Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 21, 16:12)
įvedus gūglėj dixie's tupperware (komikas) ir paspaudus Vaizdai, geresnių galima pamatyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pvz:
user posted image

jo sitas geras thumbup.gif bet as speceliai neieskau schmoll.gif ka parodo musu santaka ta uzsidedu mirksiukas.gif

ACIU DAVIJA IR ULITKA 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 10 21, 16:24)
ax.gif
Ten raso apie "carapinas" (subraizymus) ir tuomet garantija negalioja. Greiciausia tai bus priskirta "nepravilnaja eksploatacija" ir garantija negalios.  rolleyes.gif Kai pirkau tokio ar panasaus lankstinuko negavau, gal dar nebuvo. Kaip irodyt, kad keptuve pirkta pries 2-2,5 metu?  g.gif

Skirtingi tie susibraižymai būna. Nesuk galvos kaip įrodyti, nešk ir viskas. Vat jei pradės kabinėtis, tada jau suksi mirksiukas.gif Jei pirkai prieš 2 metus, tokio lankstinuko nebuvo, bet prie keptuvės turėjo būti naudojimo instrukcija. Apie garantiją teflonui buvo pasakyta iš karto, kai tik buvo gautos pirmos tokios keptuvės pardavimui.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 21, 11:37)
Man kažkodėl nesitiki, kad rankiniu būdu galima pieno putą suplakt  g.gif
Žinau, kad net mikserio apsisukimai turi būti 1600, o čia rankomis  blink.gif Tai kiek ten reikia duotis su tuo plaktuvu  lotuliukas.gif , įsivaizduoju, čia tipo mankštelė.. ?
Iš praktikos, zepterinis ir tai ne visada suplaka normaliai..

Galima,ir labai nesunkiai.
150 ml pieno į tą puodelį,į mikrobangę minutei-ir karštas.Tada plakti reikia 40sek,na plaku maždaug tiek,nesunku ten,putos gaunas fantastiškos,ne visas pienas aišku susiplaka,,lieka ir skysto kažkiek.Ai dar-baigus plakti reikia ne pilti iškart-o palikti kokiai minutei pastovėti,putos ten kažkaip susiguli.Daiktas fantastiškas,jau tiek tos late prisigėriau net bloga.Beja,labai skanus variantas-darytis kavą trys viename ir įpilti ten pieno putų.Čia vakare,kai normalią stiprią kavą darytis baisu,kad nemiga paskui nekamuotų.
O tie priedai-cukrine ir indelis grietinėlei-ir nereikalingi,ir nėra man jie gražūs,ir aplamai pasidėjau į spintą-gal kalėdinėm dovanom sueis,nelabai įsivaizduoju jų praktinio panaudojimo.
Beja,ranka nuo plakimo tikrai nepavargsta-ko aš iš pradžių bijojau,patogu ten viskas...kas abejojat dar-tikrai siūlau imti,geras daiktas.
Atsakyti
įvedus gūglėj dixie's tupperware (komikas) ir paspaudus Vaizdai, geresnių galima pamatyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pvz:
user posted image

čia tai geras, šian man naktinė, tai pasipuošiu ir aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms, gal kas gaminate kiaules karka ultrapliuse? Turiu sviezia apie 1.4 kg, gal kas padetumete skaniai paruosti?
Aciu wink.gif
Atsakyti
prigeriau kavos biggrin.gif nu fainas tas plakiklis, nedaplakiau truputi, bet vistik thumbup.gif taip, kad mano kavos aparatas nebedarys dugiau kapučino, su šitu viskas paprasčiau, pigiau ir greičiau, ir net puta skanesnė thumbup.gif

dėl karkos nieko negaliu pasakyt, mano šeimyna nevalgo karkų, o man visai nieko būtų biggrin.gif o šiaip tai išmarinuoji pagal savo skonį ir dedi karką į ultrapliusą, uždedi dangtį ir kepi, baigiant kept nuimi dangtį ir apskrudini. Vienos moterys kepa apvirtą, kitos - ne. Aš tai ir kepčiau tik žalią ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 21 spalio 2009 - 21:01
QUOTE(davija @ 2009 10 21, 20:59)
prigeriau kavos biggrin.gif  nu fainas tas plakiklis, nedaplakiau truputi, bet vistik  thumbup.gif taip, kad mano kavos aparatas nebedarys dugiau kapučino, su šitu viskas paprasčiau, pigiau ir greičiau, ir net puta skanesnė thumbup.gif

Kas per plakiklis blush2.gif Ir as visai noreciau namie Late kavytes pasidaryti smile.gif
Atsakyti
va toks, tik dar ten cukrinė ir indelis grietinėlei ax.gif

user posted image
Atsakyti

Gwidita, tau, kaip fanių fanei šis atavaras geriausiai tiktų mirksiukas.gif
Stebiuosi, kad tik nesenai įstojai į mūsų gretas biggrin.gif
Kažkaip keista, bet kol kas niekuom nesigundau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 22, 08:35)
Gwidita, tau, kaip fanių fanei šis atavaras geriausiai tiktų  mirksiukas.gif
Stebiuosi, kad tik nesenai įstojai į mūsų gretas  biggrin.gif
Kažkaip keista, bet kol kas niekuom nesigundau  ax.gif

lotuliukas.gif
matai rosee kad as SM visai neseniai atradau blush2.gif blush2.gif blush2.gif o kai atradau tai ir y jusu gretas ystojau bigsmile.gif reikes uzsideti sita mirksiukas.gif nes davija matau sianakt per naktine neuzsidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu čia ir įdomiai diskutuojat biggrin.gif
O man toks klausimas pasistojo - ar sambukus galima į mikrobangę kišti? blush2.gif
Oi, labas ryc biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 22 spalio 2009 - 08:33
QUOTE(simoselis @ 2009 10 22, 09:33)
Nu čia ir įdomiai diskutuojat biggrin.gif
O man toks klausimas pasistojo - ar sambukus galima į mikrobangę kišti? blush2.gif
Oi, labas ryc biggrin.gif  4u.gif

Rašo, kad negalima naudoti mikrobangų krosnelėje arba šaldymo kameroje 4u.gif
Atsakyti