Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 10 21, 21:59)
va toks, tik dar ten cukrinė ir indelis grietinėlei ax.gif

user posted image

Ačiū, plakiklis tai super, bet kur tuos du indelius dėti g.gif

QUOTE(simoselis @ 2009 10 22, 08:33)
O man toks klausimas pasistojo - ar sambukus galima į mikrobangę kišti? blush2.gif

Aš šildau juose blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 13:32)
O gal tas tešlos gremžtukas tiktų nuo mašinos langų ledą krapštyti  bigsmile.gif , gal kas bandėt? Vis kokia nauda būtų  g.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 11:10)
na tipo, tešlos gremžtukas. Aš tai su juo šokoladinį glaistą ant torto pavingiuoju, o šiaip mėtosi.., kažkoks nesusipratimas ir tiek  biggrin.gif

niu pas mane irgi metosi be naudos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 22, 12:15)
ačiū, gwidita  4u.gif  nebuvau mačius šitos foto.
nu visai fain daikčiukas.. greitai ir be tešlos likučių  bigsmile.gif

o tas daikčiukas dekoravimui tortų glajaus. tais dantukais pavingiuok, va kaip rosee sako, tai tipo bangeles visokios gausis  smile.gif

man irgi patiko tas voliukas g.gif 4u.gif
as kai tu tortu nebekepu blush2.gif tai man jis schmoll.gif
Atsakyti
As irgi galvojau, kad jis man nereikalingas, bet darydama tortus jau kelis kartus panaudojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 10 22, 12:29)
O dabar tokių 4 l talpos sandarių indų būna pirkti? Man irgi tokio miltams reikėtų  ax.gif

nebent mergaites sandeliukuose turetu uzslepe mirksiukas.gif nes pardavime db nemaciau niekur schmoll.gif kai atsiras ir as dar griebsiu koky viena kita bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 14:32)
O gal tas tešlos gremžtukas tiktų nuo mašinos langų ledą krapštyti  bigsmile.gif , gal kas bandėt? Vis kokia nauda būtų  g.gif

mano drauge tuperwariste mirksiukas.gif gramde kiek zinau g.gif sake nelabai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 08:35)
Gwidita, tau, kaip fanių fanei šis atavaras geriausiai tiktų  mirksiukas.gif
Stebiuosi, kad tik nesenai įstojai į mūsų gretas  biggrin.gif

roseekaip as tau dabar patinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 10 22, 14:19)
Ačiū, plakiklis tai super, bet kur tuos du indelius dėti  g.gif

Vat aš ir nepirkau tik dėl tų indelių, nepatinka man, kai voliojasi daiktai be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 22, 17:46)
Vat aš ir nepirkau tik dėl tų indelių, nepatinka man, kai voliojasi daiktai be reikalo.

as irgi tokios pacios nuomones drinks_cheers.gif na pagyvensim pamatysim,gal dar atsiras atskirai tu plakikliu bigsmile.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 22, 16:57)
as irgi tokios pacios nuomones drinks_cheers.gif na pagyvensim pamatysim,gal dar atsiras atskirai tu plakikliu bigsmile.gif  g.gif  4u.gif

Aha, tikiuosi, kad bus ir vienas ar su kuo kitu - naudingesniu sukomplektuotas bigsmile.gif

Norėjau paklausti gal kam reikia mini Quick chefo? Man reikia spaustuko ax.gif Lapkritį tikrai geras pasiūlymas šiai porelei, galėtumėm susikooperuoti, taip būtų pigiau pirkti biggrin.gif O mini quick chefą jau turiu... jei ką, tai atsiliepkite per AŽ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 22, 17:36)
mano drauge tuperwariste mirksiukas.gif gramde kiek zinau  g.gif sake nelabai rolleyes.gif
roseekaip as tau dabar patinku mirksiukas.gif

gerai, kad perspėjai, vadinasi tas gremžtukas tikrai kažkoks nesusipratimas, jei net ten netinka. Glajų glaistu pavadinau ir nieks nepastebėjo, tai taip ir supratau, kad tortų nekepat lotuliukas.gif
Atrodai liuks, galėjai dar spalvas paryškinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 22, 18:42)
:

Norėjau paklausti gal kam reikia mini Quick chefo? Man reikia spaustuko  ax.gif  Lapkritį tikrai geras pasiūlymas šiai porelei, galėtumėm susikooperuoti, taip būtų pigiau pirkti  biggrin.gif  O mini quick chefą jau turiu... jei ką, tai atsiliepkite per AŽ  biggrin.gif

ech padeciau as tau ax.gif bet man abieju reikia doh.gif
siandien gavau didyjy Quick chefa bigsmile.gif ale bet tai didelis jis thumbup.gif patiko man drinks_cheers.gif bet nelabai jau turiu kur det doh.gif o peliu rinkinuko negavau verysad.gif tu triju (nekataloginiu)o taip laukiau unsure.gif dar pagriebsiu ta su cesnaku spaustuku rinkinuka ir as gal jau sustosiu g.gif ........................ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 22, 20:11)

siandien gavau didyjy Quick chefa bigsmile.gif ale bet tai didelis jis thumbup.gif patiko man drinks_cheers.gif bet nelabai jau turiu kur det doh.gif

o aš niekaip negaliu jo prisijaukinti, vis dar nepasidaro malonumas jį naudoti g.gif na gal įsivažiuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 22, 19:11)
ech padeciau as tau ax.gif bet man abieju reikia doh.gif
siandien gavau didyjy Quick chefa bigsmile.gif ale bet tai didelis jis thumbup.gif patiko man drinks_cheers.gif bet nelabai jau turiu kur det doh.gif o peliu rinkinuko negavau verysad.gif tu triju (nekataloginiu)o taip laukiau unsure.gif dar pagriebsiu ta su  cesnaku spaustuku rinkinuka ir as gal jau sustosiu g.gif ........................ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ech... teks man abu pirkti... Geras daiktas, bet dviejų gi man nereikia doh.gif

QUOTE(Alatėja @ 2009 10 22, 19:29)
o aš niekaip negaliu jo prisijaukinti, vis dar nepasidaro malonumas jį naudoti  g.gif  na gal įsivažiuosim biggrin.gif

Kurią dieną kepiau bulves, tai susismulkinau su juo, forma ne vienoda, bet gerai gavosi rolleyes.gif Manau, kad dažniau naudosi jį, kai bus žalių daržovių daug bigsmile.gif Blynų nebandei?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 22, 20:34)
Blynų nebandei?

dar ne 4u.gif va manau, kai juos pabandysiu gal ir prilips jis man g.gif
Atsakyti