QUOTE(gwidita @ 2009 10 23, 11:30)
as skundziaus butent del sito
man jo forma netinka ir ant kaitlentės nerandu jam vietos, tie apskritimai lyg ir visur turėtų būt standartiniai, bet šiam puodui tinkamo nėr. Čia jau mano išpindėjimo lygis
Bet dangtis puodo superinis, tinka mano keptuvei
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 23, 11:49)
Ir as turejau proga isbandyti si geri. Zinokit ziediniu kopustu kietus kuotus per pora virvutes patraukimu susmulkino i kose
Svogunus labai smulkiai supjausto, smulkiau negu dabartinis. O ir ta virvute atrodo labai tvirta
tikiu, nes jis su trigubu peiliuku, tai kaip jis greičiau nesmulkins
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 23, 11:56)
Sveikos. Nu Jus cia "senos vilkes" man pasakykite, ar butinas kocelas prie to "kilimelio" kociojimui?
QUOTE(rosee @ 2009 10 23, 12:10)
Tuperio kočėlas patinka tuom, kad beveik miltų nereikia barstyti, galima sakyti, kad nelimpa. Be to vienos panos pila šaltą-karštą vandenį, na o kitos -
brendžiuką , viskas priklauso nuo situacijos
Jau nė už ką negryžčiau prie medinio
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 23, 12:13)
Bent jau as neisivaizduoju padeklo be kocelo ir atvirksciai. Labai gerai kazkas rusiskai pasake apie juos "kak Vanka bez Manki, i Manka bez Vanki". Siaip turint abu komfortas yra neapsakomas. Mano anyta kai isigijo, tai be gailescio savo sena kocela mete lauk. Sake, kol TW nepazinojo jau toks geras buvo jai tas medinis, bet kai isigijo TW kocela su padeklu, tai dabar neisivaizduoja, kaip galima su mediniu kociuoti. tai kad spresti jums
su kiekvienu žodeliu, aš tai ir sakau, jei jau perki tai pirk ir kitą, kad paskui nebūtų nusivylimų ir t.t.
Gwidita, Mr.Chrisp tai būna išpardavimuose ir labai dažnai
kas bandėt čipsus kept ir kaip rezultatas