Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Alatėja @ 2009 10 22, 09:37)
Rašo, kad negalima naudoti mikrobangų krosnelėje arba šaldymo kameroje  4u.gif

Sudaužei mano viltį paskutinę unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 10 21, 18:40)
Labas visoms, gal kas gaminate kiaules karka ultrapliuse? Turiu sviezia apie 1.4 kg, gal kas padetumete skaniai paruosti?
Aciu wink.gif

kepiau. mažytis mano ultraplius, 2L, tai mažytė ir karka buvo. vandens vos vos įpyliau (kitą kartą nepilsiu, nes skysčiai negaravp niekur, tai per daug jų susidarė), ir labai skaniai iškepė. kepiau su kaulu. ji tokia ir iššutusi gavosi, ir iškepusi/suskrudusi.

anksčiau prieš kepant pirma apvirdavau, tada aptepdavau garstyčiom/pom.padažu, kt prieskoniais ir kepdavau. o dabar nieko neviriau. tiesiog dėjau suprieskoniuotą į ultrapliusą ir kepiau.

savaitgalį turbūt kepsiu nukaulintą, bet didelę. ir skysčių nepilsiu.

Dėl mikrobanginių: nededu į mikrobanginę tik min-max. visus kitus dedu. smile.gif spec virimui mikrobanginėj naudoju mikroplius, bet jei reikia pašildyt kažką, kas stovėjo samba, tai negi dabar perpilinėsiu? smile.gif
nors ne pagal taisykles, bet man puodai turi tarnaut. ne aš jiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 10 22, 09:33)
O man toks klausimas pasistojo - ar sambukus galima į mikrobangę kišti? blush2.gif
Oi, labas ryc biggrin.gif  4u.gif

Jei nebijai, kad indelis gali "nueiti" pusliukais, gali naudoti.
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 22, 10:09)
Dėl mikrobanginių: nededu į mikrobanginę tik min-max. visus kitus dedu.  smile.gif spec virimui mikrobanginėj naudoju mikroplius, bet jei reikia pašildyt kažką, kas stovėjo samba, tai negi dabar perpilinėsiu?  smile.gif
nors ne pagal taisykles, bet man puodai turi tarnaut. ne aš jiems  lotuliukas.gif

ir su originaliais dangteliais dedi g.gif ?
Mane moterys, kai klausia ar galima, tai sakau, kad schmoll.gif , nebus garantijos ir gali pūslėm nueiti, juk gaila gražius tuperio indus gadinti..
Na va, kartu su Jurgita tą patį parašėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 22 spalio 2009 - 09:21
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 10:20)
ir su originaliais dangteliais dedi  g.gif  ?
Mane moterys, kai klausia ar galima, tai sakau, kad  schmoll.gif , nebus garantijos ir gali pūslėm nueiti, juk gaila gražius tuperio indus gadinti..
Na va, kartu su Jurgita tą patį parašėm  drinks_cheers.gif

be dangtelio dedu. nes dedu tik pašildymui. pvz samba puoduke kasryt vaikui pieną su medum šildau.
gamint mikrobangėj negaminu, nebent mišrainėm/garnyram bulves/morkas/burokus išvirt ten reikia. tai juos verdu mikropliuse.

bet pvz pašildyt pieną ar samba indely sudėtus likučius troškinio, man ranka nekyla perpilinėt iš vieno indo į kitą blush2.gif
nueis pūslėm, nueis. pasakysiu ačiū TW už tarnavimą biggrin.gif
likučius laikyt mikropliuse irgi nepatogu. aš turiu ąsotėlį, tai jis aukštas, nesandariai užsidaro. patogiau sambukuose.
Papildyta:
Sakykit, gal kas matėt kokias formas pjausto to mini kočėliuko priedas - sausainių pjautukas?.. g.gif nes iš foto nematau, tokios lakios fantazijos neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o sitas matei g.gif bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
turiu va toky daigciuka jau koki 3metai doh.gif pasakykit jus man kam jis naudojamas blush2.gif bigsmile.gif
user posted image
nes niekas nezino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 22, 11:03)
nes niekas nezino doh.gif

na tipo, tešlos gremžtukas. Aš tai su juo šokoladinį glaistą ant torto pavingiuoju, o šiaip mėtosi.., kažkoks nesusipratimas ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, gwidita 4u.gif nebuvau mačius šitos foto.
nu visai fain daikčiukas.. greitai ir be tešlos likučių bigsmile.gif

o tas daikčiukas dekoravimui tortų glajaus. tais dantukais pavingiuok, va kaip rosee sako, tai tipo bangeles visokios gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 08, 13:56)
o vat cia mano miltukai gyvena mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Alatėja @ 2009 10 08, 14:37)
o kokia šito signature talpa? Na gal geriau paklausti kiek kg miltų telpa? smile.gif

QUOTE(Asese @ 2009 10 08, 14:42)
Keturių litrų - gerai telpa 2 kg miltų  4u.gif

O dabar tokių 4 l talpos sandarių indų būna pirkti? Man irgi tokio miltams reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 10 22, 08:33)
Nu čia ir įdomiai diskutuojat biggrin.gif
O man toks klausimas pasistojo - ar sambukus galima į mikrobangę kišti? blush2.gif
Oi, labas ryc biggrin.gif  4u.gif

Naudoju ir sambukus ir daugeli kitu storesnio plastiko dubeneliu, tik kai patiekalu likuciai be riebalu, arba ju nesimato ir tik pasildymui. Tik karteli tamsaus plastiko dugne atsirado pasviesejimu, speju-nuo riebalu. 4u.gif Ne tokie jau brangus tie maziukai ax.gif
Atsakyti
O gal tas tešlos gremžtukas tiktų nuo mašinos langų ledą krapštyti bigsmile.gif , gal kas bandėt? Vis kokia nauda būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 14:32)
O gal tas tešlos gremžtukas tiktų nuo mašinos langų ledą krapštyti  bigsmile.gif , gal kas bandėt? Vis kokia nauda būtų  g.gif

Bijau, kad gali langus nubraizyti. Langu gremztukas labai panasus, bet turi ir silikonine pusyte, su ja labai patogu aprasojimus nuvalyti thumbup.gif Seniai bebuvo, galetu ziemai pasiulyti g.gif
Atsakyti