Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Alatėja @ 2009 10 22, 20:39)
dar ne  4u.gif  va manau, kai juos pabandysiu gal ir prilips jis man  g.gif

o blynus tikrai verta pabandyti. Mano mergaites kitokiu dabar ir nebevalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu as kazkaip daznai didiji shefa pradejau naudoti. Trupinine tesla pyragams darau ir obuolius pyragui joje smulkinu thumbup.gif Kai kombainas sugedo, tai jis man ji ir atstoja, kai kur visai nieko. O siaip as irgi ne per labiausiai ji naudojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 21, 01:00)
O kodėl atsiprašinėjat?  g.gif  Aš tik nurodžiau kur paskaityti, jei nerandate brošiūros, tai ji čia puslapis 18.
O šiaip, tai visom demonstruotojom reikėtų skaityti brošiūras, instrukcijas ir pan. dalykus, kad neklaidint klientų  mirksiukas.gif

Aciu uz nuoroda, thumbup.gif o as neklaidinu, o tik paklausiau nuomones, aciu kad isakete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 22, 09:05)
reikes uzsideti sita mirksiukas.gif nes davija matau sianakt per naktine neuzsidejo

visą naktinę studijavau apie heroję-herojų Dixie biggrin.gif ale man senamadiškai jis-ji ne prie širdies doh.gif o avatarai tai liuksiški tongue.gif

QUOTE(simoselis @ 2009 10 22, 09:33)
O man toks klausimas pasistojo - ar sambukus galima į mikrobangę kišti?

aš tai dedu sambukus mikrobangėn, kai į darbą sriubytės nešuos, šiaip pūslyčių žymės čiut matos, nu bet ką darysi, vieną paskyriau tam reikalui ax.gif

QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 14:32)
O gal tas tešlos gremžtukas tiktų nuo mašinos langų ledą krapštyti  bigsmile.gif , gal kas bandėt? Vis kokia nauda būtų  g.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 10 22, 14:39)
Bijau, kad gali langus nubraizyti. Langu gremztukas labai panasus, bet turi ir silikonine pusyte, su ja labai patogu aprasojimus nuvalyti thumbup.gif Seniai bebuvo, galetu ziemai pasiulyti

drinks_cheers.gif , aš turiu šitą spec. gremžtuką daug metų, kaip jis ten vadinas "ledo žuvis" g.gif tai tikrai jis nepakeičiams visus metus:ir aprasotus langus valo ir ledą kuo greičiausiai nugrando. Nors moterys jį ir peikdavo, kad langus subraižo, aš to nepastebėjau, ir šiaip nedarau problemų iš smulkmenų...
o tešlos gremžtuko taip ir neturiu verysad.gif tortams jis tikrai thumbup.gif bet turiu vadovytę mirksiukas.gif

plakiklis thumbup.gif , kokia kavikė gaunasi, fantastiškai beprotiška, puta apibarstyta cinamonu wub.gif bigsmile.gif biggrin.gif bet aš dėl jo dar pagalvojau, kad jei neturi aparato kavos, tai ant kokios kavos pilt tas putas g.gif
Atsakyti
Kas čia kalba, kad jau nieko nereikia? lotuliukas.gif šito reikės visoms
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 23, 10:19)
Kas čia kalba, kad jau nieko nereikia?  lotuliukas.gif  šito reikės visoms

Jezau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu žinokit man pažiūrėjus filmuką, tai tokia nekokia mintis kilo, čia kaip žmogus pirmą kart išgirsta apie TW ir sako, nu aš tikrai dar ne durna, kad už plasmasę tiek mokėčiau lotuliukas.gif
kol nepabandysiu, tol nuomonė nepasikeis, man tiesiog sunku suvokt kaip ta virvelė smulkins svogūną, ar agurkus ar dar ką, nes kad su dabartiniu reikia truputį jėgos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 23, 10:33)
Nu žinokit man pažiūrėjus filmuką, tai tokia nekokia mintis kilo, čia kaip žmogus pirmą kart išgirsta apie TW ir sako, nu aš tikrai dar ne durna, kad už plasmasę tiek mokėčiau lotuliukas.gif
kol nepabandysiu, tol nuomonė nepasikeis, man tiesiog sunku suvokt kaip ta virvelė smulkins svogūną, ar agurkus ar dar ką, nes kad su dabartiniu reikia truputį jėgos ax.gif

Turėjau progą išbandyti. Nu man jis nerealus thumbup.gif Po 5 patraukimų už virvutės didelė svogūno galva liko beveik tyrelė. Galvoju, kad ir bulvę porai blynų bus galima susimalti. g.gif Vilnelėje kitą savaitę per susirinkimą jį bus galima išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 23, 10:33)

viskas ten bus gerai)) cool.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
niu tai dabar pasakykit jus man kam reikalinga prigalvoti tiek rusiu smulkintuvu g.gif doh.gif juk smulkina tai jie vienodai tik darbas rankomis skiriasi g.gif dar neuzsisakiau "paprasto"mini kviksefiuko o cia jau nujas su virvele atsirado doh.gif man jis irgi schmoll.gif as labai noriu ano,o dar taip fainai jis sukomplektuotas bus tai isviso thumbup.gif jau taip db elegancija,centrifuga ir silikonke drabuziu spintos antrasoleje gyvena blush2.gif doh.gif
Atsakyti
merginos, kur nedidelį kiekį raugintų kopūstų laikot?.. kad neprarūgtų, ilgai šaldytuve galėtų stovėt g.gif Kalbu apie 3litriako kiekį smile.gif
dubuo lyg ir nepatogu, nes daug vietos šaldytuve užima g.gif o optimų tokių didelių mačius nesu.. g.gif
OOoooOO žiūriu gi 2,9 Optima yra. Kaip jos dysis? Nuo rūgimo nenušoks dangtis? HELP lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 23 spalio 2009 - 10:30
TW daugiau perku nei rubu blush2.gif tai y spinta del to ir kraunu indus o ne rubus lotuliukas.gif
davijukkazkada seniai skundeisi kazkuriuo puodu g.gif ar ne tuo 3,8l???
nes vakar mano drauge jy gavo,tai vos nenumire is laimes sake fainas tai ne tas zodis thumbup.gif ir forma ir dydziu ir viskuo viskuo wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 23, 11:24)
merginos, kur nedidelį kiekį raugintų kopūstų laikot?.. kad neprarūgtų, ilgai šaldytuve galėtų stovėt  g.gif  Kalbu apie 3litriako kiekį  smile.gif
dubuo lyg ir nepatogu, nes daug vietos šaldytuve užima  g.gif o optimų tokių didelių mačius nesu.. g.gif

tu dideliu"optimum"buvo kazkada seniai unsure.gif as svieziu agurkeliu paraugimui norejau tokio 4u.gif tai moterytes kazkuri turejo sandeliuke mirksiukas.gif bet as taip ir nepasiemiau jo doh.gif doh.gif doh.gif o gal tiem kopustam oro reikia g.gif gal y koky fridzesmarta reiketu deti juos g.gif vat as irgi nezinau zinokis blush2.gif
Atsakyti