ir visur turėtų būt standartiniai, bet šiam puodui tinkamo nėr. Čia jau mano išpindėjimo lygis blush2.gif Bet dangtis puodo superinis, tinka mano keptuvei bigsmile.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 10 23, 11:49)
Ir as turejau proga isbandyti si geri. Zinokit ziediniu kopustu kietus kuotus per pora virvutes patraukimu susmulkino i kose bigsmile.gif  Svogunus labai smulkiai supjausto, smulkiau negu dabartinis. O ir ta virvute atrodo labai tvirta thumbup.gif

tikiu, nes jis su trigubu peiliuku, tai kaip jis greičiau nesmulkins ax.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 11:56)
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas  kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif 

QUOTE(rosee @ 2009 10 23, 12:10)
Tuperio kočėlas patinka tuom, kad beveik miltų nereikia barstyti,  galima sakyti, kad nelimpa. Be to vienos panos pila šaltą-karštą vandenį, na o kitos - brendžiuką  , viskas priklauso nuo situacijos ax.gif
Jau nė už ką negryžčiau prie medinio  schmoll.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 10 23, 12:13)
Bent jau as neisivaizduoju padeklo be kocelo ir atvirksciai. Labai gerai kazkas rusiskai pasake apie juos "kak Vanka bez Manki, i Manka bez Vanki". Siaip turint abu komfortas yra neapsakomas. Mano anyta kai isigijo, tai be gailescio savo sena kocela mete lauk. Sake, kol TW nepazinojo jau toks geras buvo jai tas medinis, bet kai isigijo TW kocela su padeklu, tai dabar neisivaizduoja, kaip galima su mediniu kociuoti. tai kad spresti jums mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif su kiekvienu žodeliu, aš tai ir sakau, jei jau perki tai pirk ir kitą, kad paskui nebūtų nusivylimų ir t.t.

Gwidita, Mr.Chrisp tai būna išpardavimuose ir labai dažnai ax.gif kas bandėt čipsus kept ir kaip rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 spalio 2009 - 11:40
Turiu ta MS. Crispi, tik vis neprisiruosiu isbandyti doh.gif Vadove bande, viskas gerai butu, tik labai jau daug jis elektros surys. Jei mikruske vienai porcijai 10 min laikyti ijungus, tai kiek atsies tie cipsai. O as bijau ir bandyti, nes mano vaikinui tikrai patiks, o as tada jau turesiu kasdien juos gaminti doh.gif
Koceliuka medini ir as turiu labai faina, tai ilgai nepirkau sito rinkinuko, nes dazniausiai ant silikoninio padekliuko kociodavau, bet paskui padekliukas silikoninis man per mazas pasidare, tai ir isigijau visa rinkinuka. Dabar mano medinukas atostogauja lotuliukas.gif Svarbiausia, kad rankenos sukinejasi ir daug kociojant neprisitrina pusles ant ranku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 23 spalio 2009 - 13:09
gwidita, apie fridgesmart gal ir gera idėja... jų kaip tik nemažai turiu (4vnt), dabar vienas net neįdarbintas, kai daržovių nedaug likę g.gif

na nespauskit, pasidalinkit visos kur laikot raugintus kopūstus (ne bačkoj, o po ranka biggrin.gif)

QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 11:56)
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas  kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif  Nu labai noriu, reikia ir laukiau patiesaliuko akcijos, sulaukiau, bet jis su tuo kocelu, o as turiu l. gera, medini (jam 36 metai blink.gif ) ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif jeigu to kocelo nebutina, tai geriau tik patiesaliuka be akcijos pirkti, vis tiek pigiau iseina. Ar jus visos ta kocela turite ir naudojate?

aš irgi balsuoju už kočėlą. man smagiausia, kad jo rankenos sukinėjasi. t.y. pats volas nuo rankenų nepriklausomas - labai lengva gerai įsikibus į rankenas kočiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 10:56)
ar butinas  kocelas prie to "kilimelio" kociojimui? biggrin.gif  Nu labai noriu, reikia ir laukiau patiesaliuko akcijos, sulaukiau, bet jis su tuo kocelu, o as turiu l. gera, medini (jam 36 metai blink.gif ) ir nezinau kaip cia geriau daryti g.gif jeigu to kocelo nebutina, tai geriau tik patiesaliuka be akcijos pirkti, vis tiek pigiau iseina. Ar jus visos ta kocela turite ir naudojate?

Tikrai nebūtina. Labai šauniai darbuojuos mediniu kočėlu ant TW kilimėlio:)
Atsakyti